- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче да се омъжи на тези години ?
Хайдеее, калпазанка на горещия стол!!!
Давайте, давайте, аз минах по тоя път![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мхм![]()
Душице, изобщо не съм говорила за теб. Говорех за една тема в раздел "Кофата" - Горещия стол. Когато ме сложиха на него, отговарях основно на въпроси за брака. И сега гледам, че нападат калпазанката с тия въпроси (не си само ти). С това беше свързана шегата, не с това, което си ме питала![]()
Не ми се искаше да пиша в темата,защото отстрани звучи странно и тъпо,но....От 13 годишна съм с моето си момче и неусетно станаха 4 години и половина.Всичко сме си изживели заедно.По цял ден сме неразделни,а разделим ли се веднага почваме да си пишем или сме залепени по телефона и колкото повече сме заедно толкова не може да ни раздели човек.На 18-тия ми рожден ден ми предложи брак като преди това се шегувахме.И въпреки това не че е рано,но сме си казали ще поживеем заедно и ще си изчакаме.Няма за къде да бързаме.Живот и здраве след 2 години да речем,когато съм на 20 защо не?Като съм го срещнала ще си го взема :Д Разбирам мнението надругите че е рано,но аз сякаш доста рано изживях срещането на човекът,който искам да е до мен и не мисля,че толкова време е малко.Повечето тиинове не са го изживяли и мисленето им е различно и моето щеше да е такова де.Щях да кажа,че е абсурдно.
С една година е по-голям.9 месеца разлика ,ако трябва да сме точни. :Д
Аз се скривам доброволно...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ма засрамих се...
Душата, ние се срещнахме късно- бях вече пълнолетна, няма как да ни се получи ситуацията, както при DisturbiaV. Давам си сметка, обаче, че ако се бяхме престрашили по-рано, сега можеше лапето ни да ходи на детска градина.
Е то аз си казах,че дори и така ми се иска да изчакане,защото сега няма никакъв смисъл.На 18 малко хора се женят само заради любовта де(винаги има и един положителен тест)
Малко хора напоследък.
Друг е въпросът, че като се зажените, трябва да имате поне бегла представа как ще се изхранвате. Не е добре мама и тати да ви издържат. Да помагат, да, но не и изцяло да издържат.
Определено.Аз все още съм си зависима И МРАЗЯ да кажа на нашите,че нямам пари единствено,когато те се сетят пък и винаги ми остават на ден било и 2лв.То какъв живот би бил да се омежиш да заживееш с мъжа си и да не си поемеш дамакинството и т.н.Да памагат родителите да,но изцяло ...(в момента в който го написах видях че лейди е написала същото хах)
Калпазанче,ако бяхте се срещнали по-рано би ли се омъжила на 19-20?Защото каза,ако се бяхме престрашили.
ЗАВИСИ...В свят на луди нормалните считат за луди...А кой решава кое е нормално и кое не?В Средновековието станеш ли на 8-9 години си напълно годна за брак(най-вече династичен де),а ако днес попиташ някоя ромска махала или хора от някои затънтени планински селца на тези години вече минаваш за стара мома![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Повечето ми съученички се омъжиха, че дори някой от тях деца си имат.Въпрос на гледна точка е.Всеки съзрява по различно време.Лично аз на тази възраст , не се виждам като родител.Смятам,че трябва да се изградя като човек, да открия мястото си в живота и чак тогава да създам още едно борещо се мъниче.
Не смятам брака на тази възраст за нещо нередно - всеки сам избира, как да живее живота си.
Друг е въпросът обаче, дали в един момент докато държиш детето си на ръце и виждаш "наборите" да се контят за дискотека, дали няма да се почувстваш не на място.
Но се отклоних от темата доста ....
В момента живея с приятеля си.Мисля,че това е най-добрият тест , дали ще ни "бива" като семейство.И двамата работим и следваме.Издържаме се сами и всичко е прекрасно.Така че
на практика сме семейство, но за брак не става дума.Имаме нужда от напасване на характери и куп други неща, които стават с времето не след подписването![]()
Последно редактирано от mech7a7elka : 07-17-2012 на 15:10
Приятелят ми предложи да идем просто в ритуалната и да подпишем.Аз се съгласих. Но после се сетих, че искам рокля та го отложихме за малко. Сега смятаме да живеем заедно и да си събираме парички за скромна сватба. Подписът не е страшен. В днешно време има много разводи, лесно става.Страшно е да се направи дете,когато не си готов.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."