.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Само да вметна че като чуя "момиче" и "гангстерска визия" едно че е смешно, второ че е признак за незрялост. Никое момче няма да те вземе на сериозно, може би ще изчака да ти мине пубертета и ще се пробва пак. Същото важи и за така наречените "емота". Пубертетски истории.

Една жена трябва да има приличен, секси стил, не да ходи с размъкнати дънки, или купища грим с черни сенки под очите. Нали не искаш да те приемат за момче?
    Е тука ши споря имам си стил не те питам за житейски уроци или какво трябва и какво не , правилата са за да се нарушават говоря по-скоро за това колко официално трябва да е.....защото винаги съм мислила че трябва да съм себе си но не е така явно.......

Цитирай Първоначално написано от Proxima Виж мнението

Но не толкова кльощава, или така :
    сори ама тва ми е в повече

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А, то няма правила на обличане. Въпросът е едно момиче да излъчва женственост. За всяка това качество се постига по различен начин.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А, то няма правила на обличане. Въпросът е едно момиче да излъчва женственост. За всяка това качество се постига по различен начин.
    Мерси ти ми помогна най-много....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пак заповядай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    а ако направиш комплимент за очите на едно момче и то не схване и после ти каже че не харесва кафяви а ти си с такива и после кажеш готина тениска а той нищо то тва трябва да значи че не се интересува със сигурност или е мноооого тъп ама май е 1-вото
    махни това ,,със сигурност,,

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    махни това ,,със сигурност,,
    що, вярно че няма нищо сигурно ама........
    Последно редактирано от slimbo : 07-08-2012 на 16:04

Banned Мега фен
    защото нищо не е сигурно

защото нищо не е сигурно
    да така е ама до колкото видях от поведението му не му допаднах

Banned Мега фен
    с времето може да те опознае ,ако се виждате и да потръгнат нещата ,но и да не стане нищо - живота е пред теб , не си на 50 , ще има още много други

с времето може да те опознае ,ако се виждате и да потръгнат нещата ,но и да не стане нищо - живота е пред теб , не си на 50 , ще има още много други
    Спокси не си мисля , че няма други не съм на тая вълна иначе така е , всъщност моето си е просто симпатия така ,че...... ама пък е голям сладур че да го подмина

Момичето трябва да си покаже стила.Това е нейната красота.
    Няма смисъл да се облича в дрехи,които не й приличат на самата нея.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Момичето трябва да си покаже стила.Това е нейната красота.
    Няма смисъл да се облича в дрехи,които не й приличат на самата нея.
    И моето мнение е такова , но май само аз и ти мислим така , което повече ме обърква...........

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз бих искал да изглежда така, както би изглеждала и след това. Не би ми се харесало да дойде супер официална, а после да разбера, че това не е нейната визия.

Е да ама нали разбираш кво ши се случи като се появя се едно току-що съм убила някой..........

Мега фен Аватара на Blab
    след време ще се връщаш към разнородните периоди от живота си и сама ще се дивиш на "гангстерското" си настроение:Д
    знам, че сега си мислиш "да бе, да. това съм аз. тези дрехи ме изразяват" и това е така - те представят една частичка от теб, съществуваща в даден интервал от време. така че, бъди! всичко преминава. промяната е единствената константа. а никак не обичам клишетата:Д

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    след време ще се връщаш към разнородните периоди от живота си и сама ще се дивиш на "гангстерското" си настроение:Д
    знам, че сега си мислиш "да бе, да. това съм аз. тези дрехи ме изразяват" и това е така - те представят една частичка от теб, съществуваща в даден интервал от време. така че, бъди! всичко преминава. промяната е единствената константа. а никак не обичам клишетата:Д
    Хмм не знаеш какво си мисля........... И да наистина ме изразяват през всички дрехи минах , но тези ме изразяват най-добре ......../поне на този етап/

Мега фен Аватара на Blab

хората по принцип изпитват нужда от принадлежност към нещо по-голямо от тях самите (независимо дали е идея, организация, течение, етц). младите са по-демонстративни в заявяването на "идентичност", което е най-естественото нещо на света. усмихвай се!;

Мега фен Аватара на Chacho
    Обикновено се търси показност, после се търси оправдание, накрая се търси вяра в собствените лъжи. Ако завъртиш наобратно колелото, ще се подредят нещата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Значи,за първа среща винаги са ме грабвали дънки,тениска,потник или поличка + малко гланц .Не е нужно да се гласиш кой знае колко.Стила не е проблем като свикнеш с човека.Но под нормално,обикновено разбирам това.Казаха ти го,че трябва да излъчваш поне малко женственост.
    Първия път като го грабнеш, после както и да се облечеш няма да ти/му пречи.Ако му се явиш на първа среща и имаш повече мъжко излъчване от него,нали се сещаш ... ?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си