.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Олеле!
    И аз бях мноого раздвоена между Хуан и Оскар, хаха.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Не мога да повярвам, че нито един хейтър не е оспамил темата

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    О, Боже...да се вълнува някой от такъв безумен сериал...толкова е инфнтилно...
    Да ме извинят фенките, просто не го разбирам...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    О, Боже...да се вълнува някой от такъв безумен сериал...толкова е инфнтилно...
    Да ме извинят фенките, просто не го разбирам...
    Хах ето един хейтър.Мисля,че казах-ако няма какво да пишете НЕ ПИШЕТЕ за Бога!

Ми, явно това съм имала да напиша, това съм написала. Защо реши, че съм хейтър? Просто казах, че ми е адски инфантилно това "припадане" по разни сериали...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Виж, различно поколение сме и на нас едно ни е харесвало, на теб друго. Веднага трябваше да кажеш нещо не на място. Аз следят сериалите и играх на улицата, така ми измина детството и не съжалявам. Ти не знам как си израснала и какво си правила, но мнението ти изобщо не е уместно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, всеки ли се заиграва с всеки? Сара с Хуан, Химена с Франко... Искам повече моменти Хуан-Норма.

Хуан е най-големият, Оскар - средният, Франко е мъникът?
    А при сестрите?
    Там е същото.Норма е най-голямата,Химена-средната,Сара е най-малката.

Качват целите епизоди във вбокс всяка събота и неделя.На мен любимец ми беше и все още ми е Оскар.Също като двойка най-много ми харесват той и Химена,но и Хуан и Норма не остават назад.

anonymous708973
    Guest
    Никой не припада, коментираме си. Дали по латиноамерикански, или по "Бягство от затвора", все тая - сериал е.
    И на мен ми е инфантилен подписът ти, но нищо не казвам.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Виж, различно поколение сме и на нас едно ни е харесвало, на теб друго. Веднага трябваше да кажеш нещо не на място. Аз следят сериалите и играх на улицата, така ми измина детството и не съжалявам. Ти не знам как си израснала и какво си правила, но мнението ти изобщо не е уместно.
    Когато даваха по телевизията Трима братя, три сестри бях поне на 15.
    Когато играех на улицата до 1 през нощта на всяка възможна игра, ти или си ходила права под масата, или не си била замислена. Тогава, последното нещо, което правехме, беше да следим кой сериал дават. Гледаха се само детски филмчета, и търчахме до видеотеката, за да си вземаме касети и да ги гледаме заедно... някои от вас и видео не помнят какво е.
    Да, различно поколение сме. И заради това ми се струва инфантилно. Има сериали, които и на мен са ми интересни, но не изпадам в тележки възторг от факта, че ще ги дават пак, или от интригата, която се случва...
    И, понеже мнението ми е по темата (свързано е със самия сериал), не знам колко е неуместно.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Олеее,на това му викам - човек хамелеон! Той е единственият мъж,който ми харесва с дълга коса. :Д Попринцип харесвам мъже с 1-2 номер,ама на Хуан му ходи много така...

Филмът е .. <3 . Като бях по-малка в училище всеки ден го разигравахме ;дд.Аз бях Норма,а момчето,което харесвах беше Хуан . Имитирахме ги непрекъснато и си беше много забавно.Спомениии.....Иначе филма си е уникален.По принцип рядко сядам специално за някакъв филм пред телевизора,но за тозииии-не го пропускам.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Само на мен ли ми харесва Франко?

Супер фен Аватара на nymphadora
    И аз го гледам пак,като малка умирах за него и ревах като свърши И сега като чуя песента и си припомням старите времена,а приятелките ми ме подбъзикват,че гледам сапунка

Супер фен Аватара на nymphadora
    Всъщност в момента съм малко вманиачена по него-като се вкарам във филма,трудно излизам

Ооо, и аз съм го следяла тоя сериал като дете, много го обсъждахме с другите деца, но абсолютно нищичко не си спомням! Като ви чета коментарите паметта не ми услугва с нищо, ама с нищо (от сюжета). Може би ако почна отново да го гледам, тогава ще ми изникне нещо - интрига, завръзка, добри и лоши.

Тези сериали са малко глуповати, но носят сантименталното в себе си. Аз като дете мн. се кефех на Есмералда, Бавачката и други. Даже Есмералда никога няма да го забравя, май ми беше първият сериал изобщо (латиноамерикански). Него бих почнала отново да го гледам, но подозирам, че вече няма да ми е интересен.
    Като хлапе гледах и Дързост и красота, където мн. се дразнех, че не дават модни ревюта по-често. Нали, дете си бях, не ме интересуваше толкова интригата, колкото исках да гледам манекенките и колекцията на ????? (тук трябва да си спомня името на героинята), ама нейсе.

Сега от време на време гледам "Горките родители на богатите деца", ама много постно ми идва...
    На мнение съм, че латиноамериканските сериали са най-подходящи за деца и пенсионери, в противен случай не ви ли е скучно и предвидимо какво ще се случи, когато вече сте гледали една камара сериали? Все пак всички вървят по един тертип.
    Последно редактирано от jghgh : 07-18-2012 на 11:18
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ммм...ОБОЖАВАМ този сериал и аз съм го гледала като малка и ми е един от любимите . Като двойка ми харесват най-много Оскар и Химена (харесвам ги заедно и от Жената в огледалото) . Аз още от малка си харесвам най - много Оскар <3333 . Хуан винаги ме е дразнел заради дългата си коса :дд ,но пък има сладки "кучешки очи" :дд, а от сестрите Норма - много е красива .

Da i az sum go gledala kato malka i pochti nishto ne pomnq ;D no sega pak shte zapochna da go gledam..zashtoto seriala e unikalen <33 i geroite v nego sushto ^_^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си