- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате ли да имате деца?
Е, какво значи паразитираш.
Не на всеки му е мисия да си създаде деца, но това не значи, че не съществува с някаква мисия.
На мен такива хора са ми много тъжни и изглеждат жалко, но ако това е пътя, който са избрали, нека си го следват.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Значи съм грешка на природата.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е не се карайте де.То се знае, че всеки за себе си решава. Мен просто ми се щеше да чуя горе/долу по какви причини хората се отказват от идеята да имат деца.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Разбира се че искам.Това е едно от най-хубавите неща в живота.А децата толкова много ме радват.За мен хората които неискат да имат деца са безбожни изроди..
ДА в ред съм..Ама ти май не си.Защо да са тъпи изказванията ми.Какви хора са тия дето неискат да имат деца?Саможивници които мислят само за себе си..Бахти глупавите хора.....Като гледам ти май си един от тия
Айдеее, вече съм и безбожен изрод.
Не е ли по-голяма изродщина да направиш дете, знаейки, че го обричаш на нещастие, примерно? Защо да имам дете като съм преценила, че няма да мога да му дам това, от което всяко едно детенце има нужда? Това не би ли ме направило по-безбожен изрод?
На същото мнение съм. Искам деца (след време разбира се). Но искам преди това да съм развила себе си. Някъде към 27-28,за мен е хубава възраст.Съжалявам,че редактирам поста си,но искам да добавя нещо. Със сигурност искам повече от 2 деца. Някой сега може да ме нападне и да ми каже "Как ще се грижиш за тях,ти добре ли си" бла бла,знам,че в БГ рядко се срещат хора с над 2 деца,но аз живея в чужбина и тук да видиш хора с по 3-4 дечица (че даже и повече) си е съвсем нормално.![]()
Последно редактирано от classy : 07-25-2012 на 12:31
Ами направи така че да можеш да му дадеш всичко.Тези неща зависят от теб,не от мен..Като чета тъпият ти коментар и особенно тази част от него :
"Не е ли по-голяма изродщина да направиш дете, знаейки, че го обричаш на нещастие, примерно?" Ами дай тогава всички да умираме,щото сме обречени на нещастие????????
Ужасно си загубен/а.
Тъпи са изказванията ти. Какво? Ако примерно някои хора носят гуменки, а други не искат да носят гуменки, то тогава те са безбожни изроди? Чуваш ли се, бе?
Хората които не искат да имат деца са хора като всички останали, но с различни представи за тях и за света. Като не искат да имат деца, няма да имат деца и толкова. Ти не си никой/я че да ги съдиш и да им лепваш грозни епитети.
Точно хората като теб са безбожни изроди.
А, колкото до мен - аз искам да имам деца, но това не означава че трябва да обикалям, псувайки тези които са направили своя избор и не искат да притежават детенце.
Ми, като не иска да има дете? Това да не би да е закон и всички които не искат да имат деца трябва да бъдат обезлавени?
Аз дечица искам да имам. Близначета за предпочитане.
Инак мис плосък корем, вземи се скрий някъде с кифленските си изказвания. Не си уцелила темата и хората пред които да се правиш на интересна.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не говоря за материални неща, а за любов, търпение, внимание и т.н. Тези неща не се купуват и не се учат. Или ги носиш в себе си, или не.
Според мен ако не можеш да отгледаш едно дете както си му е редът, ако не можеш да му създадеш щастливо и безгрижно детство, ако не можеш да го накараш да се чувства желано и обичано, по-добре да не го създаваш. Аз съм преценила за себе си, че няма да мога да се справя с отглеждането на дете от емоционална и психическа гледна точка. Затова и не желая да имам дете. И според теб, това, че не искам да обричам едно дете на нещастието аз да съм му майка, ме прави изрод. Ами така да е.
Глупак.Недей много разсъждава.Първо не ми казвай каква съм аз и каква несъм.Щом съм преценила ще пиша каквото си искам.Всеки си има мнение.И моето мнение е такова..Да не съм казала за теб че си безбожен изрод бе смях?Имай си деца ама внимавай да не са такива уроди като теб![]()
Преди не исках, но вече се замислям.
Смятам да е напълно планирано, след 27-28 и да е само едно и момиче (последните две не зависят от мен, но е хубаво да си мечтая :д)
Не исках, защото ще ми отнема цялото време, ще ме изтощава и общо взето свободният и егоистичен живот спира. Пък и като цяло не харесвам малки деца.
Но пък от друга страна ако вече съм постигнала и преживяла каквото искам, то това е естествената следваща стъпка и няма да е толкова страшно.
+ че искам да създам един мислещ и пълноценен човек повече за обществото
пък и смятам, че щом си е моето би трябвало да го харесвам :д
Женско съм.
И ти си невъзможната глупачка в случая, която не е способна да разсъждава правилно. Хич не завиждам на децата, които ще се пръкнат от теб.
Такава си - идиотка, която не знае какви хора съществуват, и най-важното не може да ги разбере. Тесногърда глупачка, която не вижда по-далеч от носа си и малките си цици. Няма да се учудя ако половината хора, които всеки ден срещаш странят от теб, поради издишването ти на врели и некипели нагоре и надолу.
Аз деца ще имам, да. И ще бъдат страхотни, възпитани, интилегентни и пълноценни хора с таланти и най-вече хора, притежаващи възможността да вникнат по-дълбоко в същността, изборите и личността на дадени хора, и therefore напълно да избягнат такива случаи, в които биха така жестокото унижили себе си и неправилно обидили всички останали. И тази заслуга ще бъде и тяхна, но най-вече моя и на баща им.
Искам,3 искам...без претенции, сао да са живи и здрави,пък ще ги изгледаме![]()
maDamn
Егати крайностите. Всеки има право да решава какво да прави с живота си. Това, че не създаваш поколение не означава, че не правиш други добри дела. Пък и както някой спомена по-горе, по-добре детето да е обичано и отглеждано, отколкото обратното...и да бъде изоставено в дом, например. Не знам какви са тези крайности, но определено са глупави. Най-тъпото е да правиш нещо, само заради общественото мнение.
Искам. Създаването на семейство може да бъде един прекрасен етап от живота, а и е заложено в природата!
always late but worth the wait!
По-скоро аз не завиждам на теб и твоите бъдещи "изродчета".Ти пък голяма разбирачка се изкара да не би да разбираш всички хора?Много мразя хора като теб,които много знаят по тия скапани форуми.Нито си ме видяла нито нищо,без да видиш човека как знаеш че имам малки цици.Ясно ти си много завистлива.Дано децата ти не приличат на теб и бъдат по възпитани.А не да се заяждат по форумите с непознати хора.Тъй като съм по-умна от теб ще спра да пиша и няма да си тровя нервичките с такива мухли като теб.А ти ако искаш си счупи пръстчетата от писанеПриятен ден ти желая "умнице"
И се научи да пишеш "интилегентни' явно не си много "интилегентна".Пише се "интелигентен"...Хаха хубаво е,че има хора като теб да ме разсмиват
![]()
Последно редактирано от angelss_love : 07-25-2012 на 12:57
angelss_love , ще те помоля най-любезно да не пишеш в темата ми повече.Ако си решила твърдо да довършваш този интелектуален спор, има опция за лични съобщения.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не, не смея да твърдя че разбирам всички хора. Но поне се опитвам, преди да почна да ги съдя за щяло и нещяло.
Да, знам много, и като форума е скапан, какво по дяволите търсиш тук?
Ааа, да, много съм завистливаспокич, имам нещо повече от лисичи муцуни и набъбнали пъпчици.
Ох, да. Хората, които не споделят твоето мнение и с право те нападат словесно наистина не са възпитани. Страшна логика. Същата си като всички останали опърлени госпожички. Ох, същото може да кажа и за теб - кой ти дава правото да наричаш хората, които не искат да имат деца безбожни изроди? Това не говори ли зле за твоето възпитание? Айде, моля ти се гледай в своята паничка, защото аз много харесвам моята и не смятам скоро да я променям.
уау, и накрая доста се пооплеска.
Апф, няма да се занимавам с хора, които не умеят да виждат.
Адиос от менИ.
П.П. Извинявай че така се разгорещих, Сиси.
Цитат от един стар филм: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш."![]()
Интересно как като кажеш, че не искаш да си шофьор, защото ти липсват нужните качества, те поздравяват за трезвата преценка, а когато кажеш, че не искаш да си родител, защото ти липсват нужните качества, те изкарват изрод, неизпълняващ дълга си към природата.