опраам сървъра ми на ЦС ти
Решавам судоку и навивам Дилян да се разходим малко ама го мързяло..
навий мен
Еми ела..
къде
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx охоооооооо най-накрая влезе мммм , съмняваш ли се в старото куче , че няма си посети зайчетата ;д
Първоначално написано от Sunshinebabybyy мммм , съмняваш ли се в старото куче , че няма си посети зайчетата ;д ти май повечето сега не ги знаеш
ами да много са ми нови
В Сл.Бряг къде..
Първоначално написано от Sunshinebabybyy ами да много са ми нови някои са забавни други са тварежни
Първоначално написано от Lilanda В Сл.Бряг къде.. ай ела до Бургас L
А да ей ся тръгнах..
айде де Линииииииии
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx някои са забавни други са тварежни нищщщщщщщоо ;р ще се запознаем , ако имат мерак ;д
Първоначално написано от Sunshinebabybyy нищщщщщщщоо ;р ще се запознаем , ако имат мерак ;д ако влизаш често ще си станете близки
Абе нямам път към Бургас бее..
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx ако влизаш често ще си станете близки амиии може и да влизам ;д на мен ми липсва буби <3
Първоначално написано от Lilanda Абе нямам път към Бургас бее.. ще имаш всеки ден скоро
Първоначално написано от Sunshinebabybyy амиии може и да влизам ;д на мен ми липсва буби <3 тя е на кафе по късно ще дойде
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx тя е на кафе по късно ще дойде сссссссууууууупер , ако не съм тук и прати много целувки :P
Кажете някаква натоварваща драма :/
Първоначално написано от Sunshinebabybyy сссссссууууууупер , ако не съм тук и прати много целувки :P добре
Първоначално написано от Geminicous Кажете някаква натоварваща драма :/ Такива не гледам не знам
Първоначално написано от Geminicous Кажете някаква натоварваща драма :/ амииии хачико
Първоначално написано от Geminicous Кажете някаква натоварваща драма :/ American History X, Pay It Forward, Green Street Hooligans.
Правила