.
Затворена тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 214
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    добре, а защо тогава атеистите не вярват, че съществува?
    Как си го обясняваш.
    нали вече казахме че невярващите/нерелигиозните/неокултистите са просто (обикновени) потребители, и затова досега не знаеха/не вярваха че има Бог, понеже Той не им разкриваше това, но това не е голям проблем, по-големият проблем би бил ако всеки от тях започне да причинява зло на другите, затова радвайте се когато всички те не са убийци, нито причинители на каквото и да е зло (на) другиму, ето как това е видимо дори и в самите действителни и възможни(макар и въображаеми) ситуации/обстановки, по-важно е да се учи на добро отношение към другите и то най-вече чрез (даване на) добър деятелен пример, понеже Бог е любов/доброта, а не просто духовност, духовността крие много рискове, защото може да се окаже източник на какви ли не нечисти/зли духове, понеже духовното и духовете са невидими за физическото зрение и доста неосезаеми дори и за останалите възприятия/сетива, ето защо думата "духовност" я няма никъде в Библията, понеже Бог е любов/доброта/нравственост, а не просто духовност, нито духовни знания, понеже самият Той е осигурителят на всички добри неща, не просто защото е абсолютно вездесъщ, всезнаещ и всемогъщ, но най-вече защото е единственият Бог(т.е. единственият напълно всемогъщ администратор/управител/осигурител) на вселената, така че няма нужда някой от човеците да бъде многознаещ или многомогъщ, достатъчно е неотклонението от нормалният статус, сиреч да не се отива в направлението на неправедната вяра/духовност/религия, това е минималното условие, понеже именно неправдата в вярата е грехът, за който се говори от началото до края на цялата Библия, като се почне с неща като идолопоклонение, окултизъм, езотерика, и се стигне до всяка една съвременна "зверова"(666) религия, но това не пречи правилната вяра в истинският Господ Бог да бъде свидетелствувана по целият свят, дори е препоръчително/полезно

"Това, което ви говоря в тъмно, кажете го на видело; и което чуете на ухо, прогласете го от покрива." Матей 10: 27,

"това благовестие на царството ще бъде проповядвано(т.е. понеже чак когато цялото свидетелство на павилната вяра бъде засвидетелствувано) по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава(т.е. чак тогава) ще дойде свършекът(т.е. Спасението)." Матей 24: 14
    Последно редактирано от npp : 06-27-2012 на 15:49

Голям фен
    Първо върви доказването на съществуването на нещо, и чак тогава отричането. Аз например мога да видя слънцето, мога да го усетя, следователно за мен то съществува. Аз разсъждавам от едната страна - тази на логиката, но тъй като тя не е единствената не можем да заключим че съм прав. Следователно аз не мога да ти докажа че Господ не съществува, също както и ти не можеш да ми докажеш обратното. Това е хилядолетен философски спор, които едва ли можем да разрешим в няколко реда. Все пак ще споделя мислите си. Първо трябва да дефинираме съществуването или реалността. Това което е реално дефакто ние предполагаме че е такова само защото рецепторите в мозъка го правят реално. Например ти ако погледнеш едно зелено листо, ще заключиш че щом го виждаш значи самото листо е зелено. В действителност слънчевата светлина попадайки върху листото се пречупва така че ти виждаш само вълните които се намират в зелената граница на спектъра на светлината. Следователно не листото е зелено, а ти го виждаш такова. Същото може да се приложи и в много други случаи. Та философският въпрос тук е. Има ли обективна реалност или всичко е субективно? Аз лично мисля че истината е някъде по средата. Това което ние наричаме реалност е субективно отражение на обективна реалност. Мисля че беше проведен експеримент в който всички сетивни функции на един човек бяха изключени. Не може да вижда, чувства, помирисва и т.н. И въпреки това мозъкът му си е продължил да работи. Следователно има някаква обективна реалност, но тя задължително се пречупва през призмата на субективното. В случая, разликата между мен и теб е че нашите призми на субективното се различават. Мозъкът е като компютър на които се изпълняват различни програми. Човек се ражда с няколко основни програми, които да му помагат да оцелее. Просто имаме различни програми. И двамата имаме различни антивирусни - твоята премахва това което е греховно и неправилно, моята - това което е нелогично и непотребно. Разсъждавайки от коренно различни позиции, как изобщо можем да стигнем до някакво съгласие? Аз изкривявам субективното в една посока, ти в друга Затова съм казвал и преди, че най-прав е онзи, който не го интересува и не му пука. Истината е някъде в абстрактното и за всеки тя е различна. Но истината и реалността са две различни неща. Господ съществува за теб само дотолкова, доколкото искаш да съществува, а за мен не съществува дотолкова, доколкото не искам да съществува....

Хубаво, стига съм се правил на Шерлок Холмс....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-27-2012 на 20:33

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Първо върви доказването на съществуването на нещо, и чак тогава отричането. Аз например мога да видя слънцето, мога да го усетя, следователно за мен то съществува. Аз разсъждавам от едната страна - тази на логиката, но тъй като тя не е единствената не можем да заключим че съм прав. Следователно аз не мога да ти докажа че Господ не съществува, също както и ти не можеш да ми докажеш обратното. Това е хилядолетен философски спор, които едва ли можем да разрешим в няколко реда. Все пак ще споделя мислите си. Първо трябва да дефинираме съществуването или реалността. Това което е реално дефакто ние предполагаме че е такова само защото рецепторите в мозъка го правят реално. Например ти ако погледнеш едно зелено листо, ще заключиш че щом го виждаш значи самото листо е зелено. В действителност слънчевата светлина попадайки върху листото се пречупва така че ти виждаш само вълните които се намират в зелената граница на спектъра на светлината. Следователно не листото е зелено, а ти го виждаш такова. Същото може да се приложи и в много други случаи. Та философският въпрос тук е. Има ли обективна реалност или всичко е субективно? Аз лично мисля че истината е някъде по средата. Това което ние наричаме реалност е субективно отражение на обективна реалност. Мисля че беше проведен експеримент в който всички сетивни функции на един човек бяха изключени. Не може да вижда, чувства, помирисва и т.н. И въпреки това мозъкът му си е продължил да работи. Следователно има някаква обективна реалност, но тя задължително се пречупва през призмата на субективното. В случая, разликата между мен и теб е че нашите призми на субективното се различават. Мозъкът е като компютър на които се изпълняват различни програми. Човек се ражда с няколко основни програми, които да му помагат да оцелее. Просто имаме различни програми. И двамата имаме различни антивирусни - твоята премахва това което е греховно и неправилно, моята - това което е нелогично и непотребно. Разсъждавайки от коренно различни позиции, как изобщо можем да стигнем до някакво съгласие? Аз изкривявам субективното в една посока, ти в друга Затова съм казвал и преди, че най-прав е онзи, който не го интересува и не му пука. Истината е някъде в абстрактното и за всеки тя е различна. Но истината и реалността са две различни неща. Господ съществува за теб само дотолкова, доколкото искаш да съществува, а за мен не съществува дотолкова, доколкото не искам да съществува....

Хубаво, стига съм се правил на Шерлок Холмс....
    какво е съществуването?!, един философ (е) казал: "мисля, следователно съществувам", това означава че когато човек възприема нещо, тогава е сигурно че той съществува, но не и ако се намира в състояние на дълбок сън без съновидения, понеже в такова състояние човек не съществува за самият себе си макар и да не може да изчезне напълно като частица от безграничната вселена, обаче проблема не е толкова с несъществуването колокото би могъл да бъде с самото съществуване, понеже съществуването може да се окаже неприятно или дори непоносимо, ето и на базата на какво е съградено учението на Господът - Исус Христос за пълно/вечно спасение на нуждаещите се от избавление човеци, понеже ако нямаше нужда съществуващите в неволя човеци да бъдат спасявани, то тогава те нямаше и да са в неволя, така че, ето колко просто е обяснението, понеже тези неща са и съвсем видими и разбираеми, но както вече казахме, едно е живота за спасителите, а друго за най-обикновените потребители, понеже едните имат дълг да спасяват другите, докато другите са заети предимно с потребителската страна на живота, която е и основната, но това никак не дава право на когото и да е от тях да причинява зло на когото и да е от другите човеци - това важи както за едните така и за другите
    Последно редактирано от npp : 06-28-2012 на 12:17

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    какво е съществуването?!, един философ (е) казал: "мисля, следователно съществувам", това означава че когато човек възприема нещо, тогава е сигурно че той съществува, но не и ако се намира в състояние на дълбок сън без съновидения, понеже в такова състояние човек не съществува за самият себе си макар и да не може да изчезне напълно като частица от безграничната вселена, обаче проблема не е толкова с несъществуването колокото би могъл да бъде с самото съществуване, понеже съществуването може да се окаже неприятно или дори непоносимо, ето и на базата на какво е съградено учението на Господът - Исус Христос за пълно/вечно спасение на нуждаещите се от избавление човеци, понеже ако нямаше нужда съществуващите в неволя човеци да бъдат спасявани, то тогава те нямаше и да са в неволя, така че, ето колко е просто обяснението, понеже тези неща са и съвсем видими и разбираеми, но както вече казахме, едно е живота за спасителите, а друго за най-обикновените потребители, понеже едните имат дълг да спасяват другите, докато другите са заети предимно с потребителската страна на живота, която е и основната
    Значи ти се изживяваш като спасител така ли? Ти понеже си по-запознат, ще може ли да ми обясниш каква е идеята на първородният грях и защо хората имат нужда да бъдат спасявани от каквото и да е? Грехът ми е нещо много непонятно. Ти сега като си християнин осъзнаваш ли че според мюсюлманите и юдеите, те ще отидат в рая, а ти ще отидеш в ада, а според твоята религия ти ще се озовеш в рая и те в ада? Значи като умреш се намираш в християнският рай и в мюсюлманският ад едновременно. Къде е логиката ? Осъзнаваш ли че мюсюлманите и всички останали вярват в техният си Бог толкова силно колкото и ти? Защо си мислиш че ти си на правилният път, а те не са? И не ми отговаряй с нещо в стил: "Защото Иисус ми говори че само в него е спасението". Искам логично издържани аргументи, за това с какво твоята религия е по-истинска от останалите!
    Виждам че ми отговаряш само със заучени фрази, така че съм на път да се откажа да те питам изобщо....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-28-2012 на 13:18

Мега фен
    Значи ти се изживяваш като спасител така ли? Ти понеже си по-запознат, ще може ли да ми обясниш каква е идеята на първородният грях и защо хората имат нужда да бъдат спасявани от каквото и да е? Грехът ми е нещо много непонятно. Ти сега като си християнин осъзнаваш ли че според мюсюлманите и юдеите, те ще отидат в рая, а ти ще отидеш в ада, а според твоята религия ти ще се озовеш в рая и те в ада? Значи като умреш се намираш в християнският рай и в мюсюлманският ад едновременно. Къде е логиката ? Осъзнаваш ли че мюсюлманите и всички останали вярват в техният си Бог толкова силно колкото и ти? Защо си мислиш че ти си на правилният път, а те не са? И не ми отговаряй с нещо в стил: "Защото Иисус ми говори че само в него е спасението". Искам логично издържани аргументи, за това с какво твоята религия е по-истинска от останалите!
    Виждам че ми отговаряш само със заучени фрази, така че съм на път да се откажа да те питам изобщо....
    ние не се изживяваме като спасители, понеже спасението е най-сероизното нещо в вселената и няма как да дръзнем да злоупотребим с него дори и без да искаме, но дори и да не съм никакъв спасител, защо (поне) да не (се опитвам да) бъда праведен?!, а що се отнася до антагонизма/съперничеството/противоборството на една или друга религия/деноминация, ние не се занимаваме с такива препирни, но просто работим за спасението на всички човеци/одушевени съвсем директно т.е. без да се отклоняваме от 100%-овата ефективност, понеже само така можем да се надяваме за пълно, директно, безболезнено и безвредно спасение за вечен живот на всички човеци, иначе как ще можем да се надяваме за такова ако (и) ние (също) (започнем да) робуваме на съперничество/скъперничество?!, но ако всеки духовен/вярващ служител работи напълно безусловно за спасението на всички човеци от и в истинският Господ Бог, тогава колко по-голям ще е ефектът/резултатът от този труд за цялото човечество?!

"Не учи ли ви и самото естество, че, ако мъж оставя косата си да расте(т.е. ако мъж се основава на заучаване(-то) в вярата), това е позор за него, но, ако жена оставя косата си да расте(т.е. но ако жена се обиграва в правилната вяра заучавайки Словото), това е слава за нея, защото косата й е дадена(т.е. защото това и е дадено) за покривало? Но, ако някой мисли да се препира за това, - ние нямаме такъв обичай, нито Божиите църкви. А като ви заръчвам следното, не ви похвалявам, защото се събирате, не за по-добро, но за по-лошо. Защото, първо, слушам, че когато се събирате в църква, ставали разделения(т.е. неразбирателства/конфликти) помежду ви;" 1 Коринтяни 11: 14-18
    Последно редактирано от npp : 06-28-2012 на 14:12

Голям фен
    Хубаво, вярвай си в каквото искаш. Аз не мога да ти променя мисленето. Щом си имаш цел и мисия, и това ти носи щастие, нямам нищо против. Само че опитите ти за спасение на хората, дразнят самите хора и няма да успееш да убедиш никой в този форум да се обърне към Иисус за спасение и тем подобен шит. Затова каква е целта ти в този форум точно? Разбирам че си с чисти намерения, но мисията ти тук е безполезна. Живей си праведният живот, но не го натрапвай на другите. Тук никой не иска да бъде спасен. Можеш да ни спасиш само от скучните си и нелогични постове.

Мега фен
    Хубаво, вярвай си в каквото искаш. Аз не мога да ти променя мисленето. Щом си имаш цел и мисия, и това ти носи щастие, нямам нищо против. Само че опитите ти за спасение на хората, дразнят самите хора и няма да успееш да убедиш никой в този форум да се обърне към Иисус за спасение и тем подобен шит. Затова каква е целта ти в този форум точно? Разбирам че си с чисти намерения, но мисията ти тук е безполезна. Живей си праведният живот, но не го натрапвай на другите. Тук никой не иска да бъде спасен. Можеш да ни спасиш само от скучните си и нелогични постове.
    ние не натрапваме нищо на никого, просто свидетелствуваме как би било по-добре ако всичкото зло премине веднъж завинаги така щото да дойде вечен живот за всяка душа, де факто ние всъщност просто изповядваме доброто, иначе ако натрапвахме нещо, тогава нямаше да бъдем изповядващи доброто, но щеше да е нещо лошо, и така, време е всичи да си починем, защото след тази вечност следват други 5-6 хилядолетия изпълнени с много мъки за много души, така щото всъщност мъките ще продължават да се случват отново и отново през първите 5-6 хилядолетия в началото на всяка една вечност - или както е писано в Библията: "во веки веков", ето (и) защо не си заслужава да бъдат удължавани, а на онези, които все още си мислят че има друг Бог освен един единственият истински Бог Отец, или друг Господ/Христос освен един единственият истински Господ Исус Христос, им казваме че не си заслужава (да си губят времето), понеже и брахма, и вишну, и шива, и кришна, и буда, както и всеки от така наречените в Библията "други богове", са просто едни много жалки идоли, които нито могат да спасяват, нито да изцеляват, нито да възкресяват, нито да благовестяват в сравнение с истинският Бог - Отца, истинският Господ - Исус, и истинските Светии - Исусовите
    Последно редактирано от npp : 06-28-2012 на 20:19

Мега фен
    ние не натрапваме нищо на никого, просто свидетелствуваме
    кои сте Вие, аз говоря само с тебе.

Голям фен
    ние не натрапваме нищо на никого, просто свидетелствуваме как би било по-добре ако всичкото зло премине веднъж завинаги така щото да дойде вечен живот за всяка душа, де факто ние всъщност просто изповядваме доброто, иначе ако натрапвахме нещо, тогава нямаше да бъдем изповядващи доброто, но щеше да е нещо лошо, и така, време е всичи да си починем, защото след тази вечност следват други 5-6 хилядолетия изпълнени с много мъки за много души, така щото всъщност мъките ще продължават да се случват отново и отново през първите 5-6 хилядолетия в началото на всяка една вечност - или както е писано в Библията: "во веки веков", ето (и) защо не си заслужава да бъдат удължавани, а на онези, които все още си мислят че има друг Бог освен един единственият истински Бог Отец, или друг Господ/Христос освен един единственият истински Господ Исус Христос, им казваме че не си заслужава (да си губят времето), понеже и брахма, и вишну, и шива, и кришна, и буда, както и всеки от така наречените в Библията "други богове", са просто едни много жалки идоли, които нито могат да спасяват, нито да изцеляват, нито да възкресяват, нито да благовестяват в сравнение с истинският Бог - Отца, истинският Господ - Исус, и истинските Светии - Исусовите
    Ок, ок.... Спести ми приказките в стил Jesus and shit и ми отговори простичко и ясно. Каква е целта ти в този форум?

И между другото, да питам и аз, кои сте вие????

Мега фен
    ние сме свидетелите на истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, и сме тук просто за да свидетелствуваме Тяхното Слово

Голям фен
    Добре, ако не си/сте разбрал/и досега, ще ти/ви го кажа пак. СВИДЕТЕЛСТВУВАНЕТО ВИ ДРАЗНИ ХОРАТА!!! Не може ли да свидетелтвувате в някой друг форум???

Мега фен
    Добре, ако не си/сте разбрал/и досега, ще ти/ви го кажа пак. СВИДЕТЕЛСТВУВАНЕТО ВИ ДРАЗНИ ХОРАТА!!! Не може ли да свидетелтвувате в някой друг форум???
    досега никой не ни (го) беше казвал това, ти си първият, всеки, който не иска да чете онова, което свидетелствуваме, е свободен да не го чете, ние го свидетелствуваме за онези, които проявяват интерес към истинският Господ Бог и Неговата Правда, такова е нашето естество, праведният не може да спре да свидетелствува правда(-та) дори и ако е гонен и уволняван отвсякъде, точно както белодробните организми не могат да престанат да дишат кислород(-а) докато са все още живи, така и ние не можем да спрем да бъдем праведни и да свидетелствуваме правдата от Бога, иначе ние свидетелствуваме Словото и на много други форуми и места
    Последно редактирано от npp : 06-29-2012 на 17:32

Голям фен

Хахахахаха ............... Положението е плачевно, драги съфорумци.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-29-2012 на 18:29

Братче, тоя са го изтървали от 4-ти километър
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на ScarlettS
    npp, вие кога започнахте тази своя свидетелска дейност? Има ли някаква определена причина така да сте се увеличили на брой в главата ви или винаги сте си били така?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Айде стига сте размивали темата ;д да говорим за прайда.

Аз днес бях /не съм лес/, бях заедно с приятели /обратни/ и други, хомосексуални, които просто подкрепят шествието. Голям купон си беше, мъже по прашки нямаше, нямаше и такива с перуки и пера в задника. Знам, че така си представяте един гей парад, но реалността тук в България е съвсем различна. Размирици нямаше, но и контрола беше адски засилен. Като цяло добра организация.
    Догодина пак ще има и знам, че отново ще се правят теми по форуми, пак ще има дискусии 'за' и 'против' , църквата отново ще се обяви 'анти' , а в новинарските сайтове ще се излеят стотици коментари за 'долните педерасти' /които впрочем дори не познават/ след което всичко ще мине и ще замине. Абе всяко чудо за 3 дни, ама нали трябва да се вдига шум до небето...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Бафомет ше ги накаже
    то густо, то пусто

Мега фен
    жалко че толкова мъже и жени бяха съсип(в)ани по такъв начин, жалко е хората да бъдат предавани на такава болест, но нали духовните служители на човешката(666) религия са толкова прибързани че не могат да се усмирят в страстта си да съдят човечеството всячески, а после в следващите цикли на вечността ще има да се чудят защо им се случва същото и на тях но по същият начин не ще има кой да ги избави, наистина много жалко за това, искаше ми се да не е е така и да не бъде, но уви сектантите продължиха да прибървзат, никаква любов, а само съдене, колко пъти сме им (го) казвали, но те така и не се покаяха и все си продължаваха да прибързват дори и до днес, просто сякаш си просят голямото наказание от Бога, за което е засвидетелствувано в книгата Откровение, и въобще не им желая Бог да им го стовари, но те сами могат да го предизвикат след като непрестанно раздразняват Бога с своето чрезмерно съдене

"и държеше в ръката си златна чаша(т.е. велика световна съдба), пълна с мръсотии и с нечистотиите(т.е. с злините и неправдите) от нейното блудствуване(т.е. от нейното духовно/религиозно беззаконие). И на челото й имаше написано това име: Тайна(т.е. езотеричното); великий Вавилон(т.е. човешката(666) религия/духовност/вяра), майка на блудниците(т.е. майка на всички духовни/религиозни беззаконници и престъпници) и на гнусотиите на земята(т.е. и на всички злини)." Откровение 17: 4-5
    Последно редактирано от npp : 07-01-2012 на 08:47

Голям фен
    Ето моята позиция против гейовете и религията, които в случая са тясно свързани, тъй като повечето омраза срещу гейовете идва от религиозни предразсъдъци: Въпросът не е в това дали хомосексуалността е правилна или не, въпросът е дали това помага на обществото. Религията е пълна глупост без никакво логическо покритие, също както и моралът, но е факт че са полезни за обществото. Лично според мен, няма нищо лошо в това да се мляскаш с друг мъж, както по същата логика нямам нищо против убийците, изнасилвачите, педофилите, некрофилите и т.н. даже бих казал че няма добро и зло, няма правилно и неправилно, и всичко е въпрос на интерпретация.
    Всичката омраза срещу такива хора идва именно от религията и жаждата на хората да създадат ред. А различините хора и функциониращото общество са нещо несъвместимо. Затова е цялата работа.... И все пак не разбирам защо подкрепяте само едната група различни хора, а другите хвърляте в затворите? Тук отново се намесва модата и това че сега е модерно да подкрепяш гейовете. Ако за 20 години ви казват че в това да изнасилваш жени няма нищо лошо и това е в природата на съответният индивид(това е същият аргумент в полза на гейовете) то след няколко години ще търчите по площадите с плакатите. Така че когато се стигне до това да подкрепяте различните хора в едно общество, не бъдете лицемерни и не изключвайте другите категории на различното. Защото ако подкрепяте гейовете, значи няма логическа предпоставка за това да не подкрепяте и другите различни хора. Ако съдите убииците, изнасилвачите, педофилите и т.н., казвайки че те са чудовища, които не заслужават да живеят, това не ви прави с нищо по-добри от същите хора, които заклеймяват хомосексуализма.
    И ако се легализира хомосексуалните бракове ще стане като в Испания и Америка. Всеки втори гей, обществото не функционира, моралът и ценностите се понижават, престъпността скача и....честито , вече си имате пропаднало общество, което само деградира. Затова и в случая се изказвам против гейовете, не защото се нарушава нещо свещенно и е неправилно защото Господ е казал тъй, ами защото легализирането им би довело до една масова деградация на цялата човешка цивилизация. Човешкият прогрес винаги се осъществявал от съперничеството между идеята за свободата, на мисълта и разума, и идеята за редът и унищожаване на различните. Едните са прави, другите са полезни. Обаче на природата не и пука дали си прав, а дали си полезен, затова и цялата тази гей свобода един прекрасен ден ще приключи, с много кръвопролития. И после отново ще се появи, отново ще има революции и така цикълът се повтаря до безкрай....или поне докато има човечество.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Какво общо имат изнасилвачите с хомосексуалните не мога да разбера ? Нарича се изнасилване точно, защото става против волята на някои. Между обратните има любов, привързаност и отношенията им са почти идентични като тези на хетеросексуалните. Това непрекъснато сравняване на обратните с изнасилвачи е изключително некоректно. При хомосексуалните по-голяма роля играят гените и ембрионалното развитие, докато убийците, изнасилвачите, педофилите стават такива в следствие, не по рождение, за последните дори се провеждат лечения, надявам се успешни.

Мега фен
    Ето моята позиция против гейовете и религията, които в случая са тясно свързани, тъй като повечето омраза срещу гейовете идва от религиозни предразсъдъци: Въпросът не е в това дали хомосексуалността е правилна или не, въпросът е дали това помага на обществото. Религията е пълна глупост без никакво логическо покритие, също както и моралът, но е факт че са полезни за обществото. Лично според мен, няма нищо лошо в това да се мляскаш с друг мъж, както по същата логика нямам нищо против убийците, изнасилвачите, педофилите, некрофилите и т.н. даже бих казал че няма добро и зло, няма правилно и неправилно, и всичко е въпрос на интерпретация.
    Всичката омраза срещу такива хора идва именно от религията и жаждата на хората да създадат ред. А различините хора и функциониращото общество са нещо несъвместимо. Затова е цялата работа.... И все пак не разбирам защо подкрепяте само едната група различни хора, а другите хвърляте в затворите? Тук отново се намесва модата и това че сега е модерно да подкрепяш гейовете. Ако за 20 години ви казват че в това да изнасилваш жени няма нищо лошо и това е в природата на съответният индивид(това е същият аргумент в полза на гейовете) то след няколко години ще търчите по площадите с плакатите. Така че когато се стигне до това да подкрепяте различните хора в едно общество, не бъдете лицемерни и не изключвайте другите категории на различното. Защото ако подкрепяте гейовете, значи няма логическа предпоставка за това да не подкрепяте и другите различни хора. Ако съдите убииците, изнасилвачите, педофилите и т.н., казвайки че те са чудовища, които не заслужават да живеят, това не ви прави с нищо по-добри от същите хора, които заклеймяват хомосексуализма.
    И ако се легализира хомосексуалните бракове ще стане като в Испания и Америка. Всеки втори гей, обществото не функционира, моралът и ценностите се понижават, престъпността скача и....честито , вече си имате пропаднало общество, което само деградира. Затова и в случая се изказвам против гейовете, не защото се нарушава нещо свещенно и е неправилно защото Господ е казал тъй, ами защото легализирането им би довело до една масова деградация на цялата човешка цивилизация. Човешкият прогрес винаги се осъществявал от съперничеството между идеята за свободата, на мисълта и разума, и идеята за редът и унищожаване на различните. Едните са прави, другите са полезни. Обаче на природата не и пука дали си прав, а дали си полезен, затова и цялата тази гей свобода един прекрасен ден ще приключи, с много кръвопролития. И после отново ще се появи, отново ще има революции и така цикълът се повтаря до безкрай....или поне докато има човечество.
    докторче, ето как ти, който претендираше че аз или някой друг се правим на нещо си, непрестанно се показваш като провокативен измамник правейки се на хитър

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Какво общо имат изнасилвачите с хомосексуалните не мога да разбера ? Нарича се изнасилване точно, защото става против волята на някои. Между обратните има любов, привързаност и отношенията им са почти идентични като тези на хетеросексуалните. Това непрекъснато сравняване на обратните с изнасилвачи е изключително некоректно. При хомосексуалните по-голяма роля играят гените и ембрионалното развитие, докато убийците, изнасилвачите, педофилите стават такива в следствие, не по рождение, за последните дори се провеждат лечения, надявам се успешни.
    Глупости. Хомосексуалните и изнасилвачите си приличат по това че са неудобни за общественият ред. А любов може да има и между 7 годишно дете и 40 годишен мъж, това значи ли че подкрепяш педофилите? Освен това насилието, хомосексуализма, педофилията и всички фетиши са генетично заложени, те са генетични аномалии. Даже убийството не е генетична аномалия, защото е заложено във всеки един от нас, колкото и това да е в разрез с представата ти за свещенност на човешкият живот, красива любов, пеещи птички и тем подобен морален шит. Убийци и изнасилвачи могат да бъдат издигнати от обещството като такива, но същото важи и за гейовете. Искаш доказателство? ПУСНИ СИ ТЕЛЕВИЗОРА! Сега има повече гейове, отколкото в което и да е друго време в историята. Това не доказва ли че обществото може може да създаде педерасти? Затова слагам гейовете на едно с убийците, изнасилвачите, педофилите и т.н. Защото са неудобни за обществото, но съществуват по малки количества във всеки един от нас. Обаче си е чисто лицемерие да признаваш само едните и да отричаш другите.

"Нарича се изнасилване точно, защото става против волята на някои."

То и убийстовто става против волята на някой, но това не значи че го няма като природен инстикт, какъвто в случая изкарваш хомосексуализма. Какво значение има дали е против волята на някой? Това че ако откраднеш, отиваш в затвора, не е ли против твоята воля? И тук идва идеята за добро и зло, в която аз не вярвам и е пълна глупост, която хората а измислили за да могат да функционират..... Ако е за добро, значи може да е против волята на някой. ... Абе просто пълно лицемерстване е това мрънкане за права на педерастите..... Педерастията, педофилията, некрофилията и зоофилията са отклонения в човешката природа и инстинкти и затова са мразени от функциониращото обществото, НО тези отклонения са факт. Аз нямам нищо против тях, защото не примам че са нещо, което може да се изкорени. И не ги приемам за зли, лоши и неморални, защото не вярвам в злото. Като искаш свобода, трябва да искаш свобода за всичките, защото попадат в една и съща категория на ненормалното. Това че хомосексуализма не убива никой, не го прави по малко вреден. Даже убийството е адски полезно за едно общество, но нали "трябва да е оправдано". Дееба като почнете с вашите либерални простотии, и като започнете да ги теглите едни локуми: " Ама те искат само любов" направо ме изкарвате извън релси. То бива лицемерие и тесногръдие, и просто едно приповтаряне на това което сте чули по телевизията .......
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 07-01-2012 на 11:03

Голям фен
    докторче, ето как ти, който претендираше че аз или някой друг се правим на нещо си, непрестанно се показваш като провокативен измамник правейки се на хитър
    Зависи в какво настроение съм. В един случай пиша непретенциозни, незасягащи никой коментари, в друг случай изливам масивен хейт. Божа работа

ПП: Всеки се прави на нещо, всичко е един театър. Ако се държахме като такива каквито наистина сме, всичко би се сринало за 1 ден. И аз се преструвам, за да не изглеждам като напълно ненормален. Е ти не се преструваш, за което браво. Но пък и затова изглеждаш като напълно ненормален.....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 07-01-2012 на 13:05

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Хомосексуалността не е само меки китки,нежни мъже и пера в гъза,а стига доста далеч,дори до убииства и то със съгласието на хората!
    Бях чел за двама хомо-та ,които се запознали от нета и решили да се срещнат,да правят секс ,но единия от тях се съгласил да бъде след тва изяден.След секса,оня го разчленил,пържил и ял от месото му,ама полицията го хванала.
    Последно редактирано от JungleJaguar : 07-01-2012 на 13:34
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Това,което е ненормално и лошо за едните е нормално за другите.
    И това,което е нормално и добро за едните е ненормално за другите.
    Какъв е извода-всички ние се смятаме за нормални,а в същото време се вижда резултата-света ни е повече от ненормален !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си