.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Smile Трима братя, три сестри отново по BTV lady :)

Не знам дали знаете, но сериала ''Трима братя, три сестри'' се излъчва отново по BTV lady Вие гледали ли сте го преди, защото аз да когато бях на 4 Беше много интересен и сега е бях го забравила, но когато го гледам си спомням някои неща .. да де както и да е!
    Имам въпрос към тези, които го гледат - коя сестра според Вас е най - хубава и кой брат е най - сексапилен ? А отиват ли си Химена и Оскар , Норма и Хуан и Франко и Сарита ?
    Съжалявам темата е малко тъпа, но много се радвам, че пак ги дават по телевизията и много ми се прииска да споделя с Вас и да Ви попитам ! И моля без излишни и злобни коментари ..

Франко и Сарита ..уникално сладки са, спомням си едно време като го гледах ..си представях, че аз съм Сара хахах.... (rofl) ии между другото има ли някакъв сайт, в който мога да гледам бтв lady, защото нещо не го хващам на кабелната ;(

Еми май че не,не съм влизала в сайта на BTV lady,но ако може да се гледа на живо-супер .. Може пък някой да го качи в Замундата знам ли .. иначе яко е,че дават по 4 епизода всяка сутрин в събота и неделя!Забравих да спомена по-горе

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз съм на Булсатком и няма БТВ Лейди

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Спомням си, че като го даваха бях в седми клас и с две съученички си представяхме, че сме сестрите, аз се бях вманиачила в Норма, имах като нейната прическа, накарах да ми купят дълга пола и общо взето се опитвах да я имитирам максимално, даже отнасях подигравки, че се обличам с неподходящи за възрастта ми дрехи.

Аз съм сега 8ми клас ;д .. иначе уникалния филм!

Супер фен Аватара на Reenata
    аз също съм на Булсатком и не мога да го гледам ... но помня,че когато го гледах ммн си харесвах къдравия брат, иначе Марио Симаро и Дана Гарсия ми бяха фаворити .. страхоте филм .. и аз съм 8 клас сега,тъкаче бях малка като го даваха,не помня много .. <3

Мега фен Аватара на xoxi
    Много го харесвах този сериал като малка.
    Сестрите не ги помня много добре, но Оскар ми беше едно от първите телевизионни влечения.
    И спря да се върти за миг земята..

Аз пък този Хуан (най-големия) го мразех и сега го мразя много е несдържан и само ги бие всичките не обичам такива мъже ;д И като бях малка и сега много обичам Франко <3 много ме кефи ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много си го обичам. <3 Никога няма да ми писне.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

обожавах го този сериал, сега пак бих го гледала, но нямаме бтв лейди
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Това не беше ли с онзи бивш футболист Хуан Алфонсо Баптиста, където му викаха "Ел гато"??
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

anonymous708973
    Guest
    Ааа, суперраздвоена бях между Оскар и Хуан <3
    Като цяло, Норма и Хуан ми бяха любимата двойка, въпреки че Химена най-много ми харесва от сестрите.

Кога го дават сериала?

Кога го дават сериала?[/QUOTE]
    Всяка събота и неделя по BTV lady от 10;00 до 14;00 (4 епизода) стартира на 30 юни !

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз също съм го гледала като малка. Супер любим ми беше и като разбрах,че го дават пак го гледам. :Д Харесвам Норма и Химена. А от братята май залагам на Хуан и Оскар.

Град
    Targovishte
    Аз също много харесвам сериала и най-много ме кефят Хуан и Норма ^^ .. а за тези, които не хващат БТВлейди епизодите се качват във вибокс и тук http://www.escape-bg.net/torrents.ph...ldead=0&lang=0
    I'm sexy and I know it <3

Оуу като малка редовно го следях...Най-много ми допадаше Оскар - направо бях луднала по него

И аз преди го гледах ... Най-много харесвах певицата Росирио и се правих на нея

anonymous708973
    Guest
    Тамън гледам повторенията от днес.
    Я ми припомнете интригата с тая певица Росарио.
    И защо, всъщност, тримата хубавци се хванаха на работа при Габриела и щерките й?

Едит: Бахти странното. Химена на колко е години, че майка й се държи с нея като с малко дете?

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тамън гледам повторенията от днес.
    Я ми припомнете интригата с тая певица Росарио.
    И защо, всъщност, тримата хубавци се хванаха на работа при Габриела и щерките й?
    Мъжът на Габриела имаше връзка със сестрата на братята. Тя забременя и се самоуби, защото Габриела я унижи. Мъжът й също умря. Тримата искат разплата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

anonymous708973
    Guest
    Абе, Химена нали е с Оскар? Защо се свалят тука с Франко? Съвсем съм забравила, че му обяснява как го харесвала, ама не искала да стигат до... крайности. Така де, името й отива.

Ох, някой иска ли да си коментираме, че се чувствам странно да си пиша сама.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, Химена нали е с Оскар? Защо се свалят тука с Франко? Съвсем съм забравила, че му обяснява как го харесвала, ама не искала да стигат до... крайности. Така де, името й отива.

Ох, някой иска ли да си коментираме, че се чувствам странно да си пиша сама.

Не си пишеш сама. После се захваща с Оскар.

anonymous708973
    Guest
    Ооо, колко съм забравила.
    Съвсем изключих, че Росарио и Франко имат заигравка.

Хуаааан <3

П.П. Ха, Франко показа характер.

П.П.2: "Вземи ме, Франко!". Добре де, абсурдни са тия сериали, ама пък тоя ми е суууууууперлюбим.

Град
    И на мен никога, никогаааааааааааааааааааа няма да ми омръзне. Изгледала съм повечето сериали с Химена и Оскар, като екранна двойка, но най-малките брат и сестра са голям огън.

anonymous708973
    Guest
    Абе, всеки ли се заиграва с всеки? Сара с Хуан, Химена с Франко... Искам повече моменти Хуан-Норма.

Хуан е най-големият, Оскар - средният, Франко е мъникът?
    А при сестрите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си