- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Но поне на 2ро класиране ще ме приемат,нали?
П.П: Вече рева от радост.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Да , би трябвало да те приемат![]()
Дамм .. ^^
Ако някой има въпроси за записването да пише![]()
На мен не ми искаха акт-а ..
Само оригинал от дипломата , служ. бележка и характеристиката . Характеристиката и отпусното може даа го дадеш и по-късно .. Добре е да си носиш и бележник/лична карта![]()
А иначе акта май беше ,за да знаят ,че си родена , нещо като документ за самоличност . Не знам![]()
Навсякъде искат различно - при мен искаха оригинал и копие от удостоверението, както и копие от акта. Служебна бележка не са искали нито пък лична карта или бележник. Характеристиката и здравния картон ми казаха на 14 септември да ги нося - тогава ще разбера в коя паралелка съм.
искам да питам...на мен за паралелките с френски и португалски в испанската не ми стигат някъде 0.072, дали е възможно да вляза на второ класиране? или поне в английската, защото там са по-ниски баловете![]()
Да , ще влезешМного малко не ти достига
![]()
Мисля,че да,ей сега говорих с една от бг-мама,дъщеря и е в паралелката с английски,но ще се запишат в Американския.Аз съм точно с 1 под чертата и ще вляза на тяхно място.Тогава ще освободя едно място в паралелката с португалски и ще влезеш.![]()
П.П: Казах го малко като на шега,но мисля,че ще влезеш.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Някой знае ли кога ще излязат минималните балове за Пловдив? :/
СТАТИСТИКАТААА!!!
http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo..._paralelki.rtf
ммм а повече шанс ли имам, ако има например 3 паралелки, за които е ми стигне балът на 2ро класиране..смисл така има шанс повече хора да не се запишат и да останат места ^^
Моя бал го пише като най-високия за паралелката... Не знам дали трябва да се радвам.