.
Отговор в тема
Страница 7 от 34 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 827
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    добрее, контролният въпрос - години и местоположение) докато изчакваме кака ти блъди
    19 години, от софия
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shik69 Виж мнението
    Русокоске, снимката твоя ли е или от нета???
    Моя е,защо?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

anonymous708973
    Guest
    Хм, определено ми е интересна тая тема. Нетипични въпроси, харесват ми.
    И аз ще следя.

Мега фен Аватара на machoka
    Мерлин!

НО1

Какво мислиш за София като град? Европейска столица ли сме? Има ли много места за забавления? Ти посещаваш ли ги? Къде най-много обичаш да ходиш и защо? С кой? Покажи ни твоя снимка ХахАх

Мега фен

Европейска столица ли сме?
    напрао изригнах

сори, не се сдържах
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мерлин!

НО1

Какво мислиш за София като град? Европейска столица ли сме? Има ли много места за забавления? Ти посещаваш ли ги? Къде най-много обичаш да ходиш и защо? С кой? Покажи ни твоя снимка ХахАх
    Мачо, изяде ми една буквичка от ника, но няма да ти се сърдя! Аз съм от София, тук съм родена и израснала, имам сантимент към София ми е мисълта. Иначе градът търпи много за промяна, знаем ги болките на София, надяваме се, че с общи усилия -граждани и институции- ще работим за подобряването. Иначе дали сме европейска столица- не, не сме. Нито инфраструктурата ни е като хората, нито транспорта, нито нищо... толкова неуредици има! Места за забавления- да има много. Зависи вече от предпочитанията на хората. Аз обичам да се забавлявам с приятелите си, те са ми най-близките хора. Дали ще сме на кафенце, на биричка, на кръчма или на каквото се сетите, важна е компанията, не мястото. Хммм снимка https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...70759081_n.jpg една от бала, да ми се радвате

Мега фен Аватара на Hilary_
    Интересна тема. Какво ли би попитал "моралистката" на раздела? ..
    Айде ако се доредя, изненадай ме с 5ичка и за мен.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Интересна тема. Какво ли би попитал "моралистката" на раздела? ..
    Айде ако се доредя, изненадай ме с 5ичка и за мен.
    awww това би било наистина интересно :о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

хилари, ако уцелиш момента да се запишеш, защо не))

НО2

Какъв е твоят принос за родината)) Какво ТИ направи, за да живееш в по-добър град, в по-добра държава? Какво ТИ направи, за да те уважават приятелите ти? Каква е ТВОЯТА роля в изграждането на един по-добър свят? ) Кои са последните две неща, с които се гордееш и последните две, от които се срамуваш)

аз съм следващият

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cockiness Виж мнението
    аз съм следващият
    Хора, не разбрахте ли, че тука записване типа следващият съм аз НЯМА. Има дебнене, като видиш 5ти въпрос тогава се записваш, ако някой не те е преварил.

хилари, ако уцелиш момента да се запишеш, защо не))

НО2

Какъв е твоят принос за родината)) Какво ТИ направи, за да живееш в по-добър град, в по-добра държава? Какво ТИ направи, за да те уважават приятелите ти? Каква е ТВОЯТА роля в изграждането на един по-добър свят? ) Кои са последните две неща, с които се гордееш и последните две, от които се срамуваш)
    Труден е въпросът какъв е приносът ми към родината. Според мен основното е да бъдем активни, да не сме просто зрители на театъра, който ни се предоставя всеки ден от управниците и медиите. Аз лично гледам да съм съвестен гражданин, хвърлям си боклука на определените места, дупча си билетче всеки път в градския, гласувам на избори със съвест и такам. Това са някакви уж дребни работи, но ако почнем всички да ги правим, би било много по-добре. За да спечеля уважението на приятелите си мога да кажа, че съм била винаги до тях, те знаят, че винаги 24/7 могат да разчитат на мен, да ми се обадят ако ще и в 3 сутринта за някоя "глупост" щото просто са имали нужда от мен. Приятелите ми знаят, че съм сериозна, винаги имаме ли уговорка за каквото и да е съм точна, върша работа, услуги всичко с каквото мога им помагам на време и ги обичам безрезервно много. Уважението ни е взаимно и сме толкова силно свързани, че няма съмнение между нас. Моята роля в изграждането наа един по-добър свят може би е в това да бъда един както честен, откровен и истински човек, така и обективен журналист (дай боже като завърша!) който наистина е отдаден на професията си и на призванието си. Не мисля, че имам постъпки, от които се срамувам, винаги действам с разум, гледам последиците от действията си и предвиждам какво би могло да стане ако направя или не направя нещо. А последните неща с които се гордея- промених себе си, осъзнах си приоритетите и промених средата си на общуване като се отдалечих от хората, които не са ми ценни. Другото нещо, което ме кара да се гордея- започнах да сбъдвам детската си мечта-приеха ме журналистика в СУ и съм много щастлива! )

NO3

какво мислиш за журналистическият свят у нас? Какво му куца? ДОстатъчно обективни журналисти има ли? Какво мислиш за поръчковите материали? Какъв тип журналист искаш да бъдеш - повече светски, криминален, повече политика? Интересува ли те последната? В коя медия би искала да работиш? може и чужда.. Мислиш ли, че човек може да е достатъчно обективен, без да влага пристрастията си в даден материал? Какво е мнението ти са последните 20 години на държавно управление у нас)

NO3

какво мислиш за журналистическият свят у нас? Какво му куца? ДОстатъчно обективни журналисти има ли? Какво мислиш за поръчковите материали? Какъв тип журналист искаш да бъдеш - повече светски, криминален, повече политика? Интересува ли те последната? В коя медия би искала да работиш? може и чужда.. Мислиш ли, че човек може да е достатъчно обективен, без да влага пристрастията си в даден материал? Какво е мнението ти са последните 20 години на държавно управление у нас)
    Журналистическият свят в България има много на къде да се развива и да работи към подобрението си. Основното, което му липсва, според мен, е отсъствието на обективност. За мен това е недопустимо. Към днешна дата според мен обективните журналисти са прекалено малко и затова нивото ни на медиите е такова. Ако погледнем само националните телевизии ... състоянието е плачевно.
    Аз лично искам да бъда кореспондент някъде от чужбина, това ми е мечта, бих работила към радио или към телевизия. И да, на мнение съм, че човек, който е журналист по призвание, наистина може и трябва да е обективен във всеки свой материал. Дали се интересувам от политика- да. А относно последните 20 години държавно управление у нас- мнението ми е много отрицателно. Политиците си се възползват от незаинтересования народ, който умее само да плюе по тоя и оня, но действително нищо не се прави. Ние сме си виновни сами, че сме на такова дередже. Като виждаме, че властта не прави обещаното, краде и тн, вместо да се борим за свалянето на тия, които "не ни харесват"... ние само седим и си говорим.

NO4

добрее, стига толкова политика. Кажи за приятеля ти - взимаш ли му интервюта всяка вечер if you know what i mean.jpg ;P как се справя, труден събеседник ли е? Задава ли ти той непопулярни въпроси и ти съгласна ли си да отговаряш на тях? )) Кога го намери, къде го намери, как го намери? Как изградихте вашата връзка? От колко време е продължава? Падаш ли си иначе по краткотрайните страсти? Ако не - смяташ ли ги за нещо нормално, или по-скоро става въпрос за разхайтени шаврантии ;P
    (ako в момента нямаш приятел, горното е валидно за предишният ти)

кое е най-нестандартното място, на което прави секс? Възбуждаш ли се при секс, имам предвид обилно ли се навлажняваш, или не чак толкова? хъхъ) обичаш ли да правиш френска, а какво мислиш за свършването - по-скоро орално, в/у тялото, някъде настрани, в ръката ти или къде трябва да свърши мъжа накрая, ако не е с кондом))

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Журналистическият свят в България има много на къде да се развива и да работи към подобрението си. Основното, което му липсва, според мен, е отсъствието на обективност. За мен това е недопустимо. Към днешна дата според мен обективните журналисти са прекалено малко и затова нивото ни на медиите е такова. Ако погледнем само националните телевизии ... състоянието е плачевно.
    Аз лично искам да бъда кореспондент някъде от чужбина, това ми е мечта, бих работила към радио или към телевизия. И да, на мнение съм, че човек, който е журналист по призвание, наистина може и трябва да е обективен във всеки свой материал. Дали се интересувам от политика- да. А относно последните 20 години държавно управление у нас- мнението ми е много отрицателно. Политиците си се възползват от незаинтересования народ, който умее само да плюе по тоя и оня, но действително нищо не се прави. Ние сме си виновни сами, че сме на такова дередже. Като виждаме, че властта не прави обещаното, краде и тн, вместо да се борим за свалянето на тия, които "не ни харесват"... ние само седим и си говорим.

Подкрепям! Поздравления за журналистиката.

Сори за спама.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

NO4

добрее, стига толкова политика. Кажи за приятеля ти - взимаш ли му интервюта всяка вечер if you know what i mean.jpg ;P как се справя, труден събеседник ли е? Задава ли ти той непопулярни въпроси и ти съгласна ли си да отговаряш на тях? )) Кога го намери, къде го намери, как го намери? Как изградихте вашата връзка? От колко време е продължава? Падаш ли си иначе по краткотрайните страсти? Ако не - смяташ ли ги за нещо нормално, или по-скоро става въпрос за разхайтени шаврантии ;P
    (ako в момента нямаш приятел, горното е валидно за предишният ти)

кое е най-нестандартното място, на което прави секс? Възбуждаш ли се при секс, имам предвид обилно ли се навлажняваш, или не чак толкова? хъхъ) обичаш ли да правиш френска, а какво мислиш за свършването - по-скоро орално, в/у тялото, някъде настрани, в ръката ти или къде трябва да свърши мъжа накрая, ако не е с кондом))
    Аз нямам приятел в момента. Относно предишния ми- Добре се справяше в интервютата, не беше труден събеседник, каквито въпроси ми е задал-отговорила съм му. Намерих го във форума. Продължи около 2 месеца, но известно време той беше извън Сф, та нямаше как да се виждаме.
    Напоследък си промених малко разбиранията и поведението, краткотрайните страсти си ми бяха практика- не можех да свъртя гадже, щото не ми трябваше, сама си бях достатъчна и със свободата си правех каквото ми е кеф. Вече не е точно така. Няма лошо в краткотрайните страсти, но всичко си има граници, човек трябва да мисли с акъла си, а не с половите си органи.
    Най-нестандартното място ... правила съм свирки в Южния. Ам много се навлажнявам и то супер лесно... ужасно лесно бих казала..
    Дам, много обичам да правя френска, голям ми е кеф. Обичам да ми свършват в устата, кеф ми е да Го свърша със свирка, няма такава блажена физиономия-да Му гледам премрежения поглед докато ми пълни устата. Иначе обичам и по тялото, готино ми е, само по лицето не съм давала до сега.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Подкрепям! Поздравления за журналистиката.

Сори за спама.
    Мерси

НО5

Напиши ми 10-15 изречения на тема: "Ако имах вълшебна пръчица, първите няколко неща които щях да направя са:"

и благодарИМ ))

п.с.

ИииИи ни пусни още една нормална, ежедневна снимка в цял ръст LD
    Последно редактирано от machoka : 08-02-2012 на 19:49

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Дали нямам късмет да съм следващия?

аз съм сядам

ооо бати тъпото :X път на дамите не може ли ?

ako тва на аватара си ти, ще му изтрия поста

хаха ше има и следващ тираж бе, споко ;P

alokinn, я дай едни години и местоположение като уточняващ предварителен въпрос)

аз съм .. : чакам си въпросите

не ти повярвах, сори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си