- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отново Squirt...
В името на удоволствието (моето или на приятелката), за мен няма гнусни неща![]()
Радвам се, че не си егоист ама аз някак си не мога да го приема. Не бих искала да ми се случи.
^^ Т'ва е най-малумното нещо - да те е гнус от тебе си1-во го получи после говори дали ще искаш или не...
За пореден път се изумявам колко мъка има по света...
По темата: при мене е ставало около 3-ти, някъде при 10-я ми път.. и ми е супер странно, защото всички казват, че за такъв вид оргазъм ти трябва време...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
^^Не мисля, че знаеш кое е най-малоумното нещо. Това си е мое мнение и не смятам, че е ненормално да се гнуся от нещо отвратително.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
То като за начало мацката ти получава ли нормален оргазъм?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гнусиш се от себе си?! Смисъл , не разбирам. Как можеш да кажеш ,че е едно нещо е гнусно без дори и да си го опитал или в случая без дори да ти се е случило?!
Не сериозно, понякога имам чувството ,че говорите без да премисляте нещата. Колко да има какво да се каже по темата.
maDamn
Като сте в мисионерска поза, гледай да се облегнеш по-добре на леглото, за да може пенисът ти да се вдигне нагоре и да мине по горната част във влагалището :}
Случвало ми се е един път - сама. Тогава не знаех, че е скурт![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
да ви мастиите смотани путки скаани. само по форумите знаете да ревете
На мен ми се е случвало 2 пъти, но като съвет мога само да кажа, че трябва да сте свръх спокойни и да не мислите за нищо повреме на акта и може би то ще си дойде, а за тези които са го изпитвали "Омъжете се за човека, който умее да ви достави "squirting" оргазъм!"ето ако ви се чете малко http://jenite.bg/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%..._i.195161.html
Мислех си да си купя вибриращ пръстен за пениса, хем като го стегне ще стане малко по дебел, хем ще и доставя удоволствие с вибрацията, ама като му видях цената и това че не му се сменят батериите... реших да изчакам до следващата заплата
Някои пробвал ли е така, дали има по-голям ефект ?
Мисля, че преди време някъде по темите четох подробно обяснение за squirt.. поразрови се![]()
започвам да се отказвам лека полека ;(
Е в тази статия ти е написано точно и ясно как се достига този вид оргазъм. С пенисът също става, както аз казах.. Иска се практика, ако не стане този, другия път може и да подейства![]()
Имах едно гадже, което свършвах по 20+ пъти мокро, и то само с пръсти. Отделно и при секс си свършваше така. Въпросът е да я предразположиш, да ти ВЯРВА, да е отпусната. Не е ясно дали е до жената, дали може да свършва така, или до мъжа. Понеже с бившия й тя не е свършвала мокро, а с мен разбра, че може. Някои познати са ми споделяли, че им се е случвало да изтичат по малко. Аз от личен опит знам, че не е по малко, а е като шадраванТака че нз според мен си е до уменията на момчето.
Първоначално написано от Say It Right
Пак се надъхах![]()
Лично за мен , няма по - възбуждащо нещо от squirt - a. Обожавам да гледам как мацките пръскат ... мнооо ми е яко!!