- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какъв е предишния според аватара му?
spiderman.
Beautiful <3
[ FYI на предния пич, аватара му е на Дейвид Духовни по известен от Х-файлс или Ханк Мууди от Калифорникейшън :Р не е от игри или някви философиJust FYI dont have me :\ ]
маняк.........
Обича да танцува и да лежи на пода.
P.S - Самотен? Сетих се за ледена епоха - "Аз съм най-шамотният шамотен шамотник."![]()
[QUOTE=Crespo;10254020]Еми к'во да те правим xD ама друг път да не се повтаря :П
упс, обещавам xD
ами тии.. яко gangsta брат![]()
Не знам защо но всички си мислят,че обичам да танцувам.Еми не обичам ;д.
А иначе за Natallie хубава,миличка и така.
човек, обичащ усамотените места и стоене под дъжда, например.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Хмм... leviatan96 обича(ако не се лъжа) Артур или Камелот?Може би борбата с мечове,магическото?![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Предизвикателна
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
момиче, което обича да показва тялото си.
П.П Crespo, добре преценявам.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Почитателка на плажа и морето
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Момиче, което (може би) пуши и обича да носи зелени шапки![]()