- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Трима братя, три сестри отново по BTV lady :)
Олеле!
И аз бях мноого раздвоена между Хуан и Оскар, хаха.
Не мога да повярвам, че нито един хейтър не е оспамил темата![]()
О, Боже...да се вълнува някой от такъв безумен сериал...толкова е инфнтилно...
Да ме извинят фенките, просто не го разбирам...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ми, явно това съм имала да напиша, това съм написала. Защо реши, че съм хейтър? Просто казах, че ми е адски инфантилно това "припадане" по разни сериали...
Виж, различно поколение сме и на нас едно ни е харесвало, на теб друго. Веднага трябваше да кажеш нещо не на място. Аз следят сериалите и играх на улицата, така ми измина детството и не съжалявам. Ти не знам как си израснала и какво си правила, но мнението ти изобщо не е уместно.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никой не припада, коментираме си. Дали по латиноамерикански, или по "Бягство от затвора", все тая - сериал е.
И на мен ми е инфантилен подписът ти, но нищо не казвам.![]()
Когато даваха по телевизията Трима братя, три сестри бях поне на 15.
Когато играех на улицата до 1 през нощта на всяка възможна игра, ти или си ходила права под масата, или не си била замислена. Тогава, последното нещо, което правехме, беше да следим кой сериал дават. Гледаха се само детски филмчета, и търчахме до видеотеката, за да си вземаме касети и да ги гледаме заедно... някои от вас и видео не помнят какво е.
Да, различно поколение сме. И заради това ми се струва инфантилно. Има сериали, които и на мен са ми интересни, но не изпадам в тележки възторг от факта, че ще ги дават пак, или от интригата, която се случва...
И, понеже мнението ми е по темата (свързано е със самия сериал), не знам колко е неуместно.
Филмът е .. <3 . Като бях по-малка в училище всеки ден го разигравахме ;дд.Аз бях Норма,а момчето,което харесвах беше Хуан. Имитирахме ги непрекъснато и си беше много забавно.Спомениии.....Иначе филма си е уникален.По принцип рядко сядам специално за някакъв филм пред телевизора,но за тозииии-не го пропускам.
Само на мен ли ми харесва Франко?
И аз го гледам пак,като малка умирах за него и ревах като свършиИ сега като чуя песента и си припомням старите времена,а приятелките ми ме подбъзикват,че гледам сапунка
![]()
Всъщност в момента съм малко вманиачена по него-като се вкарам във филма,трудно излизам![]()
Ооо, и аз съм го следяла тоя сериал като дете, много го обсъждахме с другите деца, но абсолютно нищичко не си спомням! Като ви чета коментарите паметта не ми услугва с нищо, ама с нищо (от сюжета). Може би ако почна отново да го гледам, тогава ще ми изникне нещо - интрига, завръзка, добри и лоши.
Тези сериали са малко глуповати, но носят сантименталното в себе си. Аз като дете мн. се кефех на Есмералда, Бавачката и други. Даже Есмералда никога няма да го забравя, май ми беше първият сериал изобщо (латиноамерикански). Него бих почнала отново да го гледам, но подозирам, че вече няма да ми е интересен.
Като хлапе гледах и Дързост и красота, където мн. се дразнех, че не дават модни ревюта по-често. Нали, дете си бях, не ме интересуваше толкова интригата, колкото исках да гледам манекенките и колекцията на ????? (тук трябва да си спомня името на героинята), ама нейсе.
Сега от време на време гледам "Горките родители на богатите деца", ама много постно ми идва...
На мнение съм, че латиноамериканските сериали са най-подходящи за деца и пенсионери, в противен случай не ви ли е скучно и предвидимо какво ще се случи, когато вече сте гледали една камара сериали? Все пак всички вървят по един тертип.
Последно редактирано от jghgh : 07-18-2012 на 11:18
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ммм...ОБОЖАВАМ този сериал и аз съм го гледала като малка и ми е един от любимите . Като двойка ми харесват най-много Оскар и Химена (харесвам ги заедно и от Жената в огледалото) . Аз още от малка си харесвам най - много Оскар <3333 . Хуан винаги ме е дразнел заради дългата си коса :дд ,но пък има сладки "кучешки очи" :дд, а от сестрите Норма - много е красива .
Da i az sum go gledala kato malka i pochti nishto ne pomnq ;D no sega pak shte zapochna da go gledam..zashtoto seriala e unikalen <33 i geroite v nego sushto ^_^