- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
хорацио не е такава и я обичам
6б3З10
пия ракия не тия хапчета :X
алкохола решава само временно проблема, а аз искам да си го реша кардинално
6б3З10
знаете ли .. има хора,който са преживели много повече от вас и не пият,не гълтат някви хапчета т.с. не слагат край на живота си,а продължават![]()
според мен начина да ги забравите тия момичета е да излезете и да се запознаете с други,а не да висите тук по цял ден ;D
айде няма да се меся повече не,че ми обръщате внимание ама се пак![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добре е майка му да еба познавам 100000000000000000000000 други момичета и никоя не ме кефи както нея
съжалявам но не вися цял ден тук и не искам други с нея единствено ми бе хубаво
6б3З10
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
давам на анелия тя пък се прай на...
тема за разбити сърца ли е това
6б3З10
моето не е разбито,а просто аз не знам какво искам и какво чувствам ;D
ем Иване може да харесва друго момче ;d
ако някога я притисна към себе си отново , ще се почувствам жив
6б3З10
след теодора тя ме кефи най-много ;d поне свирнах на бибитките и![]()
вие,колко време ходихте ?
на който искаштя ако иска да ходим бих тръгнал веднага, ама никога няма да замени Теодора
ще ми отговориш ли,колко време сте ходи ли ?
пипал е циците й ..
с Николай ? май така се казваше ;D
и двамата сте пипали тази за която страда6 сега ли или не разбрах
6б3З10