.
Затворена тема
Страница 35 от 119 ПървиПърви ... 253132333435363738394585 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 2974
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Крем здраве.
    Мерси

ами моята коса е къдрава и всеки ден се изправям. Наскоро ми казаха за трайно изправяне. Та въпросът ми е колко време трае ии много ли изтощава косата ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от gallya Виж мнението
    ами моята коса е къдрава и всеки ден се изправям. Наскоро ми казаха за трайно изправяне. Та въпросът ми е колко време трае ии много ли изтощава косата ?
    Да,страшно много изтощава.
    Не си съсипвай косата.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Хора, бързо искам мнение. http://www.sheego.de/is-bin/INTERSHO...eNo=474376&gr= Този бански (черният, тъй като розово не ми ходи) или http://www.otto.de/Buegel-Bikini-Kan...locationId=448 На първият не ми харесва долницата. Смисъл по принцип аз нося прашка, ама ще се прежаля... На мен лично ми харесва вторият, може би заради шарката. Определено искам такъв модел горница при всички случаи. Ще се радвам на мнението Ви.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Първият ми харесва повече.

втория е жестооок ;хх

Супер фен Аватара на fizzyg
    втория!!!
    Горната част е страхотна,а и шарката е много свежа.

Аа кой точно крем здраве защото има 20 000 вида а аз си взех някакъв за кожни раздразнения ?

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Хора, бързо искам мнение. http://www.sheego.de/is-bin/INTERSHO...eNo=474376&gr= Този бански (черният, тъй като розово не ми ходи) или http://www.otto.de/Buegel-Bikini-Kan...locationId=448 На първият не ми харесва долницата. Смисъл по принцип аз нося прашка, ама ще се прежаля... На мен лично ми харесва вторият, може би заради шарката. Определено искам такъв модел горница при всички случаи. Ще се радвам на мнението Ви.
    Аз като момче ти казвам че първия е по-готин и въздейства повече на мъжете :d

Не бих си взела нито един от двата, само заради широката презрамка около врата. Като хванеш тен, и като облечеш нещо друго разликата се вижда, и мен това супер много ме дразни. Но щом си се спряла на тези, втория ми харесва повече. Продават прашки, като за първия аз имам такава в същия цвят.
    Последно редактирано от mariam123 : 07-20-2012 на 08:35

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мен не ми е проблем, защото ще махам презрамката и няма да има такава разлика. И за прашката ще се прежаля, защото ми харесва вторият повече. Но ще чакам още мнения. Благодаря.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    На мен пък ми харесва първия. Втория не ми харесва точно заради шарката
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Цитирай Първоначално написано от tedooo23 Виж мнението
    Аа кой точно крем здраве защото има 20 000 вида а аз си взех някакъв за кожни раздразнения ?
    Да,точно този.

Град
    Targovishte
    Искам да попитам коя е най-близката дрогерия Лили до Красно Село в София ? (:
    I'm sexy and I know it <3

Та имма въпрос.Та гледах едно видио където едно момиче в you tube където едно момиче показваше какво прави след като си измие лицето не знам точно да го кажа.Направи ми впечетление преди да започне да си мие лицето с топла вода използва сумати неща та интересно ми е вие какво ползвате преди да си измиете лицето и след това? И трябва ли да се използват дадените козметики всеки път стом си миеш лицето или само един път?Вие точно какво ползвате в такъв случай?Питам за да разбера какво точно ми трябва.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ползвам измиващ гел според типа кожа, след като измия и подсуша ползвам другите неща - розова вода, крем за лице, околоочен. Тези неща ползвам ежедневно. Вечер ползвам и мицеларна вода, за да махна грима, а древният крем заменям с нощен. Някои ползват и антиейдж кремове и серуми, но ми се струва излишно ако си под 25.
    Пилинг и маска си правя 2 пъти седмично.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ползвам измиващ гел според типа кожа
    Може ли да попитам каква марка измиващ гел ползваш?

Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    Та имма въпрос.Та гледах едно видио където едно момиче в you tube където едно момиче показваше какво прави след като си измие лицето не знам точно да го кажа.Направи ми впечетление преди да започне да си мие лицето с топла вода използва сумати неща та интересно ми е вие какво ползвате преди да си измиете лицето и след това? И трябва ли да се използват дадените козметики всеки път стом си миеш лицето или само един път?Вие точно какво ползвате в такъв случай?Питам за да разбера какво точно ми трябва.
    Преди миене да слага много неща?
    Какъв е смисъла?
    Може ли линк към видеото.

Използвам гел за лице,през ден-ексфолиант,после крем,вечерта лосион за почистване на грим/кърпички , мажа лицето с пшенично масло и спя така,на сутринта го мия чак и продължавам ''процедурата''

Ясно да ви попитам тъй като вие ще по в крак с нещата за разлика от мен кои марки кремевое,гелове,маски лосиони и всичко друго сто се касае за грижи за кожата на лицето и тялото ви харесват и са наистина качествени а не някакви от които могат да ви докарат някакъв обрив?Допитвам се до вас тъй като има доста марки от такива продукти и ми е трудно да преченя кои са качествени и кои не ? И един може би глупав въпрос.Как мога да си определя кожата на лицето ми каква е смисъл моята на дадени зони като бузи нос и понякога и чело леко намазняват не виждам да му е суха кожата доста си ми е мека.Аз се колебая между мазна или смесен тип кожа?И как да се грижа за нея и в двата случая? Ще съм блаодарна ако ми изброите от вас опитен качествени марки за грижа на кожата.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Първия, но може би някакъв друг цвят.
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Ясно да ви попитам тъй като вие ще по в крак с нещата за разлика от мен кои марки кремевое,гелове,маски лосиони и всичко друго сто се касае за грижи за кожата на лицето и тялото ви харесват и са наистина качествени а не някакви от които могат да ви докарат някакъв обрив?Допитвам се до вас тъй като има доста марки от такива продукти и ми е трудно да преченя кои са качествени и кои не ? И един може би глупав въпрос.Как мога да си определя кожата на лицето ми каква е смисъл моята на дадени зони като бузи нос и понякога и чело леко намазняват не виждам да му е суха кожата доста си ми е мека.Аз се колебая между мазна или смесен тип кожа?И как да се грижа за нея и в двата случая? Ще съм блаодарна ако ми изброите от вас опитен качествени марки за грижа на кожата.

Ами за медицинска козметика ли питаш или и от масовите да предлагаме?
    А за кожата ти,може би мазна,щом не виждаш сухота,но ако имаш и някои,дори и малки участъци сухота-смесена.Пак ни кажи дали имаш сухи участъци,освен омазняването,за да можем да ти предложим продукти.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Може ли да попитам каква марка измиващ гел ползваш?
    Ползвам на Биофреш измиващия гел от серията им Yoghurt of Bulgaria, но той е за чувствителна кожа.

Зависи с колко пари разполагаш. Като за по-ниският ценови клас препоръчвам продуктите на Биофреш, като ги слагам на по-високо ниво от Гарниер, Нивеа, Лореал и разните там боклуци, защото откровено казано са си такива от към състав. За мазна кожа бих ти препоръчала серията на Биодерма, но те са вече в по-високият ценови клас. Други свестни марки са Авен и Виши, ако търсиш нещо по-евтино от тях - Ивостин. Но мисля, че няма да сбъркаш с Биодерма и серията им за мазна кожа.

Rebirthing,
    този гел на Биофреш подходящ ли е за по-суха кожа?
    Последно редактирано от fizzyg : 07-23-2012 на 11:51

Град
    София
    Да, за суха и чувствителна кожа е подходящ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си