.
Отговор в тема
Страница 22 от 96 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2385
    Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Тея резултати сигурно следобед ще излязат Или вечерта ..така че не се хабете да чакате до 2-3

Голям фен
    Мхм .. осъзнах го ;дд
    Ама пак може още малко да изчакам xD

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    ooo Dreams12 тотално съм феен..спенсър <3
    омг, и аз съм спенсър фенкааааааа <3 сори за спама, не се сдържах ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Аз висяя из нета ,а часът е едва 3:35 Ще лягам след малко ,че утре ще ходя до Езиковата да видя кво е станало ;d

26 е 7.21 часа няма ги тия резултати и ги няма писна ми

Цитирай Първоначално написано от vasilena_nedqlkova Виж мнението
    26 е 7.21 часа няма ги тия резултати и ги няма писна ми
    И аз съм така. :\ И, lol, снимките ни.

Иначее здравейте на другите! Вчера с един приятел висяхме до доста късно както вас. Обаче аз ли легнах към 2 без 10, че ми писна. За да не заспим, на него не му се спеше толкова де, четохме вашите теми и темите във форума на майките, btw, имаше в една тема, която обсъждаха тази тема... Отново, Lol, доста използвах думата 'тема'. Видях, че има хорица, които желаят НПМГ. И аз съм така! С химия. Писах химия и химия и биология.
    Ходих на градското състезание и изкарах 5.960, да не се изфукам де, и тази оценка я използвам вместо приемният изпит в НПМГ. Скайпът ми е krassi_zay, който иска да ме добавя, също и да кажа - успех на всички.
    Последно редактирано от beliqzaek : 06-26-2012 на 05:10 Причина: Правописна грешка

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Aaa. oще ги нямаа

Цитирай Първоначално написано от beliqzaek Виж мнението
    Ходих на градското състезание и изкарах 5.960, да не се изфукам де, и тази оценка я използвам вместо приемният изпит в НПМГ.
    Да не се изфукаш?! Мааму, определено има за какво да се фукаш, та това е почти пълна шестица!! Браво, възхищавам се на хора като теб, които не мислят само за глупости и обръщат внимание и на важните неща в живота! ^^

тез от мон кво направиха толкоз време? тая сутрин като се събудих и веднага вклучих компютъра ама нищоооооо

Цитирай Първоначално написано от PrAySS Виж мнението
    тез от мон кво направиха толкоз време? тая сутрин като се събудих и веднага вклучих компютъра ама нищоооооо
    Работно време, работно времее..
    Те ни отнеха съня, ама поне те да си поспят

btw.. Мале каква буря имаше тази нощ O.o Още вали..

в Малко Търново яко печее! ей ся ще гръмне

Цитирай Първоначално написано от Dreams12 Виж мнението
    Да не се изфукаш?! Мааму, определено има за какво да се фукаш, та това е почти пълна шестица!! Браво, възхищавам се на хора като теб, които не мислят само за глупости и обръщат внимание и на важните неща в живота! ^^
    Мерси, много мило.

А и само да кажа, аз знам, че класирането излиза в сайта на РИО, където пише 'Прием след VII-VIII клас' , а не в онзи сайт 7klas.mon.bg

Повече от фен Аватара на pepochko
    егати и пре****я мон и рио и всички тея глупости нимога да поспя малко тая вечер стоях до 3 и половина след тва малко поспах и майками ме сабуди в 6 и нещо и от тогава не съм заспал :Xх тея ся сигурно си спят сладко вкъщи а ние се мъчим тука миналата година резултатите били излезнали в 00:07 часа и тая година сиг ще излезнат в толкова но на 27

Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    егати и пре****я мон и рио и всички тея глупости нимога да поспя малко тая вечер стоях до 3 и половина след тва малко поспах и майками ме сабуди в 6 и нещо и от тогава не съм заспал :Xх тея ся сигурно си спят сладко вкъщи а ние се мъчим тука миналата година резултатите били излезнали в 00:07 часа и тая година сиг ще излезнат в толкова но на 27
    Дано да не си прав за 00:07 и 27ми . Иначе и аз се събудих толкова - 6 часа, и оттогава не спа и refresh-вам страницата. :\
    Последно редактирано от beliqzaek : 06-26-2012 на 06:11 Причина: Пунктуационна грешка.. xD

аз тая сутрин като казах на баща ми ``добро утро`` и той ми вика ``резултати има ли?ако няма имаш цял ден да чакаш!``

добро утро аз пък се наспах..а и в София при мен не вали, така че щее изляза навън да потичам, че главата ми ще се пръсне от стрес и нерви ии :@ спирам да проверявам дали има резултати - чак следобед! самоо ни тормозят, лъжат, измъчват.. започнах да вярвам, че ще е чааак в късния следобед, което е адски кофти

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Сега влизам в РИО Кюстендил и чета някаква заповед. Викам си на акъла "Боже, тия добре ли са!?". Преустановяват приема в природоматематическата паралелка на ПМГ Кюстендил, понеже нямало достатъчно класирани. Къде отидоха!? Това е най-елитната гимназия, с най-високите резултати в целия регион...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Здравейте.. аз вчера чаках до 3 и половина, но очевидно ;дд Исках да ви попитам дали със сигурност трябва да се проверяват в РИО, защото аз като си подавах документите и там ми казаха ама нз.. ИИ да си кажа оценките.. по БГ имам 5,50 а по МАТ 5,00 ... балът ми е 33.. писах 164 на първо и дано да вляза, защото иначе ;хх

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Вие сериозно ли сте се надявали през нощта някой да ги пусне. Хахаха. Кой ще ви седи в министерството на вас в 1 часа сутринта, за да ви ъпдейтва сайта?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    добро утро аз пък се наспах..а и в София при мен не вали, така че щее изляза навън да потичам, че главата ми ще се пръсне от стрес и нерви ии :@ спирам да проверявам дали има резултати - чак следобед! самоо ни тормозят, лъжат, измъчват.. започнах да вярвам, че ще е чааак в късния следобед, което е адски кофти
    Радвам се, че времето в София е хубаво, и аз съм от там. Тъ.. въпросът ми е, понеже не си спомням много добре - къде ще кандидатстваш? И успокой се, каквото е писано, ще стане. Ако си учил/ учила и си полагал/ а усилия, всичко ще е наред!

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Вие сериозно ли сте се надявали през нощта някой да ги пусне. Хахаха. Кой ще ви седи в министерството на вас в 1 часа сутринта, за да ви ъпдейтва сайта?
    ако беше прочела, миналата година са излезли в 00:07 тоест те примерно са настроили някакъв компютър просто да ги пусне )

супер бал имаш! ще те приемат!

Цитирай Първоначално написано от PrAySS Виж мнението
    супер бал имаш! ще те приемат!
    аз ли? ;/

Добро утро ! Сега чак разбрах , че се проверяват в сайта на РИО . Окей там съм ама не мога да се оправя .. А иначе : аРЕЕЕЕЕ БЕЕЕ 9:25 , вече сме 26 , ако не са забелязали !!! ЪЪХ .

Цитирай Първоначално написано от Ruuffuuss Виж мнението
    Здравейте.. аз вчера чаках до 3 и половина, но очевидно ;дд Исках да ви попитам дали със сигурност трябва да се проверяват в РИО, защото аз като си подавах документите и там ми казаха ама нз.. ИИ да си кажа оценките.. по БГ имам 5,50 а по МАТ 5,00 ... балът ми е 33.. писах 164 на първо и дано да вляза, защото иначе ;хх
    Аз мисля, че трябва в РИО, защото служебните бележки са от РИО и ддз. На мен не ми казаха нищо в ПГИЧЕ-то (училището-гнездо). Но пък в мон качиха 1во оценките ии.. абе де да знам.. Аз едновременно презареждам 7klas.mon.bg , mon.bg и rio-sofia-grad.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си