.
Отговор в тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 340
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичето от първата снимка няма широк ханш, дори май е тесен, докато при втората е доста широк, заради това няма начин да се допрат. Аз също имам разстояние, струва ми се нормално. Странно ми е, че изобщо му се обръща чак такова внимание.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Christinna
    Аз ли не разбрах или излезе така, че момичетата, които нямат разстояние са с наднормено тегло?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Когато бях мноооого слаба, имах луфт, когато понъпълнях, с допрени стъпала и колене, краката в горната ми част се допираха, но пък никога не съм била с наднормено тегло. Обаче от тренировки, тичане и упражнения за вътрешната част на бедрата, пак се сдобих с луфт. Абсолютно нормално е да има разстояние в най-горната част.
    Впрочем краката ми никога не са били криви, така че на тезата с кривите крака мога да се изсмея.
    То може да е нормално, но в никакъв случай не е красиво, ако си личи толкова много. И за мен това са нестройни, неправи и не достатъчно хубави крака. Нали темата е за нас какво е перфектното тяло. Е относно краката и задника бих посочила черно бялата снимка, която бях постнала. И не виждам причина да болдваш шрифта си |(

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Аз ли не разбрах или излезе така, че момичетата, които нямат разстояние са с наднормено тегло?
    Грешката беше моя. Помислих, че казвате, че краката трябва да са абсолютно залепени.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    therichbitch, имам чувството, че пишеш във форума само за да се заяждаш.
    Харесвам си краката, намирам ги за по-хубави от преди, приятелят ми също ми ги харесва, както и повечето ми приятелки, познати и близки. Намерила съм одобрение в околните хора и честно казано не ме интересува, че някои си смята това за 'нестройни, неправи и не достатъчно хубави крака'. Напротив, краката ми са и стройни и прави, и достатъчно хубави, а ако някой не смята така, прав му път /и да посети офталмолога/
    Впрочем, във форума всичките ми мнения са болднати, така че не виждам причина да ми правиш неуместни забележки ?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Всичко е до човек. На всеки му отиват различни неща според структурата му. На едни им отиват големи цици, на други малки. На едни по-плътни крака, на други - с луфт. На едни им отива да са много слаби, а на други - да са по-пълнички. Затова и не обичам, когато се започне с обобщенията. Моя приятелка беше клечка и се губеше на хоризонта за всички. Винаги е била 50 пъти по-красива с лееееко наднормено тегло. Цялото и лице се променя, придобива цвят и нежност и въобще става точно пищна мацка. Аз пък, ако кача над 48кг изглеждам ужасно. Никога не съм имала луфт, а не съм дебела най-определено. Виждала съм момичета с луфтове, които не са кльощави.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София
    Точно така, всичко се свежда до общата структура. Ако вътрешната част на краката е мека, това е мазнина, свали ли я човек, често се получава луфт, но пък момичетата с по-мускулести крака рядко имат луфт. Ако човек има - това не го прави кривокрак, ако пък няма разстояние - това също не го прави автоматично дебел.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре аз и когато бях 5+ и сега пак си имах разстояние... Бях 51 килограма /172-3см съм/ и имах малко разстояние между кракта, сега пък съм 46 и пак е същото ...явно е ,че е до костна структура.
    maDamn

Град
    Sofia
    Именно, до структура е , а не кой колко е слаб/дебел/с наднормено тегло.

Rebirthing, неслучайно поясних, че темата е "какво е СПОРЕД НАС перфектното тяло". Ти си харесвай краката, никой не ти пречи, аз просто казвам, че за мен сигурно няма да са хубави, щом имат видим луфт. Ти се заяждаш , пращайки ме на офталмолог и се опитваш да ме убедиш в красотата на такъв тип крака. Еми според мен като не са хубави, аз да не би да съм те пратила на пластичен хирург?! Я помисли малко с тая глава, преди да пишеш и се замисли кой се заяжда.
    П.П. Препоръчвам ти да вземеш пример от granger, която е доста симпатично момиче и въпреки това в темата за снимките винаги е повтаряла, че не можеш и не е нормално да се харесаш на всички. И съвсем трезво мислене за разлика от твоето- дай като не харесвам ТВОИТЕ крака, да се гръмна, след като отида на лекар естествено.
    Последно редактирано от therichbitch : 08-05-2012 на 15:36

Спрете да се карате за глупости!Наистина темата е за "перфектното тяло СПОРЕД ВАС",не според всички..дайте снимки и на момчета не само на момичета..
    а колкото до спора-на мен лично ми харесва луфта..стига да е НОРМАЛНО изглеждащ..не фрапиращ.. винаги средното е най-хубаво!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Пълни глупости, грозно е и точка. И да, криви са, има достатъчно СЛАБИ жени БЕЗ такова разстояние, те са някакво изключения от човешкия скелет ли?! Разсмиваш ме всеки път, когато почнеш да вадиш от 9 кладенци вода..
    Хахаха, опирам се на факти, а ти ?!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    София
    Далеч съм от мисълта, че ще се харесам на всички. Не ме интересува дали някои намира едни крака за красиви или не, това е въпрос на вкус. Но между криви крака и крака с разстояние между тях, има разлика. Това че някои хора не я различават, не е мой проблем. Оставете ни нас, 'кривокраките' .

Айде да не е спам

Alessandra Ambrosio

Последно редактирано от SweetySmallDevil : 08-06-2012 на 15:57
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Супер фен Аватара на Glamour92
    Фен съм на атлетичните момичета като Ашли Грийн,например.
    Снимки-по-нататък.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Хахаха, опирам се на факти, а ти ?!
    Ами и аз, има достатъчно жени без такова разстояние, пак те питам -техният скелет не е човешки така ли хахх?
    Цялото женско население трябва да е с 2м м/у краката по твоята болна логика.
    Rebirthing, кой го определя това, за мен и не само според мен такива са криви и толкова.

Ами и аз, има достатъчно жени без такова разстояние, пак те питам -техният скелет не е човешки така ли хахх?
    Цялото женско население трябва да е с 2м м/у краката по твоята болна логика.
    Rebirthing, кой го определя това, за мен и не само според мен такива са криви и толкова.
    Не ти отговорих на тоя въпрос умишлено, че да не те злепоставям пред целия форум.
    И, да, много ясно, че са с различен скелет - както хората с различни телесни аномалии, несъразмени ръце и крака, няма да правят скелетен атлас на всеки отделен случай! И - да, това е общоприетата форма, която всеки нормален хомоеректус притежава. И не, това не са мойте теории, а на науката.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Sofia
    OMFG, да нямаш луфт е аномалия и недъгавост явно!!!

Момичета без луфт, моля гръмнете се, защото сте в отклонение от природата.

Мисля, че вече достатъчно се изложи с твоите небивали изказвания, викам да спреш, че ще се заплетеш още повече.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Не ти отговорих на тоя въпрос умишлено, че да не те злепоставям пред целия форум.
    И, да, много ясно, че са с различен скелет - както хората с различни телесни аномалии, несъразмени ръце и крака, няма да правят скелетен атлас на всеки отделен случай! И - да, това е общоприетата форма, която всеки нормален хомоеректус притежава. И не, това не са мойте теории, а на науката.
    Защо хомо еректус? Ние сме хомо сапиенс сапиенс.

Аз съм някак убедена, че всеки винаги защитава и харесва главно своя вид структура. Което е нормално.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София
    До сега не видях някои друг освен теб, да смята, че луфта е 'симптом' на криви крака.

Това момиче има луфт в следствие на отслабване. Сигурно изведнъж костите и са се деформирали...Makes perfect sence.

Да, аномалия е, допитай се до един учебник по анатомия на МУ. Не говоря празни приказки. И не, не е аномалия от същия ранг като "недъгавост", но все пак е вид аномалия, щом е отклонение от нормата. Това е положението, независимо дали ти харесва или не.

Rebirthing, имам слаби приятелки (по-слаби и от тази на 2рата снимка), които имат слепени крака като на 1-вата снимка.

Но да не задълбаваме. Изобщо не е чак толкова отвратителна аномалията "криви крака" колкото я описвате.
    Последно редактирано от koshtramba : 08-05-2012 на 19:19
    Пази моториста !!!

Wink

Цитирай Първоначално написано от annieAmber Виж мнението
    ^ Тази втората е много хубава . как се казва
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Как да не я знаеш - Вивиан Костова
    Хаха,базикате ли се?! Вивиан?! Хубава?! Прилича на извънземно...мн е грозна

Супер фен Аватара на Christinna
    ^ +1

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    До сега не видях някои друг освен теб, да смята, че луфта е 'симптом' на криви крака.

Това момиче има луфт в следствие на отслабване. Сигурно изведнъж костите и са се деформирали...Makes perfect sence.

Че на нея и в колената не й се допират, това също е нормално, така ли? Не знам от толкова постове не разбра ли, че говорим за слабо момиче, там си личи това, а тая пак си е с криви крака , ама като е дебела не й личат, елементарно е.
    Кощрамба, нямам учебник за хомо еректус Ти още не знаеш как се наричаме, ама тръгнала за анатомия да говори. Едно по едно, мойто момиче, не прескачай стъпала така. Първо се научаваш на елементарното, после на другото, после го усвояваш добре и тогава спориш по форумите.

^ Как ще е с криви крака,бе? Айде покажи една мацка в цял ръст, която за теб НЕ Е с криви крака.
    ВИждала ли си изобщо криви крака, че всяка показана в темата за теб е с такива?

Град
    Sofia
    е по дяволите вашите крака не се ли допират в колената?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си