- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
ами моята коса е къдрава и всеки ден се изправям. Наскоро ми казаха за трайно изправяне. Та въпросът ми е колко време трае ии много ли изтощава косата ?
Хора, бързо искам мнение. http://www.sheego.de/is-bin/INTERSHO...eNo=474376&gr= Този бански (черният, тъй като розово не ми ходи) или http://www.otto.de/Buegel-Bikini-Kan...locationId=448 На първият не ми харесва долницата. Смисъл по принцип аз нося прашка, ама ще се прежаля... На мен лично ми харесва вторият, може би заради шарката. Определено искам такъв модел горница при всички случаи. Ще се радвам на мнението Ви.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
втория!!!
Горната част е страхотна,а и шарката е много свежа.
Аа кой точно крем здраве защото има 20 000 вида а аз си взех някакъв за кожни раздразнения ?
Не бих си взела нито един от двата, само заради широката презрамка около врата. Като хванеш тен, и като облечеш нещо друго разликата се вижда, и мен това супер много ме дразни. Но щом си се спряла на тези, втория ми харесва повече. Продават прашки, като за първия аз имам такава в същия цвят.
Последно редактирано от mariam123 : 07-20-2012 на 08:35
Мен не ми е проблем, защото ще махам презрамката и няма да има такава разлика. И за прашката ще се прежаля, защото ми харесва вторият повече. Но ще чакам още мнения. Благодаря.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
На мен пък ми харесва първия. Втория не ми харесва точно заради шарката![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Искам да попитам коя е най-близката дрогерия Лили до Красно Село в София ? (:
I'm sexy and I know it<3
Та имма въпрос.Та гледах едно видио където едно момиче в you tube където едно момиче показваше какво прави след като си измие лицето не знам точно да го кажа.Направи ми впечетление преди да започне да си мие лицето с топла вода използва сумати неща та интересно ми е вие какво ползвате преди да си измиете лицето и след това? И трябва ли да се използват дадените козметики всеки път стом си миеш лицето или само един път?Вие точно какво ползвате в такъв случай?Питам за да разбера какво точно ми трябва.
Ползвам измиващ гел според типа кожа, след като измия и подсуша ползвам другите неща - розова вода, крем за лице, околоочен. Тези неща ползвам ежедневно. Вечер ползвам и мицеларна вода, за да махна грима, а древният крем заменям с нощен. Някои ползват и антиейдж кремове и серуми, но ми се струва излишно ако си под 25.
Пилинг и маска си правя 2 пъти седмично.
Ясно да ви попитам тъй като вие ще по в крак с нещата за разлика от мен кои марки кремевое,гелове,маски лосиони и всичко друго сто се касае за грижи за кожата на лицето и тялото ви харесват и са наистина качествени а не някакви от които могат да ви докарат някакъв обрив?Допитвам се до вас тъй като има доста марки от такива продукти и ми е трудно да преченя кои са качествени и кои не ? И един може би глупав въпрос.Как мога да си определя кожата на лицето ми каква е смисъл моята на дадени зони като бузи нос и понякога и чело леко намазняват не виждам да му е суха кожата доста си ми е мека.Аз се колебая между мазна или смесен тип кожа?И как да се грижа за нея и в двата случая? Ще съм блаодарна ако ми изброите от вас опитен качествени марки за грижа на кожата.
Ами за медицинска козметика ли питаш или и от масовите да предлагаме?
А за кожата ти,може би мазна,щом не виждаш сухота,но ако имаш и някои,дори и малки участъци сухота-смесена.Пак ни кажи дали имаш сухи участъци,освен омазняването,за да можем да ти предложим продукти.
Ползвам на Биофреш измиващия гел от серията им Yoghurt of Bulgaria, но той е за чувствителна кожа.
Зависи с колко пари разполагаш. Като за по-ниският ценови клас препоръчвам продуктите на Биофреш, като ги слагам на по-високо ниво от Гарниер, Нивеа, Лореал и разните там боклуци, защото откровено казано са си такива от към състав. За мазна кожа бих ти препоръчала серията на Биодерма, но те са вече в по-високият ценови клас. Други свестни марки са Авен и Виши, ако търсиш нещо по-евтино от тях - Ивостин. Но мисля, че няма да сбъркаш с Биодерма и серията им за мазна кожа.
Rebirthing,
този гел на Биофреш подходящ ли е за по-суха кожа?
Последно редактирано от fizzyg : 07-23-2012 на 11:51