.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dude99 Виж мнението
    Аве също колко см трябва да ми е пениса че да ми стане презерватива ?
    Спец. за презервативите по-важна е дебелината. Има си различни размери като при дюрекса са: 52,53,56 а при спортекса L и XL ( тука може и не съм съвсем точна ). Ако ти е по-къс, просто няма да развиваш презерватива до край. А да ти е толкова дълг, че да не може да го покрие презерватива не ми се вярва

Вярно,че всеки преценя кога какво да прави,но като те гледам какви малоумни въпроси задаваш,силно ме съмнява ,че си готов да правиш секс,каму ли пък девойчето,което се предполага да е по-малко от тебе,тоест на 12-13.Аз съм строго против секса на тези години.Не ми излизайте с клишетата от сорта"Щом се чувства готова ,няма нищо лошо" .
    Да имаш добра сексуална култура не е просто да знаеш,че трябва да правиш секс с предпазни средства.За да правиш секс,трябва да си достатъчно зрял да носиш последиците и от евентуална бременност.Нищо не ти гарантира,че кондомът няма да се скъса,нищо не може да ти гарантира,че няма да стане гаф.
    So, за мен едно дете на 12-13 или 14,не може да поеме тази отговорност-да стане родител на 13 или по-лошото- да преживее травмите от един аборт.Ето защо сексът не е за дечица!

anonymous708973
    Guest
    Досега не си ли слагал гума от любопитство?
    Купи си преди въпросния случай и се упражнявай, щото е много вероятно да секнеш кефа и на двамата, ако 2 минути не можеш да си сложиш презерватива.
    Ако не ти се дават пари за дюрекс, презервативи Оne Touch по 20 ст вършат абсолютно същата работа. Ако ще взимаш на Дюрекс, взимай от големите опаковки с 6 броя - излизат по-евтино, но ги има на малко места.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ти пък кво му сипваш се едно е първия, дето ще е*е на 14?
    нищо лично, ама познавам хора (и момичета, и момчета) дето са започнали сексуалния си живот на по 12, така че..
    Да те почерпя ли като познаваш?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    а срам ли те е да станеш малолетен татко? А да чукаш срам ли те е? Ако отговорите са съответно да - не - бягай в магазина, вземи си презервативи и дерзай. Ако не искаш в аптеката, влизаш в първия супермаркет, там ги продават по рафтовета, взимаш си и гледаш касиерката мълчаливо

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    а на дюрекс кутиите са между 3 и 50 и 3 и 80 кръгло, зависи от модела. Има едни нелатексови, те са малко по - скъпички

Като бях пети клас с един приятел се бяхме зарибили голямото междучасие да не ходим за закуски, а за презарвативи и после ги надувахме в училище и ги разнасяхме наляво-надясно
    Веднъж купиш ли си хич няма да ти е зор в един момент ще е все едно си взимаш вафла

Ох , най-после взех ги

Не те е срам да правиш секс, но те е срам да си купиш презервативи?! Ми стой си на задника тогава...к'во си тръгнал да правиш секс?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Ох , най-после взех ги
    Браво,требва да се гордеем с теб

Абе , хора само да питам колко кондома бяха в една кутийка ?
    колко ?хъх.. Ах, ти мръснико долен, искаш да изцедиш младата дама ли ?

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Забавно,на 13 не го е срам да оножда момиченца,но го е срам да си купи кондоми...
    Пич,ходи вънка ритай някоя топка или нещо от сорта и не се знаимавай с неща които са ти ДОСТА над възрастовата граница.

п.с. кур за всеки набор след '92 включително

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

офф хора престанете с това "не те е срам да правиш секс, но те е срам да купувъш кондоми" Може и да лъже, и да иска само да пробва как се слага,да си го надува, но да го е срам да си купи!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Отиваш в DM и си взимаш една кутия и не се разправяш с продавачката.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Това показва колко си готов за секса всъщност !

Мда и мен ме съмнява , че наистина ще правиш секс , съгласен съм с Боян , но ако наистина ще правиш , трябва да се радваш и да не изпускаш възможността. А иначе аз имам следната идея: отиваш и даваш кутията или казваш там каквито искаш и след като ги вземеш тихичко (но да те чуе продавачът/ката) охоо ся ще избъзикаме Валентинчо(например) и си тръгваш спокойно? А я кажи ако си "правил" секс какво е станало?

Първо няма защо да се страхуваш
    Второ няма право да ти отказват да ти продадат презарвативи,можеш да ги съдиш
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    майката си е е*ало,като гледам днешното поколение какъв разврат е,то бива ама ние на 12-13 си играехме с колички,тия изруди сега с презервативи....на към лошо отива всичко

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Евгени спиш!
    Така е , акселерация...
    maDamn

Град
    София
    Кво Евгени бе,тва не са деца,бахти поколението

Град
    Beyond reality
    Кво да се прави, децата са отражение на семейството...извода си го правиш и сам.
    maDamn

Град
    София
    аз ако разбера,че дъщеря ми има на 13 години гадже,ще ходя до нея с пушката

Град
    Beyond reality
    Хахаха, i wanna see it.
    maDamn

не отричай, че поне малко на 12-13г. не ти се е правело секс в днешно време почти всички момчета на тази възраст мислят за секс, апък и той и да прави секс все пак взима предпазни средства, а не като някой други който дори незнаят какво е кондом

Град
    Beyond reality
    Всеки си мисли, ама идеята е,че ние сме си останали с мислите само, и сме го направили като сме станали поне 1 идея по-отговорни и знаещи по темата.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си