- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Трима братя, три сестри отново по BTV lady :)
Норма е най-голямата, Химена е средната и последната все я забравям.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сара.
Хаха, Норма колко влюбено гледаше Хуан, като видя как изнася дядо й на ръце... мухаха, как е лапнала по него.
Хуанчо. Ох, бе.
Бтв, имаш ли някаква представа на какви години са тия момичета?
Някви... девствени са. :д
Сестрата на братята беше на 17г., а сестрите са някъде там.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Е това беше първият латиноамерикански сериал, който гледах. Класика си е. хахаха А btw, тя тая Сара изглежда по възрастна от Химена.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Бая по-големи изглеждат. Ама ако са на 20+, едва ли майка им би ги третирала като деца (както сега).
Оскар: - Престани да зяпаш Норма.
Хуан: - Не мога.
Точка. Край. Сигурност. Намръщено изражение. Свити устни. Потник и мускули.
Аааааа!
Едит: Сара е вечно намръщена и разваля купона. Ама си спомням една култова сцена, когато с Франко се бяха награбили в плевнята :д
Аз като малка четох вестник "Сага" и май е по-възрастната, но дрехите я правят такава. После, когато става женствена и се подкача яко с Франко, има коренна промяна.![]()
О да, да, плевнята. хахаха И накрая Габриела ги завари, култова сцена, да. А дядото на сестрите беше забавен. А аз още си спомням песните на Росарио и ги подпявам. хахха
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Дразни ме тая Габриела.
Абе, кефи ли ви тоя Армандо Наваро (сводника... пардон, шефа на Росарио) на външен вид?
Да, btw, той не беше лош, само на такъв се правеше. Имаха тъжен край с Росарио за съжаление. Бяха хубава двойка, сравнение с Росарио-Франко.
П.П - По принцип в тоя сериал двойката Химена-Франко не ме кефи, но в един друг сериал си паснаха идеално.
Я кажете тия други сериали и линкове към тях :д
Ай, Хуан как го обязди тоя кон <3 Има нещо адски привличащо, първично и мъжко в тоя контрол над животното.
http://www.telenovella-bg.com/
П.П Хуан не ме кефи, не харесвам мъже с дълга коса. А в друг сериал имаше два пъти по-голяма коса, ужаааас, ама пък си партнираше с Данна Гарсия, отново.
Я кажете тия други сериали и линкове към тях :д
Ай, Хуан как го обязди тоя кон <3 Има нещо адски привличащо, първично и мъжко в тоя контрол над животното.
Норма и Хуан си партнираха в "Предателство", а Химена и Франко в "Трудна любов"
П.П а помните ли сериала "Жената в огледалото" с Паола Рей, отново? хахаха
Абе, и аз не си падам по толкова дълги коси, ама на него адски много му отива.
Обърни внимание в началото, когато казват "Марио Симаро" и го дават как отмята коса. Любим момент, определено.
Като любовен роман са малко... суперекспресивни, ама... испанска му работа. Кефят много.
Абе мексиканските сериали по принцип всичките са еднакъв сюжет, само героите сменят. А вече испанците правят добри сериали.
О, на Оскар всичките му роли са... страстни и завладяващи. хахах
На мен Сара ми е антипатична (в момента), а Франко - неориентиран, затова вероятно не ме кефят толкова и ми харесва повече историята на Норма и Хуан.
Оф, много често ги пускат тия реклами. 5 сцени, реклама, 5 сцени, реклама, 5 сцени, край на серията, реклама.
ххахах да, да, да, дразнещо е. Или когато сериала свършва точно, когато е най-интересно. Гррр...
Доста сте се разписали ;д Иначе съгласна съм нещо много реклами дават ;х Иначе Хуан започна да ми харесваИ ... да. С нетърпение чакам събота и неделяяяяя... ;дд
и аз го гледах като бях на 4.. всеки ден след детската грдина (той почваше от 1:30 лелеее и часа помня) мама ми мрънкаше да ходя да спя ама...НЕ... ще гледам сериала... охх, спомени :Д
И аз много го обичах този сераил и сега пак си го гледам ;д Най-много ме кефеха Химена и Оскар,защото са някакви такива страстни.Иначе и на мен Сара ми е много противна сега като характер.