.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Риболовът ми е безкрайно скучен в частта с чакането на рибата да клъвне.
    Наместването на кукичката, оловните тежести и прочее ми е доста интересна, защото ми повишава общата култура, обаче останалото ми се вижда губене на време. Изпитвам ужас от ония малки буболечки, които се използват за стръв и се тъпчат в кутийка, просто са... :Х

На лов не съм била, мерак ми е. Ама не за зайци, много сладки ми се виждат :д За глигани, примерно, бих отишла. Ама въоръжена до зъби и с ловни кучета, че да не вземе глиганът мен да улови. :д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Риболовът ми е безкрайно скучен в частта с чакането на рибата да клъвне.
    Наместването на кукичката, оловните тежести и прочее ми е доста интересна, защото ми повишава общата култура, обаче останалото ми се вижда губене на време. Изпитвам ужас от ония малки буболечки, които се използват за стръв и се тъпчат в кутийка, просто са... :Х

На лов не съм била, мерак ми е. Ама не за зайци, много сладки ми се виждат :д За глигани, примерно, бих отишла. Ама въоръжена до зъби и с ловни кучета, че да не вземе глиганът мен да улови. :д
    Да и на мен ми е скучно много просто да следя кога ще клъвне ,но има различни видове риболов , някой ,от които са доста екстремни и тнт
    Например спининговия , на море или на бърз поток на някоя река ,
    А при ловът има много опасности
    Може би вече всички са чували, че всяка година има ранени или убити хора от колеги , заблудени куршуми и най-вече от недъгавостта на някои да използват оръжие , организацията, правилата и тнт
    За глигани , хищници , подборен острел на едър дивеч се държат допълнителен изпити .
    Последно редактирано от loveca777 : 07-01-2012 на 18:00

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама не за зайци, много сладки ми се виждат :д За глигани, примерно, бих отишла
    Същата работа. Зайците са сладки и тях не можем да ги пипаме, ама глиганите са грозни и дай да ги убием.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си