.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А то убийството било безболезнено и не представлява вид мъчение?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ами ако някой е озверял, е по- добър вариант да убие животното и да се свършва бързо, а не да го осакатява и да го обрича на мъки за дълго време. Не знам, поне за мен смъртта е по- доброто решение от безмислено мъченичество.
    Не че подкрепям цялото "занимание", но просто предлагам алтернатива, с надеждата,че на озверелия му е все тая.
    Абе, просто съм потресена от някои действия на човека, които са необясними за мене.
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на draid
    Има огромна разлика между мъчение и убиване. Почети малко не се излагай, само за да се опитваш да ме засечеш нито в клин, нито в ръкав.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Има огромна разлика между мъчение и убиване. Почети малко не се излагай, само за да се опитваш да ме засечеш нито в клин, нито в ръкав.
    Откъде пък реши, че мнението ми по някакъв начин е било насочено към специалната ти персона? Към авторката беше, защото за мен това "убивайте, ама не мъчително" е абсурдно и лишено от всякаква логика. И не знам колко пъти си умирал, че правиш тая огромна разлика. Безболезнено убийство едва ли съществува. И да, има разлика между това да режеш крака или да удушиш директно(примерно), ама едва ли ако си способен на едното ще ти е много трудно да стигнеш до по-тежкото.

Banned Мега фен
    Безболезнено убийство едва ли съществува. И да, има разлика между това да режеш крака или да удушиш директно(примерно), ама едва ли ако си способен на едното ще ти е много трудно да стигнеш до по-тежкото.
    Ако застрелят човек в главата умира на място без да усети нищо

Мега фен Аватара на draid
    Откъде пък реши, че мнението ми по някакъв начин е било насочено към специалната ти персона? Към авторката беше, защото за мен това "убивайте, ама не мъчително" е абсурдно и лишено от всякаква логика. И не знам колко пъти си умирал, че правиш тая огромна разлика. Безболезнено убийство едва ли съществува. И да, има разлика между това да режеш крака или да удушиш директно(примерно), ама едва ли ако си способен на едното ще ти е много трудно да стигнеш до по-тежкото.
    Има много начини да убиеш човек/животно без да усети нищо и без дори да разбере. Следователно няма как да се мъчи => не всяка смърт е мъчителна.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Има много начини да убиеш човек/животно без да усети нищо и без дори да разбере. Следователно няма как да се мъчи => не всяка смърт е мъчителна.
    Щом казваш, добре. Може и аз да съм крайна или недостатъчно запозната, както и да е. Но дори и да има, кой ще тръгне да убива така гълъби или бездомни животни? И пак опираме до "мъчение".

ловеца777, има много оцелели с куршум в главата.

Banned Мега фен
    Щом казваш, добре. Може и аз да съм крайна или недостатъчно запозната, както и да е. Но дори и да има, кой ще тръгне да убива така гълъби или бездомни животни? И пак опираме до "мъчение".

ловеца777, има много оцелели с куршум в главата.
    Много ли? Изброи ги по именно
    Сега , ако кажеш ,че има и оцелели от куршум в сърцето вече напълно ще повярвам ,че идваш от бъдещето, когато медицината е прескочила границите на реалността

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си