.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 152
    Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от angelss_love Виж мнението
    Разбира се че искам.Това е едно от най-хубавите неща в живота.А децата толкова много ме радват.За мен хората които неискат да имат деца са безбожни изроди..
    Mри изчадие ограничено.. по-добре не създавай деца, ако ше са като тебе..

LOL

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от angelss_love Виж мнението
    ДА в ред съм..Ама ти май не си.Защо да са тъпи изказванията ми.Какви хора са тия дето неискат да имат деца?Саможивници които мислят само за себе си..Бахти глупавите хора.....Като гледам ти май си един от тия
    И аз съм такава значи. Какво ти дава право точно на теб да лепваш такива етикети на хората? Аз не мисля само за себе си, мисля какво ще мога да дам на едно дете. Може да си променя мнението след 10 години, но сега така мисля. Дай да умирам сега. Доста плоско разсъждаваш.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Да, разбира се!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Може да си променя мнението след 10 години...
    Т'ва е ключовия момент. Казвам го като човек, който не харесва малки деца и не се разбира с тях.

Не ми е за цел да създавам спорове, ама ми е супер смешно като почнете с тези изказвания как сте дошли с мисия на тоя свят и блаблаблаблабла. Половината от вас дори ремонт на собствено жилище няма да успеят да направят за един живот време, та да си въобразявате, че точно вие с нещо ще промените света или въобще ще допринесете.

Също много култово беше пророчеството на Дриймърката за това какви ще са децата и. Ако вижаш нещо в бъдещето и за моите деца, обади че ми е интересно.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Т'ва е ключовия момент. Казвам го като човек, който не харесва малки деца и не се разбира с тях.
    Значи не съм само аз . Нищо, сега ще дойде онази мацка, яхнала метлата, да ни каже какви безбожни изроди сме

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ей какво хубаво скандалче сте си заформили тука
    Деца трябва да се правят. Но трябва да се правят от хора, които са готови (и искат) да поемат отговорността за друго същество. Известен брой години едно човече ще зависи изцяло от теб.
    Но когато чувстваш, че не можеш да се погрижиш за дете, по-добре да не правиш. Или чакай докато ти дойде музата, или се стискай цял живот.
    Хората, които не искат да имат деца не са безбожни... кво беше там. Те просто са направили съзнателния избор да не оставят след себе си нещо недовършено. И имат реална преценка за това, че са неспособни да го отгледат.

Аз за себе си искам деца. Не защото това е смисъла на живота ми, а защото ще ми е хубаво да се грижа и за някой друг за разнообразие. Единственият ми страх е да не се проваля като родител. Но това си зависи от мен, нали така?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не вярвах, че може да има толкова малоумен спор.

Обожавам децата, най-чистите създания са. Много искам да си имам поне двечки. Сега все още се чувствам млада и неподготвена за деца, а и не съм намерила "Мъжът", но намеря ли го, ще съм най-щастливата майка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Със сегашното си мислене не искам деца. Попринцип не ми идва отвътре общуването с тях, изнервям се, не знам какво да правя, а особено като почнат да се лигавят ми иде да им изшия един як и да си скрият фасона. Още от малка съм така . Не че не се занимавам с деца, имам малък брат, както и по-малки братовчеди и често ми се налага да ги гледам и го правя, но не ми носи ама никакво удоволствие. Като гледам приятелките ми как се прехласват по разни дечурлига на улицата, ми не мога така, не го разбирам. Може би частта с майчинските инстинкти ми куца.
    Е не знам как ще мисля след 10 години, надявам се да съм се променила, тогава бих искала дете. Но такава каквато съм сега, не мисля, че бих била добра майка. Мога да се грижа за дете, но любов и отдаденост, не мога да му дам. Не виждам защо някои тръгват да съдят хората, които не искат деца. Нима е по-добре да родиш дете и да не му дадеш любов и да бъде нещастно? В крайна сметка всеки си прави своя избор, защо трябва да бъде "изрод", ако не иска. На това му казвам ограничено мислене. Иначе по отношение на децата мисля, че имам напредък. Доскоро не можех да ги понасям изобщо, а сега нямам проблем да остана с тях известно време, което пак не е достатъчно, но времето ще си покаже.
    Последно редактирано от Annabeth : 07-25-2012 на 17:47

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Annabeth Виж мнението
    Попринцип не ми идва отвътре общуването с тях, изнервям се, не знам какво да правя, а особено като почнат да се лигавят ми иде да им изшия един як и да си скрият фасона. Още малка съм така .
    Бе и аз съм така, ама нали знаеш, че на мама гарджето винаги е най-хубавото, умното, сладкото, несополивото и нелигавото?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Искам , разбира се.
    Първо , че това дете или деца ще са част от мен и него, и от нашата любов. Второто, което е ще ни дарява с щастие и смисъл на живот, по - голямо желание за нещата. Като цяло не виждам нищо лошо в това да имаш дете, стига да има подходяща среда за неговото развитие, доходи и всичко, за да е добре това дете.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не веднага, разбира се. В последно време започнах прекалено често да засичам хора, които твърдо казват, че не искат никога. Попринцип, планирате ли един ден да имате деца? И какви са доводите ви?
    И аз не искам деца. Не само на тези години (19) да раждам, ами принципно. Това не е за мен, не си се представям като майка, имам други приоритети в живота. Някак си... нямам потребност от това да имам деца, нямам желание, не си представям живота си като майка. Искам да уча, после да работя, да се развивам, да пътувам много... като цяло плановете ми за бъдеще не включват бременности и семейство. А друг аспект на нещата е и отвращението ми от самата бременност. Не бих си го причинила на тялото.
    А някой ден ако си променя мнението и реша, че искам да имам наследник, бих осиновила детенце. За мен това е много по-благородна и зряла постъпка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Glamour92
    Искам и знам,че ще бъда добър родител,но на не повече от 1 дете.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Тая демокрация масово промива мозъците на хората,ей...Гледате псевдоамерикански филми,дето някви изкуствени и фалшиви образи драматизират,че не можели да бъдат родители,това не било за тях,не се справяли с деца,имали други приоритети и пр.ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!Срам ме е да чета как някой поставя ПОСЛОВИЧНИЯ СИ ЕГОИЗЪМ пред това да отгледа живо същество,негова плът и кръв,да предаде у него частица у себе си.Че за какво ще са ви всичките кариери,почивки,пътувания и пари,като няма да има на кого да ги оставите и с кого да споделите щастието си?Как ще се почувствате като видите,че хората около вас дават пример на други хора,разпространяват у тях добродетели като вашите и са щастливи И с кариера,И С ДЕЦА.А какво имате вие?Безразборни връзки,удовлетворяващи сексуалния ви нагон,прилична банкова сметка и купища снимки от екскурзии,които гледате сами или показвате на женените си приятели с деца?ЖАЛКО Е.Майчинският инстинкт не е нещо,което имаш по рождение.Той се придобива.Няма как да видиш как ти подават живо същество,което е част от теб,и да не ти трепне нещо в душичката.Виждайки как това парче месо(малко груб израз) има нужда от теб,за да оцелее,да се развива,няма как да останеш безучастен.Значи можете да се правите на големите примерни половинки,да се хвалите наляво-надясно колко се обичате и каква прекрасна връзка имате,но не можете да стигнете до обичайния развой на тези отношения-ДЕТЕТО.Какво по-хубаво от това да имаш всички неща в кариерен и личен план,да виждаш плода на любовта си с любимия човек?Защо смятате,че отглеждането на дете непременно е бреме?Ако и вашите родители мислеха така,сега нямаше да съществувате.Липсата на деца ви се струва идеалният вариант докато сте по-млади,ама като минете 40-те и видите как обкръжението ви е порастило децата си и се гордее с постиженията им,ще съжалите,че навремето сте избрали себичния си егоизъм пред това да бъдеш щастлива майка,която да предаде опита и качествата си на някой друг,вместо да им се възхищава сама и като стане на 60-70 да се чуди защо бабите пред блока се гордеят с внуците си,а тя стои и гледа безучастно отстрани...Запомнете,че щастливият човек е НЕ този с материалното,което минава и заминава,а този,който оставя нещо след себе си и дарява живот!!!Дано не е твърде късно,когато ви дойде акълът в главата и го осъзнаете...

ПС:Предполагам,че мнението ми по темата ЯСНО се подразбра
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Варна
    ^ Прекалено даже. Набъкала си го с главни букви. За съжаление си много далеч от истината, обаче.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Интересно как като кажеш, че не искаш да си шофьор, защото ти липсват нужните качества, те поздравяват за трезвата преценка, а когато кажеш, че не искаш да си родител, защото ти липсват нужните качества, те изкарват изрод, неизпълняващ дълга си към природата.
    Напротив.Аз също нямам вродените качества за шофьор,не ми идва да преценям разстояние и габарити на колата,бързо да реагирам на ситуации и пр.Приятелят ми може,сякаш му идва отвътре.Карам отскоро,имам ЖЕЛАНИЕ и МОТИВАЦИЯ да се науча и вече имам доста голям напредък,карам много прилично и това само за няколко месеца.След няколко годинки съм сигурна,че ще бъда и по-добър шофьор от него и баща ми.Искам да кажа,че не всичко,за което си мислиш,че ще е еди-как си,защото не ти е вродено еди-какво си,става така.Не можеш да кажеш каква майка ще си,при положение,че не си имала деца.Да,сега ще ме нападнете с приказки от рода на "Защо трябва да създавам дете,за да се убедя,че съм права и то да е нещастно цял живот?".На това предварително отгпварям с една мъдра философска мисъл "УСПЕЛИЯТ ЧОВЕК Е СЪМНЯВАЩИЯТ СЕ ЧОВЕК! " Ако мислиш,че знаеш и можеш всичко,значи нещо не ти е наред...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Искам,даже повече от 1,важното е само да се уредя така че да мога да си позволя с жена ми да ги гледам добре.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Искам деца в един хубав момент в бъдещето. Смятам, че ми е вродено от природата още като съм се родила като момиче. Смятам, че до 6-7 години ще порастна достатъчно за да мога да възпитам и отгедам детето си по най-добрият според мен начин. За моите 20 години е рано за деца, но съм твърдо решена, че ако случайно нещо стане (въпреки хапчетата) няма да го махам, ако не друго знам, че семейството ми винаги ще е зад мен и ще ме подкрепя.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, русокоске, далееееееч си от истината.
    Дори няма смисъл да ти обяснявам къде бъркаш.

Изморих се.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Срам ме е да чета как някой поставя ПОСЛОВИЧНИЯ СИ ЕГОИЗЪМ пред това да отгледа живо същество
    И напротив. Потребителите които заявиха, че не искат деца не поставят себе си на първо място. Те поставят първо чувствата и нуждите на детето. Знаят че не могат да му осигурят това от което едно дете се нуждае и следователно просто не искат да го раждат.
    Хора различни, с различни желания/мечти/цели/нужди. За някого пълноценен и щастлив живот означава безразборните връзки, задоволен сексуален нагон и пътуване из света, както ти самата се изрази. За други, като теб, това не е от голямо значение - ти търсиш нещо по традиционно и сериозно, и те блазни идеята да си отгледаш детенце.
    Нито едното, нито другото може да се нарече егоизъм. Просто имате различни представи за света, живота си и как искате да го изживеете. Нито в едното, нито в другото има нещо лошо.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-25-2012 на 19:55

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не съм ви чела всички коментари, но нямаше как да не забележа скандала
    Толкова са заядливи някои хора, много жалко, че на фона на тази тема пак намират за какво да се плюят едни други.
    Темата е за личен отговор - споделяне на личното мнение, а не неговото НАЛАГАНЕ и ОБИДИ спрямо всеки със собствено мнение!
    Аз за момента не искам деца - рано ми е още. Но това не значи, че не искам никога да нямам! Когато му дойде времето.

Град
    Варна
    Понеже България е пълна с неегоистични хора, дето създават поколение без да мислят... затова сиропиталищата са пълни с деца. И да не ме контрирате сега с това, че са цигани. Щото по логиката на Русокоската, циганите излизат най-несебичните и себераздаващи се. Понеже се множат.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Принципно не се радвам на чужди деца, много рядко. Изнервям се, дразнят ме ако са по-продължително време около мен, но понякога са ми сладки. Обожавам си малката братовчедка, но и с нея не мога да се занимавам кой знае колко. Въпреки всичко искам дете, разбира се. Сигурна съм, че ще съм добра майка и ще си го гледам както трябва, просто като си е мое е съвсем друго. Не разбирам хората, които казват, че никога не искат деца...нали сме на този свят, за да оставим нещо след себе си, а именно - поколение. И няма по-жалка картинка от саможиви хора..остарели и самотни.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    нали сме на този свят, за да оставим нещо след себе си, а именно - поколение. И няма по-жалка картинка от саможиви хора..остарели и самотни.
    Можеш да оставиш на този свят много други, по-различни неща от едното поколение.
    Колкото за последното - въобще не знаеш какво са преживели тези хора и дали те са/били щастливи.
    Така че не мисля, че е правилно да бъдат наричани жалка картинка.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    по логиката на Русокоската, циганите излизат най-несебичните и себераздаващи се. Понеже се множат.
    Явно съм ви жегнала по някакъв начин,щом започнахте и думите да ми изопачавате Щастлива съм,че е имало ефект от думите ми.

Град
    София, България
    Не ти изопачаваме думите, просто дрънкаш глупости.

Град
    Варна
    Не си ни жегнала. Просто си твърде крайна в изказванията си.
    А и, generally, не си права. Но не само ти грешиш в темата.
    И не виждам как изопачавам думите ти Аз просто ги ползвам в защита на една теза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си