.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 146
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кажи го на 10 годишните деца, които гледат и попиват всичко.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Само едно ще ти кажа че всички тия 'надути фукльовци' за които говориш поне 50% от тях са били добри момчета минали през някоя надута фукла която буквално им го е нач*кала и са разбрали че с кавалерство и обноски не става .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато все пак (и ако някога) ви хрумне да се замислите наистина над нещата без вълни на огорчение, омраза, комплекси и прочие и някакси си систематизирате простичката разлика между това да си свестен и това да си актьор в сапунен сериал, изведнъж ще се ококорите колко много свястни хора има по света и около вас.

И ще осъзнаете, че един тон от претенциите ви към хората са неоснователни
    .
    Дразнят ви момичета, които ходят на козметик и пазят диети, но не бихте се хванали за нищо на света с дебело момиче или с такова с една вежда.

Решавате, че щом едно момиче каже: "Искам свестен." това автоматично значи да сте винаги съгласни с нейното мнение, да правите само вие компромиси, да казвате, каквото иска да чуе, да и пеете песни и първи да се извинявате без значение кой е виновен.

А това отблъсква без значение с колко добри намерения е направено. Момичето не знае какво точно не е наред, защото "Ама той е толкова добър с мен, защо вече не ме привлича." и много пъти не намира думите да обясни, че е искала някой до себе си, който да си има мнение, да си има принципи, да я подкрепя, когато има нужда и да си седи на мястото като мъж, а не постелка и възглавница за дъждовни дни.

И понеже такива неща не винаги остават разбрани, като ви скъсат вие решавате: "Ах, тази мръсна кучка! Искаш някой бабаит, нали?" и грешите ужасно много. Поне в повечето случаи.

Мислите, че когато някое момиче ходи със заможно момче, значи ето я поредната меркантилна гадина, вееща цици за роклички и сандалки от мола. И не ви минава през ума, че това, че имаш пари не те прави на минутата копеле без лични качества, а често е точно обратното и всичко е спечелено с труд и усилия. И някак не схващате, че това, което привлича жените е именно амбицията, стремежите, това, че не лежите на един крак, мрънкайки как някой има пари, а ставате и вършите нещо по въпроса. И идва онова ясно заключение: "Мани я тая, седи с тоя само заради парите му." без да ви хрумне, че може би седи с него, защото се харесват просто.

Докато не ви хрумне да си преразгледате собственото държание и да се замислите над собствените си проблеми, винаги някой друг ще е виновен и никога няма да имате стабилна връзка със свестен човек. Същото важи и за жените макар и с различни примери.

Басирам се, че тоя пост или ще остане непрочетен, или някой веднага ще каже: "Ма не, не е така, толкоз." Както и да е. Ако поне един вникне малко и го зацепи пак би било добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Кажи го на 10 годишните деца, които гледат и попиват всичко.
    И ние като сме били на по 10 е имало чалга, ама това не сме го попили.
    Както и да е, за мен музиката е един от най-малко определящите критерии.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Оф народната музика е много по-гнусна и противна от чалгата, пък й се кефите!

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marti_marto Виж мнението
    Оф народната музика е много по-гнусна и противна от чалгата, пък й се кефите!
    Ми Слушай циганска музика бе!
    Баси смешния пубер !
    Жал ми е за такива като тебе!
    Честно !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Ми Слушай циганска музика бе!
    Баси смешния пубер !
    Жал ми е за такива като тебе!
    Честно !
    Ами онази отвратителна песен "Пирииииииииин" която пускат в рекламата на пиринско е отвратителна и винаги спирам звука като заувиват като ненормални. Факт е, че новата чалга е противна, обаче някога имаше много качествени песни които звучаха като поп и денс, а не като чалга - Губя те бавно, Играч, Шампанско и сълзи, Погледни ме в очите, Хиляди сълзи и т.н.

Чалгата сега може и да е скапана, обаче ретро фолкът има много стойностни мелодии и текстове:

Сляпо вярвах аз в теб и любовта,
    бях щастлива и влюбена,
    но отдавна свърши всичко между нас
    сложи край и забравих аз!
    И не искам да си спомням този ден,
    в който каза, че обичаш само мен,
    а после с друга те видях в нощта
    всичко между нас е лъжа!!!

Припев:
    Хиляди сълзи за теб изплаках в самота,
    хиляди сълзи от болка по една мечта!!!
    Питаш ме дали ще мога аз да ти простя,
    ти предаде любовта ни за една лъжа!!!

Фен
    Град
    Vidin
    Не не е така! За първи път пиша тази тема тук като не сте запознати недейте да бързате с изводите

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Имаше абсолютно същата тема преди време. Престанете с тези идиотщини. Поредната опарена девойка, която сама си е виновна, пуснала тема да се оплаква. Пфф.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Шапка ти свалям,Сиси!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Фен
    Град
    Vidin
    интересна история!

Цитирай Първоначално написано от mimss9 Виж мнението
    Има свестни момчета ... но ги откриваме когато най малко очакваме (поне при мен така стана :Д припаднах върху него ;д)

Фен
    Град
    Vidin
    личи си! Без коментар!

Отидохме при истинските момичета, лол.

Свестни има, обаче малко. Повечето емигрираха. Препоръчвам да си търсите за гадже чужденец/чужденка - много по-свестни са.

Фен
    Град
    Vidin
    не е така както го описваш аз например съм свястна! а ако пък не вярваш си е лично твой проблем не съди по хората без да ги познаваш

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    А къде са истинските жени аз да попитам? Само пикли и разкифлясали се момичета виждам на всякаде.. Трудно можеш да срещнеш нормално и свястно момиче днешно време.

Фен
    Град
    Vidin
    не не търся такъв прекалено грешна представа си вадиш

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Чакай да позная какъв човек търсиш: нахакан, но не прекалено, с тяло на мистър олимпия, с 3 висши, да те обича и уважава, да ти угажда и да е на бял кон или поне в бяла ес-класа. Еми не, няма свестни момчета!

Фен
    Град
    Vidin
    не е точно така! но както аз така и ти явно сме прекалено опарени и мислим по този начин.....

Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    КЪДЕ СА СВЕСТНИТЕ МОМЧЕТА ЛИ?

Стоят си сами или просто не съществуват. ЗАЩО ЛИ?
    Еми примерно, защо ми е да съм свестен. Ето, аз като се срещна с момиче се държа напълно нормално, говоря прилично, ухажвам я (за бога, кой друг купува цветя на почти непознато момиче на първа среща за 8ми март) и кво? Сам съм си и тва е . Що според теб е така, щото момчетата като мен, които изслушват едно момиче, разбират го, държат се добре с нея и я уважават на края остават на сухо, щото са вечно "просто приятели" "кошче за душевни отпадъци" и т.н. Щото момичетата не можете да разберете, че и ние "свестните" момчета си имаме нужди и щом правим всичко това за вас значи не искаме да сме ви само приятели. Но вие ест. ще изберете тъпата мутра с ръце надути от химия без грам мозъчно вещество щото до него ще вдъхвате повече респект у другите кифли. Ето защо въпреки, че съм "свестен" по принцип де факто не искам да съм, защото никое "свестно" момиче няма да го оцени и ще си остана forever alone.

Фен
    Град
    Vidin
    не всички обаче! НЕ ВСИЧКИ! АЗ например НЕ!

Цитирай Първоначално написано от NyamaGolyamoZnachenie Виж мнението
    Свестни или не повечето момичета си падат по надути богаташчета и грубияни

Голям фен Аватара на notlike
    marti_marto, мърляв трол, айде махни се от тука. Наспами всичките теми. Какъв българин си ти бе, палячо? Народната музика е това, което ни прави БЪЛГАРИ! Ако сам не уважаваш себе си и собствените си традиции, кой друг да го прави?

По темата - свестни момчета винаги е имало и винаги ще има. Друг е въпросът къде ги търсиш и къде ще ги намериш. И стига с тези неща за "надутите фукльовци" - малка част от тях наистина са такива в действителност. Повечето са били преебани от някоя жена или от живота, който и без това не е лесен. И слагат маската - тази, която ги предпазва от нови удари. С времето научих едно нещо, от което само печеля в момента - да ценя това, което може всеки един. Да уважавам стойностите на хората без да вземам предвид техните недостатъци, защото всеки си ги има. Когато си отвориш мирогледа и започнеш да бъдеш по-широкоскроен човек, ще забележиш, че повечето хора са положително настроени към теб и всякакъв тип категоризации са абсолютно безполезни.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Ултра груб завършек ,, не смятам ,че всички мъже сме еднакви и тн ,, просто свестните възпитани грижливи момчета които ти описа горе биват наричани гейове и са жертви на майтапи подмятания и тн,, от което те нямат смелоста да бъдат себе и да се държат както искат заради някой си

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Разбира се, че съществуват, който търси намира

Фен
    Град
    Vidin
    Аз не мрънкам! Просто коментирам! И ако обичаш да не ми нареждаш какво да правя

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Виждам два варианта:
    1)приспособяваш се към обстановката
    2)мухлясваш си, чакайки принца
    Но и при двата случая ще е по - полезно да спреш да мрънкаш.

Фен
    Град
    Vidin
    Напълно те подкрепям!

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Аха. Значи щом едно момиче/жена иска да изглежда добре и да се отърве от няколко излишни килограма, използвайки диета това я прави несвястна??Е да ви имам ши*аната логика..

Фен
    Град
    Vidin
    да знам го това и е така за съжаление........

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Само едно ще ти кажа че всички тия 'надути фукльовци' за които говориш поне 50% от тях са били добри момчета минали през някоя надута фукла която буквално им го е нач*кала и са разбрали че с кавалерство и обноски не става .

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Чалгата е виновна за много неща, иронията ти беше неуместна.

И да, хората се променят малко или много, вече кой какво разбира под свестен е твърде субективно.
    Малко е нелепо да говориш за вина и лош пример, имайки предвид човека на аватара ти, не мислиш ли? : )

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотна логика, направо запиши философия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си