- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хм, определено ми е интересна тая тема. Нетипични въпроси, харесват ми.
И аз ще следя.
Мерлин!
НО1
Какво мислиш за София като град? Европейска столица ли сме? Има ли много места за забавления? Ти посещаваш ли ги? Къде най-много обичаш да ходиш и защо? С кой? Покажи ни твоя снимка ХахАх
Мачо, изяде ми една буквичка от ника, но няма да ти се сърдя! Аз съм от София, тук съм родена и израснала, имам сантимент към София ми е мисълта. Иначе градът търпи много за промяна, знаем ги болките на София, надяваме се, че с общи усилия -граждани и институции- ще работим за подобряването. Иначе дали сме европейска столица- не, не сме. Нито инфраструктурата ни е като хората, нито транспорта, нито нищо... толкова неуредици има! Места за забавления- да има много. Зависи вече от предпочитанията на хората. Аз обичам да се забавлявам с приятелите си, те са ми най-близките хора. Дали ще сме на кафенце, на биричка, на кръчма или на каквото се сетите, важна е компанията, не мястото. Хммм снимка https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...70759081_n.jpg една от бала, да ми се радвате![]()
Интересна тема. Какво ли би попитал "моралистката" на раздела? ..
Айде ако се доредя, изненадай ме с 5ичка и за мен.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хилари, ако уцелиш момента да се запишеш, защо не))
НО2
Какъв е твоят принос за родината)) Какво ТИ направи, за да живееш в по-добър град, в по-добра държава? Какво ТИ направи, за да те уважават приятелите ти? Каква е ТВОЯТА роля в изграждането на един по-добър свят? ) Кои са последните две неща, с които се гордееш и последните две, от които се срамуваш)
Труден е въпросът какъв е приносът ми към родината. Според мен основното е да бъдем активни, да не сме просто зрители на театъра, който ни се предоставя всеки ден от управниците и медиите. Аз лично гледам да съм съвестен гражданин, хвърлям си боклука на определените места, дупча си билетче всеки път в градския, гласувам на избори със съвест и такам. Това са някакви уж дребни работи, но ако почнем всички да ги правим, би било много по-добре. За да спечеля уважението на приятелите си мога да кажа, че съм била винаги до тях, те знаят, че винаги 24/7 могат да разчитат на мен, да ми се обадят ако ще и в 3 сутринта за някоя "глупост" щото просто са имали нужда от мен. Приятелите ми знаят, че съм сериозна, винаги имаме ли уговорка за каквото и да е съм точна, върша работа, услуги всичко с каквото мога им помагам на време и ги обичам безрезервно много. Уважението ни е взаимно и сме толкова силно свързани, че няма съмнение между нас. Моята роля в изграждането наа един по-добър свят може би е в това да бъда един както честен, откровен и истински човек, така и обективен журналист (дай боже като завърша!) който наистина е отдаден на професията си и на призванието си. Не мисля, че имам постъпки, от които се срамувам, винаги действам с разум, гледам последиците от действията си и предвиждам какво би могло да стане ако направя или не направя нещо. А последните неща с които се гордея- промених себе си, осъзнах си приоритетите и промених средата си на общуване като се отдалечих от хората, които не са ми ценни. Другото нещо, което ме кара да се гордея- започнах да сбъдвам детската си мечта-приеха ме журналистика в СУ и съм много щастлива!)
NO3
какво мислиш за журналистическият свят у нас? Какво му куца? ДОстатъчно обективни журналисти има ли? Какво мислиш за поръчковите материали? Какъв тип журналист искаш да бъдеш - повече светски, криминален, повече политика? Интересува ли те последната? В коя медия би искала да работиш? може и чужда.. Мислиш ли, че човек може да е достатъчно обективен, без да влага пристрастията си в даден материал? Какво е мнението ти са последните 20 години на държавно управление у нас)
Журналистическият свят в България има много на къде да се развива и да работи към подобрението си. Основното, което му липсва, според мен, е отсъствието на обективност. За мен това е недопустимо. Към днешна дата според мен обективните журналисти са прекалено малко и затова нивото ни на медиите е такова. Ако погледнем само националните телевизии ... състоянието е плачевно.
Аз лично искам да бъда кореспондент някъде от чужбина, това ми е мечта, бих работила към радио или към телевизия. И да, на мнение съм, че човек, който е журналист по призвание, наистина може и трябва да е обективен във всеки свой материал. Дали се интересувам от политика- да. А относно последните 20 години държавно управление у нас- мнението ми е много отрицателно. Политиците си се възползват от незаинтересования народ, който умее само да плюе по тоя и оня, но действително нищо не се прави. Ние сме си виновни сами, че сме на такова дередже. Като виждаме, че властта не прави обещаното, краде и тн, вместо да се борим за свалянето на тия, които "не ни харесват"... ние само седим и си говорим.
NO4
добрее, стига толкова политика. Кажи за приятеля ти - взимаш ли му интервюта всяка вечер if you know what i mean.jpg ;P как се справя, труден събеседник ли е? Задава ли ти той непопулярни въпроси и ти съгласна ли си да отговаряш на тях? )) Кога го намери, къде го намери, как го намери? Как изградихте вашата връзка? От колко време е продължава? Падаш ли си иначе по краткотрайните страсти? Ако не - смяташ ли ги за нещо нормално, или по-скоро става въпрос за разхайтени шаврантии ;P
(ako в момента нямаш приятел, горното е валидно за предишният ти)
кое е най-нестандартното място, на което прави секс? Възбуждаш ли се при секс, имам предвид обилно ли се навлажняваш, или не чак толкова? хъхъ) обичаш ли да правиш френска, а какво мислиш за свършването - по-скоро орално, в/у тялото, някъде настрани, в ръката ти или къде трябва да свърши мъжа накрая, ако не е с кондом))
Аз нямам приятел в момента. Относно предишния ми- Добре се справяше в интервютата, не беше труден събеседник, каквито въпроси ми е задал-отговорила съм му. Намерих го във форума. Продължи около 2 месеца, но известно време той беше извън Сф, та нямаше как да се виждаме.
Напоследък си промених малко разбиранията и поведението, краткотрайните страсти си ми бяха практика- не можех да свъртя гадже, щото не ми трябваше, сама си бях достатъчна и със свободата си правех каквото ми е кеф. Вече не е точно така. Няма лошо в краткотрайните страсти, но всичко си има граници, човек трябва да мисли с акъла си, а не с половите си органи.
Най-нестандартното място ... правила съм свирки в Южния. Ам много се навлажнявам и то супер лесно... ужасно лесно бих казала..
Дам, много обичам да правя френска, голям ми е кеф. Обичам да ми свършват в устата, кеф ми е да Го свърша със свирка, няма такава блажена физиономия-да Му гледам премрежения поглед докато ми пълни устата. Иначе обичам и по тялото, готино ми е, само по лицето не съм давала до сега.
НО5
Напиши ми 10-15 изречения на тема: "Ако имах вълшебна пръчица, първите няколко неща които щях да направя са:"
и благодарИМ ))
п.с.
ИииИи ни пусни още една нормална, ежедневна снимка в цял ръст LD
Последно редактирано от machoka : 08-02-2012 на 19:49
Дали нямам късмет да съм следващия?
ako тва на аватара си ти, ще му изтрия поста![]()
хаха ше има и следващ тираж бе, споко ;P
alokinn, я дай едни години и местоположение като уточняващ предварителен въпрос)