.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 178
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    тия неща са сладки, ама за една вечер на седмица или по-рядко няма нищо лошо да излизате на бар, да пиете, да правите секс, докато сте пийнали и такива работи
    Така е. Ама пиенето да ти е 24/7 и всевишна цел в живота.. Нъц.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Имах предвид точно това, което Марианчето каза - мога да се забавлявам страхотно и с приятеля си. Предпочитам да съм с него на дискотека отколкото в женска компания.
    Да, щот ние точно това обсъждахме - с кой предпочитаме да се туткаме до дискотеката. Тц.

anonymous708973
    Guest
    Ама кой каза, че пиенето е 24/7 о.О

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Крайностите са запазена марка за кой да е форум.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Според мен е най-добре 24-25 защото вече си малко повече към "порасналите" Живот и здраве си завършил образованието си и навлизаш в живота с пълна сила. А какво по-хубаво от това да навлезеш и в семейния живот по същото време. Това разбира се е идеалният вариант за мен, но ако приятелят ми ми предложи още днес ще приема без въобще да се колебая

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Като цяло не съм привърженик на браковете, но ако реша да се женя ми се иска да си поживея преди това, така че.. раничко ми се струва ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен
    За мен брака е отживелица, ритуал от миналото.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз искам се женя вече ама за китито, ама тя не е готова, пък и няма ме иска, така че няма се женя. кур за вас.
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    аз искам се женя вече ама за китито, ама тя не е готова, пък и няма ме иска, така че няма се женя. кур за вас.
    Иди на психиатър!

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Според мен е най-добре 24-25 защото вече си малко повече към "порасналите" Живот и здраве си завършил образованието си и навлизаш в живота с пълна сила.
    +1 Преди това ще е малко раничко.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Много зависи. От самото момиче, от момчето, от това колко време са били заедно. Като цяло предпочитам лично за себе си да се омъжа на около 25-26 там някъде.. на 19 е прекалено рано.. на 22-23 вече е по-приемливо, но пак казвам, че много зависи.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Не е нормално според мен. На 19-20 мислиш по един начин, на 25-30 по друг. Гаранция ще се разведете много скоро.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Зависи,но според мен е раничко. Точно такива бракове,започнати на млади години се развалят рано.Изчакай малко,виж свят,поживей си още малко свободно и след това разсъждавай кое как да е

Супер фен Аватара на Zaharinka
    И аз като LadyDi подкрепям като цяло идеята за брака.Да на 19 съм,но съм с ясни цели какво искам и как евентуално това би се получило.Имам чувството,че някои съфорумници са изгледали доста американски филми и видиш ли веднага щом завършат бакалавър ги взимат на супер престижната работа с многото пари и разбир`ш ли това било кариерно развитие..ха-ха-ха само мога да кажа.Колко хляб трябва да изяде човек докато стане това,за което тук се говори.Естествено,ако не си някой късметлия нещата да ти се случват веднага.Аз лично с моите виждания искам докато уча,да си живея с моя приятел и някой ден да встъпим в законен брак пред бог и пред обществото.Едно,че ми е ужасна идеята на извънбрачно дете и аз не знам защо,друго,че бракът е показен за това,че си сериозен,обмислящ и достатъчно пораснал за да предприемеш тази крачка.Бракът е законно обвързване на две човешки същества,на две съдби,два характера,два живота.Те трябва да живеят заедно,да поемат заедно отговорности.Възможно ли е всичко това без формалностите на брака?Съпрузите живеят заедно,споделят радостта от хубавите моменти и се подкрепят взаимно в лошите.И това съвсем не означава,че бракът се явява спирачка за личностно и професионално развитие.Да се мисли за бракът като документ,с който животът ви приключва е меко казано доста тъпичко..Много мой познати са на 20-25 и са встъпили в брак,някои си имат бебета дори,но това не им е попречило по никакъв начин да си продължат образованието или да се развиват на работното си място.. :]]]

Повече от фен Аватара на mechone
    Според мен не е нормално, та тя е още тийн.

Цитирай Първоначално написано от iakatamacka Виж мнението
    Не е нормално според мен. На 19-20 мислиш по един начин, на 25-30 по друг. Гаранция ще се разведете много скоро.

Поне влагайте малко логика,докато изразявате мнение!
    По твоята логика, не се омъжвай и на 30,ти на 40 ще мислиш по друг начин.... (facepam)=--,но какво общо
    има това с чувствата?Според теб ,ако ти се омъжиш на 25,на 35-40 "ще мислиш
    по друг начин" и вече няма да обичаш съпруга си ? В такъв случай не се
    омъжвай изобщо!

На 20 години може да си променяш мнението ,както можеш да го променяш по всяко
    време ,когато нещо или някой те разочарова,но не можеш да си промениш е така 20 -годишния изграден характер.

И към теб и към пAteNцЕ:

Ограничено ,повърхностно и наивно е да твърдите,че ранните бракове водят до развод.
    На вас какво ви гарантира,че омъжвайки се на 25,няма да се стигне до такъв?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз искам да попитам тия дето твърдят, че ранните бракове водят до неминуем развод - колко е лимита на брачния живот, който давате?
    4-5 години?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Бракът е законно обвързване на две човешки същества,на две съдби,два характера,два живота.Те трябва да живеят заедно,да поемат заедно отговорности.
    Като цяло мнението ти ми звучи твърде розово, наивно и захаросано /без да се обиждаш/, но като видях ТРЯБВА, издивях.
    Значи, ако го няма този лист хартия, са несериозни? А за разведените какво ще кажеш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

В днешно време има толкова негативни статистики. В Космо (а това списание не го уважавам, но все пак) пишеше че браковете в Бг в наши дни траят средно по 5 години и много хора се развеждат. Не е обнадеждаващо. Ставаме малко като западняците, дето и те така, рядко си остаряват заедно.
    На какво ли се дължи това? Забързан живот, невъзможност да обичаме, егоизъм, страх от обвързване/нараняване?
    Аз за себе си знам, че не искам да се обвързвам, сякаш не искам и да се влюбвам, и безумно ме е страх, че обвързването е затвор. Не знам защо възприемам така нещата. Може би искам да се налудувам с приятели и приемам, че един приятел би ми пречил да съм пълен егоист, и да съм само аз, аз, аз, без "ние", "ама ревнувам", да смесвам нещата и да правя някого част от живота ми 0.0
    Не знам къде съм се повредила, когато преди това ми е било мечта, но сега не се чувствам така.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Като цяло мнението ти ми звучи твърде розово, наивно и захаросано /без да се обиждаш/, но като видях ТРЯБВА, издивях.
    Значи, ако го няма този лист хартия, са несериозни? А за разведените какво ще кажеш?
    Калпазанчеееееее
    Нека аз я защитя, защото ми се струва, че тя ще се обърка.
    Идеята за брак е строго индивидуална. Когато го искаш, когато изпитваш вътрешната необходимост да обвържеш живота си официално (според нечии разбирания), тогава става трябва. Това опира до възпитание, начин на мислене, начин на възприемане на нещата.
    Лично за мен, когато избрах човекът, с когото исках да живея, на когото исках да родя деца и с когото да си споделям всичко (знам, звучи захаросано, но... е, и на мен ми се иска романтика), аз трябваше да се омъжа. За мен това не е било опция - никога не съм искала да живея на семейни начала и да си имаме детенце така. Когато обичах, аз трябваше да живея с него и трябваше да се омъжа за него.
    Пак ти казвам - това е вътрешна убеденост, а не някакво универсално правило.

Град
    пространството на Дисе
    ^Пак се връщаме на въпроса какъв е психопрофила на разведения. (Нали встъпилият в брак е сериозен, трябва да носи отговорности...) Макар че отговорности могат да се носят и без хартия, но това е друга тема. Излиза, че съжителстващите по 10 години на семейни начала са безотговорни, така ли? Самотните майки- също.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    О, спорът относно женени и живеещи на семейни начела, беснееше диво по едно време в БГ мама. И аз мисля, че е до лично усещане. Аз имам желание да се омъжа. Не, че хартията с подпис ще направи различни нещата на практика. Лично за мен биха били различни. Като усещане.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Пак се връщаме на въпроса какъв е психопрофила на разведения. (Нали встъпилият в брак е сериозен, трябва да носи отговорности...) Макар че отговорности могат да се носят и без хартия, но това е друга тема. Излиза, че съжителстващите по 10 години на семейни начала са безотговорни, така ли? Самотните майки- също.
    Аз такова нещо не съм споменавала. Засегнах само частта с личната убеденост за сключване на брак. Но ако държиш да задъблаеш точно по тази тема, ще ти отговоря.
    Не, съжителстващите на семейни начала не са безотговорни. Всяко обвързване (било то официално пред държавата или лично между вас двамата) си носи отговорност и то си зависи от теб дали ще я поемеш. Самотните майки, според мен, са поели много по-голяма отговорност от сключилите брак или живеещите на семейни начала.
    А за да се разведеш се иска още повече способност да поемаш отговорност, особено ако между вас има и деца.
    Много е различно, калпазанке, за всеки човек. Мога да говоря единствено за себе си. Не мисля, че бих гледала по-несериозно на връзката ни, ако липсваше брачното свидетелство. Но лично за себе си, според моето си светоусещане, аз избирам брака. Искам подпис. Не защото това ще го завърже за мен и така ще го накарам да носи отговорност за мен и за децата ми. А защото исках да покажа на останалите, че го обичам и че съм го избрала и исках да го покажа точно по този начин.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз такова нещо не съм споменавала. Засегнах само частта с личната убеденост за сключване на брак. Но ако държиш да задъблаеш точно по тази тема, ще ти отговоря.
    Не, съжителстващите на семейни начала не са безотговорни. Всяко обвързване (било то официално пред държавата или лично между вас двамата) си носи отговорност и то си зависи от теб дали ще я поемеш. Самотните майки, според мен, са поели много по-голяма отговорност от сключилите брак или живеещите на семейни начала.
    Ей това същото имах предвид, като контрирах захаросания пост.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Лично за мен, когато избрах човекът, с когото исках да живея, на когото исках да родя деца и с когото да си споделям всичко (знам, звучи захаросано, но... е, и на мен ми се иска романтика), аз трябваше да се омъжа. За мен това не е било опция - никога не съм искала да живея на семейни начала и да си имаме детенце така. Когато обичах, аз трябваше да живея с него и трябваше да се омъжа за него.
    Пак ти казвам - това е вътрешна убеденост, а не някакво универсално правило.
    Много е различно, калпазанке, за всеки човек. Мога да говоря единствено за себе си. Не мисля, че бих гледала по-несериозно на връзката ни, ако липсваше брачното свидетелство. Но лично за себе си, според моето си светоусещане, аз избирам брака. Искам подпис. Не защото това ще го завърже за мен и така ще го накарам да носи отговорност за мен и за децата ми. А защото исках да покажа на останалите, че го обичам и че съм го избрала и исках да го покажа точно по този начин.
    Трогна ме. Много.

Калпазанке, ако не е много нагло, с твоя мъж планирате ли сватба или предпочитате по друг начин?

Град
    пространството на Дисе
    ^ Не е много нагло Даже преди малко писах в темата за сватбени рокли и прически в Козметика, че засега нямаме излишни 5 бона. (И не ни се виси със заеми ) Задоволяваме се със съвместно съжителство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си