.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Как се държи срамежливо момче,когато харесва дадено момиче?

Здравейте !:}} Искам да ми кажете как се държат срамежливите момчета когато харесват някое момиче.Наблюдават ли момичето,когато то е около него,как се държи,въобще показват ли го по някакъв начин ? Искамм да ми кажете всичко,което знаете по въпроса,мерсии предварително :* :}}.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Те също са си нормални хора и издават също признаци. Разликата е, че трябва да се обръща по - голямо внимание на действията и думите, за да се подразбере - поне в повечето случаи. За щастие не съм имала късмета да съм със срамежливо момче и нямам опит в тази област.

Но според мен всичко си зависи от това как ти се обръщаш и държиш с него. Ако го предразположиш достатъчно и му покажеш, че няма смисъл да се притеснява и срамува - всичко ще е наред. Но се случва това да отнеме известно време. Ох, не знам.

Благодаря ти все пак :}

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Срамежливо момче:
    - седи в ъгъла, усмихва се плахо, гледа те но веднага извръща поглед когато и ти отвърнеш на погледа му
    - рядко си позволява да те заговори и въобще поздрави, за сметка на това буквално те изкъпва с погледи
    - физически контакт с момичето което харесват: зеро
    - зачервяват бузи и свеждат поглед към земята, всеки път когато им произнесеш именцето.

П.П. преувеличам, в известна степен
    П.П.2 не ме кефят такива момченца
    П.П. 3 много тъпа тема

Мега фен Аватара на draid
    Поправи ме ако греша, но не видях някъде да питат харесвате ли срамежливи момчета. И да не избереш да опознаеш човек, защото е по-срамежлив е доста повърхностно действие.

Град
    София, България
    Изказах мнение, затова е в послеписа. ^^
    Пък и никъде не казах че няма да опозная такова момче. Намекнах че никога не бих изпитвала сексуално и любовно привличане към такова момче.
    Та, наречи ме повърхностна отново

С удоволствие. И определено не е нужно един мъж да е нахакан да речем за да има хубаво сексуално излъчване.

Град
    София, България
    Мда, така е.
    Само дето един срамежлив мъж НИКОГА не може да има хубаво сексуално излъчване поне за МЕН.
    Срамежливостта не ме привлича. Къде са Щрудела и Пантерката да ти го обяснят.
    Та, да, май съм повърхностна, лол. Както и всички момичета, знаещи какво искат.
    на, чети
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...момчета

Нека заповядат, за да ми обяснят. Няма проблеми, само че не знам дали ще имат да ми кажат нещо което вече не знам. И имам един перфектен пример с приятелка която говореше същото, а сега е точно с такова момче и са заедно от доста дълго време вече. Малка си, но е много хубаво да се научиш да използваш думичката никога възможно по рядко.

Град
    София, България
    Не, мерси.
    Браво на твоята приятелка. Съмнявам се обаче че съм като нея.
    Не ми трябва момче, което ще свежда поглед, ще се черви и усмихва плахо, и ще го е страх да ме заговори, камо ли да ме докосне. Имам си приятел който ме привлече точно със самочувствието и самоувереността си.
    Наспамихме хубавичко, това е от мен.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Срамежливите момченца си седят в ъгъла, не биха те заговорили първи, а дори и някой да ги заговори ще зачервят бузки и ще почнат да пелтечат в опит да изглеждат готино. За съжаление срамежливостта им играе лош опит в любовта и шанса да се харесат на някоя девойка клони към нула. Не го и показват, щото не вярват че някоя може да ги хареса. А като някоя ги гушне палатката е опъната

Драид, само не разбрах що се заяде с Дриймъра? Като те кефят срамежливковци.. що целия форум трябва да разбере? Или с нещо те засегна момата.

И аз ще си вдигна гълъбите ако някоя ми се черви в опит да я целуна. Или гледа в земята и ми отговаря с по една дума. Не ще ми спадне, ами и всичкото желание за комуникация ще ми избяга. Кво да ме привлече в такава девойка?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Срамежливите момченца си седят в ъгъла, не биха те заговорили първи, а дори и някой да ги заговори ще зачервят бузки и ще почнат да пелтечат в опит да изглеждат готино. За съжаление срамежливостта им играе лош опит в любовта и шанса да се харесат на някоя девойка клони към нула. Не го и показват, щото не вярват че някоя може да ги хареса. А като някоя ги гушне палатката е опъната

Драид, само не разбрах що се заяде с Дриймъра? Като те кефят срамежливковци.. що целия форум трябва да разбере? Или с нещо те засегна момата.

И аз ще си вдигна гълъбите ако някоя ми се черви в опит да я целуна. Или гледа в земята и ми отговаря с по една дума. Не ще ми спадне, ами и всичкото желание за комуникация ще ми избяга. Кво да ме привлече в такава девойка?
    Хаха не, не ме кефят. А и не съм от хората които се засягат лесно, пък и няма от какво в случая. Не говорех за крайно срамежливи момчета/момичета, който гледат в земята и не смеят да обелят дума, ставаше въпрос повече за някой които се притеснява да започне разговор пръв и така нататък. И по срамежливите могат да имат излъчване и т.н. Сега вече ако е хипер срамежлив е ясна работата.

А относно това, защо съм се заял, ами просто в последно време наблюдавам доста негативни мнения от нейна страна, както и директни обиди към някои хора, както и в момента изтъкваше нещо което в случая не беше необходимо. Това ми направи впечатление тъй като преди имаше доста хубави коментари, нооо nvm

Град
    В мислите на хората
    Ский ся... срамежливостта е негативно качество, независимо в каква степен е изразено. И пречи. Дали ще е капка катран в кацата с мед или едно кило.. все тая, нали? Все ще ти горчи.

Едно е да имат излъчване и пр, а съвсем друго е да знаят как да го използват и да задържат вниманието на някоя девойка.

Ми.. тва що не и го кажеш на лично, щом толкова ти бърка в здравето, а се хапете тука?

Dr. Gregory House

Град
    София, България
    Мненията ми винаги са били негативни ^^
    странно, 'шот на живо съм най-лъчезарния човек на планетата
    както и да е.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хаха не, не ме кефят. А и не съм от хората които се засягат лесно, пък и няма от какво в случая. Не говорех за крайно срамежливи момчета/момичета, който гледат в земята и не смеят да обелят дума, ставаше въпрос повече за някой които се притеснява да започне разговор пръв и така нататък. И по срамежливите могат да имат излъчване и т.н. Сега вече ако е хипер срамежлив е ясна работата.

А относно това, защо съм се заял, ами просто в последно време наблюдавам доста негативни мнения от нейна страна, както и директни обиди към някои хора, както и в момента изтъкваше нещо което в случая не беше необходимо. Това ми направи впечатление тъй като преди имаше доста хубави коментари, нооо nvm

Съгласна :}}

Ский ся... срамежливостта е негативно качество, независимо в каква степен е изразено. И пречи. Дали ще е капка катран в кацата с мед или едно кило.. все тая, нали? Все ще ти горчи.

Извинявай..ще ми обясниш ли на какво точно ми пречи срамежливостта.. и аз съм срамежлива..не съм забелязала да ми пречи на нещо ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kurabiaa Виж мнението
    Извинявай..ще ми обясниш ли на какво точно ми пречи срамежливостта.. и аз съм срамежлива..не съм забелязала да ми пречи на нещо ...
    Ще го забележиш с времето.
    Със срамежливост и скромност нищо не се постига.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Напротив.. по-добре е да съм скромна отколкото някаква надута без покритие според мене

Град
    Варна
    Обратното на скромност не е надутост без покритие. Оправи си терминологията.

Ами добре... Нескромност.

Град
    Варна
    Ти си някакво логическо чудо...

Град
    В мислите на хората
    Курабйке, по убу да те подритват като футболна топка, отколкото да си тежиш на мястото викаш?

Тъна в блажено неведение как си оцелял/а досега, съвсем честно. Казвал съм го много пъти - срам путка не ебе, срам дори момиче не целува.

Dr. Gregory House

Какво целиш не разбрах ? да се засегна или ?

Град
    София, България
    Отново приемаш нещата твърде лично. Регистрирана си от само няколко минути, и вече няколко потребителя ти се нахвърлиха. Не се ли чудиш защо?
    Тук никой не цели да те обиди или засегне. Точно обратното - опитваме се да ти дадем съвети, не да те галим с перце като писано яйце.

Град
    Варна
    С батко ти целим да ти обясним, че скромността е за хора, които нямат други качества.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си