- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- БГ Рап
Ами като не си слушал останалите му песни, тогава не се изказвай неподготвен. Вземи ги прослушай и отново изкажи мнение.
Нямало яки мацки — хахаха. Мацките ли правят песните му, приятел? Яко назад си с представата си за bg hip-hop.
Не ща да ги слушам, щото са същите лайна сигурно. Тоя като го гледам кво е леке нищо друго не може да роди...
И това с мацките го казах, щото като няма нищо свястно, барем някоя яка пичка да имаше в тъпата песен, пък то и това няма...
+++ на FasterBeach. Ако го наречем нещо друго, например... поп-чалга, може да се съглася, че си изпълнява целите. На рап не отговаря.
Лайна били… Да не казвам ти какъв си, щом пишеш такива неподготвени мнения, пълни с простотии.
Абе, "ламерче", обори ме бе. Искаше да ти обясня какво не ми харесва - написах ти, доста неща даже. Докажи ми, че не е така, недей ме обижда.
Точно лайна cа... айде моля ти ce... Добре, може и да има някои добри БГ парчета от този cтил, но поне не го наричайте РАП... Не за друго.... проcто няма нищо общо c рапа...
IcameHereToFuckBitches, какво да ти опровергавам мнението? Просто ще ти кажа, че представите ти за хип-хоп са доста изкривени. Та ти дори не си слушал някои други негови песни и си мислиш, че са „лайна“. Ще оборвам… Обиди не оборвам.
Ми не искам да си го причинявам, нищо лошо не съм направил, че да ги слушам...
А ти няма да оборваш, защото нямаш какво да кажеш. И щото си на 16...
IcameHereToFuckBitches, напротив, има какво да кажа, но на хейтъри какво да им казвам — просто си замълчавам, а те да слушат каквото си искат. И не съм на 16. И тук грешиш.
FasterBeach, в случая не говоря с теб, а с колегата по-горе.
Да, на 12 си...
И това за хейтърите го казваш само и единствено, защото нямаш какво да ми кажеш...
Нямам и не искам. Какво да кажа на мнение, което е с подобни смешни аргументи. Лайнар бил, не знам си какъв бил. Като не искаш да изслушаш някои други негови песни, тогава не хейтвай.
Ако искаш да видиш реалните ми годинки, погледни профила ми.![]()
Лайнар бил ? ТОВА ЛИ РАЗБРА ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ИЗПИСАХ ?!?!?!?
Дадох ти съвсем точни и ясни неща, които го правят УЖАСЕН "рапър". Говори за тях, недей се хваща за 2 думи.
Пък годините освен това колко филии с лютеница си изял и колко летни ваканции си изгубил в правене на простотии, се измерват и в това като на колко се държиш...
Колко си забавен само не е истина. Като Къци си.
Щом е ужасен тогава, спри да пишеш простотии в темата и толкова. Слушай каквото искаш.
Здравейте. Търся една песен на Бате Сашо, писах в една друга тема, но още не са ми отговорилита смятам и тук да си пробвам късмета. В песента си пее: "Не съм виновен аз че народа само спинка, в часовника съм само песъчинка.." нататък не мога да се сетя как беше.
![]()
всичко на KingSize ми е любимо
няма по-добри от тях!
И на мен ми бяха любими преди 3-4 годинки, но вече не. Сам се досети защо. ^^
Cпенc e позьор :]
И пак казвам... бг рап не е РАП. Вcичко, което иcкам е да преcтанете да наричате този cтил рап, хип-хоп и т.н., cлед като няма нищо общо. Може някои да пеят добре, може да правят cмиcлени пеcни, но ТОВА НЕ Е РАП.