1. Предполагам предварително си мислела,че ще ти откажат и все пак се хвърляш на преса за 100лв.Има къде,къде по-хубави,моята е за 50 +/- 5 лв и си ми върши отлична работа.На мен никога не са ми забранявали да си правя нещо косата,макар че баща ми и до ден днешен мрънка като ме види с пресата в ръка.. "Няма ли да го оставяш вече това нещо,съсипа си косата,без него си много по добре" .. Имам приятелка,на която съм виждала как майка и я шамари,защото си изправя косата,тогава момичето беше на 15,сега е на 17.
2. Що се отнася до обезкосмяването,тук вече не са прави.Това спада към твоята лична хигиена,не може да ходиш обрасла,особено сега лятото,не живеем в джунглата..
3. Е,за телефона нормално,всеки родител би искал тук и неговото мнение да се зачете.
4. По нагоре ти казаха,че джобните са нормални за възрастта ти.. Хаха,неее изобщо не са нормални.Един тостер е по 1.50/60,да не говорим че това са най-евтините,поне в моя град.Какво,момичето да закусва престоелите закуски за по 70/8-ст. ? Когато бях на твоите години 2лв. напълно са ми стигали,или 1.50,но днес времената са много по различни,с тези пари дори на 12 не можеш да си купиш нищо,по добре обясни това на вашите.