- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Пак съм аз. :Д
Този път,обаче с 2 въпроса:
С какво си почиствате грима-лосиони,кърпички за грим..и марка,ако може.
И другия(колкото и да е прост) е за колко време д/г ви стига една пудра,при ежедневдно ползване?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
някои ползвал ли го е ? и мнения ?
PullMeCloser,
ако не се бъркам,беше използвала от серията Нормадерм на Виши- Anti-imperfection hydrating care.
Беше ли доволна? За нормална до суха кожа е,нали? :Д
Някой ползвал ли е олиото за тяло на Бочко..'Щото мисля да си го купя, но се чудя все още. Консистенцията му като на Jonson's baby ли е, или повече прилича на крем? Защото ми трябва да е като олио си, то си пише, че е олио, ама аз все пак да питам
![]()
Хубави са кремовете, но за мазна кожа. Моята е нормална със склонност към изсушаване и кремът не ми я хидратираше достатъчно добре, дори се пресушаваше понякога. И почистващото в тубичката съм ползвала, но нямам кой знае какви впечатления. Като цяло, Виши не е най-добрата възможна марка.
FuCKkK13, за какво ти е?
Последно редактирано от PullMeCloser : 07-17-2012 на 13:16
Everything changes, but beauty remains ...
Очевидно е за избелване на пигментни петна ;д.
FuCKkK13 - не съм ползвала, но щом е на Юсерин няма да е много евтин. Биотрейд имат избелваща серия на добри цени, доста е хвалена http://biotrade.bg/melabel-whitening/?p=54&l=1. Аз обаче смятам да пробвам това като за начало http://www.bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/.
Ако обаче не ти е наложително, по-добре е такива кремове да се ползват през другите сезони, защото през лятото слънцето е доста силно и може да се получи повторна пигментация, нищо, че примерно си използвала слънцезащитен крем.
е аз вече така или иначе го купих,защото ми го изписа дерматолог така че цената няма значение
да,видях,че не е много добре да се използва лятото,но така и не мога да си го обясня,защо избелва кожата,но е възможно пак да ми се получи ако е през лятото.. би ли ми обяснила ?
и мерси все пак![]()
PullMeCloser
защото като малка майка ми като викаше след мен на плажа с плажното масло никoй не я чуи лицето ми има няколко петънца.. не са много,но искам да ги махна
Здравейте момичета, имам един въпрос малко е странен и не знам дали е точно за тази тема, но..
Преди време някой беше публикувал в една от темите един сайт с едно момиче което беше отслабнало ужасно много. В сайта/блога/ си тя описваше храната, тренировките, снимки и такива неща.. моля който се сети да го напише, че го търся от ужасно много време, но не го намирам. Благодаря предварително!!!
Ако ще помогне момичето беше с руса коса![]()
Течно си е като олио. Препоръчвам ти това което е с пшеничен зародиш, много добре подхранва.Аз лично съм на 5-то шишенце сигурно, така, че можеш да си направиш извод дали съм доволна
Аз да питам, някой знае ли хубав (и не толкова скъп) фризьорски салон в София? Става въпрос за боядисване на коса с почти паднала черна боя в цвят карамел/ягодово русо.
Здрасти май не е тука мястото да питам ама имах една гнойна пъпка и я намазах с вода и сол изгоря и сега не е гнойна а нормална пъпка :@ как да я махна???
Момче съм на 15 благодаря
Не знам за маслото, но съм чувала, че кафето помага. И също така тичането много ще ти помогне. Дано да ти бях полезна.![]()
Скоро ще ходя до Варна и имам въпрос-има ли Сефора там? :Д
Не,май в Mall Varna в Beauty zone ама не съм 100% сигурна.
Някой,който е от Варна да каже.
П.П. Току що прегледах всички марки в Beauty Zone и не пише Сефора.![]()
Значи трябва да има в Гранд мол...
Последно редактирано от strawberry88 : 07-19-2012 на 10:09
Мерси