- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помооооощ! Имам много малки гърди!!!!!!!!!
Помощ! На 17 години съм и гърдите ми са едвам 2 сантиметра. Не мога да си сложа силикон(а и не искам) заради здравословни проблеми! Не мога да си намеря сутиен, който да ми става. Моля ви кажете някакви начини, които биха ми помогнали да ги увелича поне с 4/5 сантиметра! Моля ви помогнете![]()
Последно редактирано от vall17 : 07-19-2012 на 17:54
Няма какво да правиш, освен да се приемеш такава, каквато си. Нищо не опира до размера на сутиена ти и големината на гърдите ти. Носи бюстие. Всичко си е до гените, пък и имаш още време, докато пораснеш - може пък да ти пораснат. Но ако жените в твоя род са с малки, то тогава има вероятност и твоите да са.
В случая може и да се посъветваш със специалист, мисля. Не знам.
П.П - Темата ти не е за тук.
За какво ти е сутиен щом нямаш цицки?
Перфектен да си виждала? Един си няма цици, друг акъл, трети работа... Като момче ти казвам, че не ме брига хич коя с кви цици е и далеч не ми е определящ фактор. Използвай чар, много по-интересна ще си на момчетата, от някоя надута патка.. с цици. Няма кво да те притеснява : )
П.с; Ще пораснат до някоя година.
Напълно подкрепямДори като се замисля, поради цялото това спекулиране с големите "цици", май май и те вече не са толкова на мода
Т.че дишай дълбоко, ако всичко останало във физическото ти развитие е нормално...то ще пораснат скоро както каза колегата
Ако имаш нещо др което да те съмнява/притеснява си пусни едни изследвания на хормони да видиш там как са нещата
УСпех!
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Имах една приятелка беше с същия проблем,и ги масажираше повечко(няколко пъти дневно). Обхваща ги с целите си шепи и започваше да ги мачка,като леко ги издърпваше на вън.Помогна и,поне така казваше тя,но ефект през сутиена нямаше,пробвай нищо не губишНо това,че нямаш гърди изобщо да не те притеснява!Недей да се вманиачаваш в стремежа си да имаш гърди,ще ти е много по-трудно и може да го обърнеш на комплекс
... Успех и не се отчайвай,една жена е красива и без гърди или хубав задник.
ела да ти ги преценя нагледно и да ти кажа дали имаш нужда да правиш нещо
иначе известни методи са пиенето на боза и много мачкане от мъжка длан![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
На слухове не вярваме, искаме снимки.
И, ако имаш здравословни проблеми, пожелай си първо здраве, а не гърди...
Нищо не можеш да направиш, това е до ген.
Освен ако не си сложиш силикон, но ти каза, че не искаш, така че .. : )
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Кво ти пука нали имаш катерица :P![]()
Само аз ли не разбирам какво общо има темата с раздела?
Гърдите така с магия няма как да ти пораснат.Важно е сърцето под тях да ти е голямо (и дупето да е малко). Не се притеснявай,мъжете могат и с малки да се примирят стига другото да е наред.Да не забравяме и изобретенията като сутиени с подплънки-та да може поне дрехите да стоят по-интересно.
И все пак ако не си решила да ставаш чалга певачица значи проблем особено голям немаш
Ако си слабичка ( незнам колко килограма си ) и висока с дълги крака и малко дупе си си бомба момиче , нищо друго не ти трябва![]()
Мацките които показват висша мода по фешън канала нямат почти никакъв бюст , а са супер красиви изобщо да не се комплексираш :P
За мен тези мадами са грешка на природата...пардон,на модната индустрия!Не мисля,че има нещо секси в злобен ходещ скелет,но предпочитания всякакви...
По темата:Мисля,че проблемът е в начина,по който се възприемаш,не във външността ти.Ако ти се приемаш такава,каквато си,ще излъчваш много повече увереност и позитивизъм,което ще те направи по-секси от едни гърди.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Има далеч по-важни неща, а и не всички момчета харесват големи цици.
Няма какво да направиш. Може и да ти пораснат, организмът ти още се развива. Това не е най-важното... ако имаш чар, обаяние, акъл, обща култура, излъчване... ако имаш качества като цяло... циците не са ти начин да впечатлиш някого.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
така разбирам те виж сега това че нямаш гърди не трябва да ти създава комплекси чуй сега знам че искаш да се чувстваш по самоуверена продават едни силиконови сутиени те не са точно сутиени но се слагат и се http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:9,s:0,i:97 така слагаш ги залепят се с леко намокряне и без проблем можеш да си сложиш под сутиен даже с подплънки така ще се чувстваш по самоуверена и секси
и най вече има ги продават ги с различна дебелина и големина