- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
ми не ми е казвал че ще идва
айде борци, дайте ми парии, дайте ми парииииииии песни до зории <3
Оф , айде лека вечер от мене аз излизам малко по хладно така де още не е но ще стане да се надяваме,че по късно трябва и да уча още... уф айде чао ще ви пиша по късно
![]()
аман от несериозни хора
мн ми е писнало
не вярвам на никой отдавна
6б3З10
ами обеща му пък не си спази обещанието ;x![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ми да беше казал ако щяхме да ходим
![]()
не искам да стана такъв че да му завиждам
6б3З10
и аз не аскам
аз съм такъв и искам по-голям да стана![]()
и да умреш след 3 месеца
аз съм безсмъртен
тогава бучи яко стромби и конски хормони![]()
оо господи : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
вече не ми оказват ефект
голям съм за такива аматьорски химии
зареждам се в стопилка на швейцарски реактив на ядрен синтез и фотоелектричен ток
на теб мускулите ти сигурно са вече хидравлични
аз съм екологичен , в мускулите ми протичат химични реакции и лазерни снопове лъчи захранващи се от неизчерпаеми средства
като се движиш чува ли се тсссссссссссс
не защото съм толкова бърз ,че ултразвуците и нискочестотните вълни произлизащи от мен се закодират в пространството , а друга част се излъчват в космоса като съобщения за извънземни цивилизации
;[
Буби какво стана![]()
няма значение Вани ;[
кажи мииииииииии![]()
кажи иначе и аз ще плача ;(