- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът при 12/13 годишни
Чудя се как 12 13 годишни момичета не могат да пишат правилно, а са тръгнали да питат по форуми за сексa :O :O И още повече ме учудва фактът, че на такава ранна възраст някои са спали с толкова много момчета........ ! Вие на колко години загубихте девственоста си ?
Ти първо отвори някой учебник по български, а после дискутирай грамотността на другите.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
еМ искат кеф бе![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Има 56945694569 теми на този въпрос + туй има тема `На колко години изгубихте девствеността си`. Обсъждано е един милион пъти. Всеки да си го прави когато му се ще, ако иска и на 5 годинки да се е*е..
<3 d(ˆˆ)b
Офф кво толкова !!
Така са си избрали. Това е техният живот. Това е техният начин.
Можеш да се чудиш колкото си искаш! Това не ти влиза в работата![]()
Не ми влиза в работата,че има малки курви по на 12 , 13 години. Майките им като са били със същия манталитет кво да се очаква от децата?! Щото са си деца, и не можете да му убедите ,че една 12-13 годишна има някакви особени познания на тема секс...ама по никакъв начин. После нека реват...
Голямото геройство е да се разкрачиш...
Ма кво ли се учудвам,кат нямат акъл за 5 стинки.
maDamn
Аз на 12 годинки знаех повече за секса отколкото братовчедка ми, която беше на 16-17. + това ако са отворени на 12-13 това означава ли, че са курви? на мен първия ми път беше 1-2 седмици след като станах на 14. Курва ли съм дето съм се чукала 1 път и то с човек, който обичам и още сме заедно от половин година ?
еми да Плам, не ти влиза. най-малкото - нищо не можеш да промениш. единственото, което можеш да направиш е ти да не ставаш такава и да не позволяваш на дъщеря ти да става такава.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Моята я изгубих на 8 и половина... една 13-годишна какичка злоупотреби с доверието ми...![]()
Welcome to the Jungle...
Щом са го направили на 12, значи според тях са били готови и са го искали. След време те ще си трошат главите, когато дъщеря им някой ден стане голяма и ги попита "Мамо , а ти кога изгуби девствеността си?" .
Едно време беше нормално 12-13 годишните да скачат на въже пред блока..
Да си го правят, щом го смятат за добре. Писнало ми е вече да ги обсъждам, тъй като ефект няма да има - това поколение просто е тръгнало така, че да раздава плътта си наляво и надясно, без да влагат някакви чувства. Жалко, но факт.
През какъв период минават - не знам. Какво мисли имат - не знам, не ми се е случвало да минавам по такъв период и да съсипвам всичко на тази възраст. Някои от тях , може би, си мислят, че са готини като го направят. Други: "те приятелките ми вече не са девствени, време е и аз да правя секс" и някакви жалки измишльотини. Да правиш секс, при условие, че не си готова, само защото приятелките ти са го правили вече.
Първият ми път беше на 16. Не се срамувам и не съжалявам за това: реших, че съм била готова и че съм с човека, с който наистина искам. С който, след време, няма да съжалявам, че съм го направила. Вложила съм чувства и емоции, и точно това прави моят първи път, различен от техните чукания ей - така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Те са си деца. Като бях на 15 плюех срещу тях. Сега по-скоро обвинявам родителите им. Когато си малък и цялото влияние на вашите е да ти дадат пари и да те скастрят за някоя оценка, е лесно да тръгнеш по лош път и да се повлечеш с някоя тъпа компания.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Зашо да не пишат във форума за секс? Защо да не попитат? Защо да не разберат? Зашо пускаш теми, които на никого не помагат?
В тази тема може само да се вайкаме за деца, направили може би грешка. Всичко зависи и от ситуацията, обстоятествата, та и възпитанието (както каза някой по-горе) и .. и ... и... Пък току виж някоя се поучила от грешката си, па следващия път внимавала, че и била по-голяма
Ако си мислиш, че си първата, която умува над това, ми не си.