- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
ти,каквито неща почна да ми говориш уплаших се от теб![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
говорихме си за нормални неща![]()
за теб още това не е нормално,но за мен е![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ама кои са тия "вие" бе? Това, че твоята мацка те е оставила, заради някой нацепен батко, не означава, че всички са такива. Ще ме извиняваш, ама не си прав, брат.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
пи6а си с нея, този момент е велик за мен о4ото си давам за нея за Руми
6б3З10
хаха Иванеем пиши ми ;D
брат мн са нервя че едно нормално и супер добро момиче пишещо стихове, пълно с обич, стана долна курва и наркоманка... ама те я напрайха такава
Виж какво такива неща се случват, но донякъде и човека си е виновен, за това, че е допуснал такова държание. Човек не трябва да се страхува да се влюби, а напротив. За всеки влак си има пътници. Да не мислиш ли, че "ледените принцески" не са ги наранявали така.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
човек не се променя лесно но е възможно,,, брат мисълта ми е че и най-доброто момиче може подсъзнателно ще направи така ,че момчето да страда
нека да страда мамка му обичам я но ще се радвам ако я видя да плаче...
това е гадно да искаш някой да страда ..
нека изтърпи 10% от тва дето съм изтърпял аз
аз съм щастливец 4е сре6тнах най-прекрасното дете моми4е ама я изгубих заради ло66ия си характер
6б3З10