- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата.......
А, то няма правила на обличане. Въпросът е едно момиче да излъчва женственост. За всяка това качество се постига по различен начин.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пак заповядай.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
защото нищо не е сигурно
с времето може да те опознае ,ако се виждате и да потръгнат нещата ,но и да не стане нищо - живота е пред теб , не си на 50 , ще има още много други![]()
Момичето трябва да си покаже стила.Това е нейната красота.
Няма смисъл да се облича в дрехи,които не й приличат на самата нея.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз бих искал да изглежда така, както би изглеждала и след това. Не би ми се харесало да дойде супер официална, а после да разбера, че това не е нейната визия.
Е да ама нали разбираш кво ши се случи като се появя се едно току-що съм убила някой..........
след време ще се връщаш към разнородните периоди от живота си и сама ще се дивиш на "гангстерското" си настроение:Д
знам, че сега си мислиш "да бе, да. това съм аз. тези дрехи ме изразяват" и това е така - те представят една частичка от теб, съществуваща в даден интервал от време. така че, бъди! всичко преминава. промяната е единствената константа. а никак не обичам клишетата:Д
хората по принцип изпитват нужда от принадлежност към нещо по-голямо от тях самите (независимо дали е идея, организация, течение, етц). младите са по-демонстративни в заявяването на "идентичност", което е най-естественото нещо на света. усмихвай се!;
Обикновено се търси показност, после се търси оправдание, накрая се търси вяра в собствените лъжи. Ако завъртиш наобратно колелото, ще се подредят нещата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи,за първа среща винаги са ме грабвали дънки,тениска,потник или поличка + малко гланц .Не е нужно да се гласиш кой знае колко.Стила не е проблем като свикнеш с човека.Но под нормално,обикновено разбирам това.Казаха ти го,че трябва да излъчваш поне малко женственост.
Първия път като го грабнеш, после както и да се облечеш няма да ти/му пречи.Ако му се явиш на първа среща и имаш повече мъжко излъчване от него,нали се сещаш ... ?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .