- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помиярите
А ти откъде знаеш,че не съм готова ? Може би просто нямам възможността.И не аз се изразих грешно.Имам предвид,че сериозно пострадалите хора не са тръгнали да пискат "оле господи изнасилихаме/пребиха ме/отвлякоха ме ами сега как ще живея бла бла",а тези на които им е изръмжало някое куче правят големия цирк.А как няма да се влоши обстановката според теб?Като ги оставим да умрат от глад ли?
"А ти откъде знаеш,че не съм готова ? Може би просто нямам възможността."
Винаги можеш да намериш оправдание. Това все пак не ти дава право да нападаш тези, които не са съгласни с теб.
"И не аз се изразих грешно.Имам предвид,че сериозно пострадалите хора не са тръгнали да пискат "оле господи изнасилихаме/пребиха ме/отвлякоха ме ами сега как ще живея бла бла",а тези на които им е изръмжало някое куче правят големия цирк."
Оплакват се, пък и по статиите, които се пишат по нета не съм видяла някой да се оплаква за това, че куче го е ръмжало? Напоследък все става дума за смъртни случаи за съжаление.
"А как няма да се влоши обстановката според теб?Като ги оставим да умрат от глад ли?"
След като не си готова да им помогнеш наистина, ами само колкото ти да се чувстваш полезна, тогава поне остави другите да се справят с проблема както те смятат за добре. Това не го казвам главно за теб. Говоря главно за хората, които са яростно против умъртвяването и даже протестират като стане дума. С една дума: пречат да се реши проблема.
Виж сега, аз не съм чул някой от гроба да вземе да се оплаква, поне на нашите гробища е доста тихо, може би и за това не съм чул някой да писка че е разкъсан от кучета, nvm.
Инче разликата от вълк до куче е огромна, няма никакъв шанс за сравнение просто, освен ако не говорим, за специалните породи селектирани за лов на вълци.