.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 244

Тема: Помиярите

Hybrid View

Супер фен Аватара на Me4encety
    А ти откъде знаеш,че не съм готова ? Може би просто нямам възможността.И не аз се изразих грешно.Имам предвид,че сериозно пострадалите хора не са тръгнали да пискат "оле господи изнасилихаме/пребиха ме/отвлякоха ме ами сега как ще живея бла бла",а тези на които им е изръмжало някое куче правят големия цирк.А как няма да се влоши обстановката според теб?Като ги оставим да умрат от глад ли?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    А ти откъде знаеш,че не съм готова ? Може би просто нямам възможността.И не аз се изразих грешно.Имам предвид,че сериозно пострадалите хора не са тръгнали да пискат "оле господи изнасилихаме/пребиха ме/отвлякоха ме ами сега как ще живея бла бла",а тези на които им е изръмжало някое куче правят големия цирк.А как няма да се влоши обстановката според теб?Като ги оставим да умрат от глад ли?
    Момиче , не си много малка ,за да се държиш така по детски - стегни се малко
    Изгледа ли клипа за бабата с изядените крака? Това не е единствения случай
    Като ги хранете ги събирате и по този начин им помагате да се размножават повече..

Повече от фен Аватара на windowlicker
    "А ти откъде знаеш,че не съм готова ? Може би просто нямам възможността."

Винаги можеш да намериш оправдание. Това все пак не ти дава право да нападаш тези, които не са съгласни с теб.

"И не аз се изразих грешно.Имам предвид,че сериозно пострадалите хора не са тръгнали да пискат "оле господи изнасилихаме/пребиха ме/отвлякоха ме ами сега как ще живея бла бла",а тези на които им е изръмжало някое куче правят големия цирк."

Оплакват се, пък и по статиите, които се пишат по нета не съм видяла някой да се оплаква за това, че куче го е ръмжало? Напоследък все става дума за смъртни случаи за съжаление.

"А как няма да се влоши обстановката според теб?Като ги оставим да умрат от глад ли?"

След като не си готова да им помогнеш наистина, ами само колкото ти да се чувстваш полезна, тогава поне остави другите да се справят с проблема както те смятат за добре. Това не го казвам главно за теб. Говоря главно за хората, които са яростно против умъртвяването и даже протестират като стане дума. С една дума: пречат да се реши проблема.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Виж сега, аз не съм чул някой от гроба да вземе да се оплаква, поне на нашите гробища е доста тихо, може би и за това не съм чул някой да писка че е разкъсан от кучета, nvm.

Инче разликата от вълк до куче е огромна, няма никакъв шанс за сравнение просто, освен ако не говорим, за специалните породи селектирани за лов на вълци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си