- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Перфектното" тяло според вас..
Момичето от първата снимка няма широк ханш, дори май е тесен, докато при втората е доста широк, заради това няма начин да се допрат. Аз също имам разстояние, струва ми се нормално. Странно ми е, че изобщо му се обръща чак такова внимание.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз ли не разбрах или излезе така, че момичетата, които нямат разстояние са с наднормено тегло?
То може да е нормално, но в никакъв случай не е красиво, ако си личи толкова много. И за мен това са нестройни, неправи и не достатъчно хубави крака. Нали темата е за нас какво е перфектното тяло. Е относно краката и задника бих посочила черно бялата снимка, която бях постнала. И не виждам причина да болдваш шрифта си |(
therichbitch, имам чувството, че пишеш във форума само за да се заяждаш.
Харесвам си краката, намирам ги за по-хубави от преди, приятелят ми също ми ги харесва, както и повечето ми приятелки, познати и близки. Намерила съм одобрение в околните хора и честно казано не ме интересува, че някои си смята това за 'нестройни, неправи и не достатъчно хубави крака'. Напротив, краката ми са и стройни и прави, и достатъчно хубави, а ако някой не смята така, прав му път /и да посети офталмолога/
Впрочем, във форума всичките ми мнения са болднати, така че не виждам причина да ми правиш неуместни забележки ?!
Всичко е до човек. На всеки му отиват различни неща според структурата му. На едни им отиват големи цици, на други малки. На едни по-плътни крака, на други - с луфт. На едни им отива да са много слаби, а на други - да са по-пълнички. Затова и не обичам, когато се започне с обобщенията. Моя приятелка беше клечка и се губеше на хоризонта за всички. Винаги е била 50 пъти по-красива с лееееко наднормено тегло. Цялото и лице се променя, придобива цвят и нежност и въобще става точно пищна мацка. Аз пък, ако кача над 48кг изглеждам ужасно. Никога не съм имала луфт, а не съм дебела най-определено. Виждала съм момичета с луфтове, които не са кльощави.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно така, всичко се свежда до общата структура. Ако вътрешната част на краката е мека, това е мазнина, свали ли я човек, често се получава луфт, но пък момичетата с по-мускулести крака рядко имат луфт. Ако човек има - това не го прави кривокрак, ако пък няма разстояние - това също не го прави автоматично дебел.
Добре аз и когато бях 5+ и сега пак си имах разстояние... Бях 51 килограма /172-3см съм/ и имах малко разстояние между кракта, сега пък съм 46 и пак е същото ...явно е ,че е до костна структура.
maDamn
Именно, до структура е , а не кой колко е слаб/дебел/с наднормено тегло.
Rebirthing, неслучайно поясних, че темата е "какво е СПОРЕД НАС перфектното тяло". Ти си харесвай краката, никой не ти пречи, аз просто казвам, че за мен сигурно няма да са хубави, щом имат видим луфт. Ти се заяждаш , пращайки ме на офталмолог и се опитваш да ме убедиш в красотата на такъв тип крака. Еми според мен като не са хубави, аз да не би да съм те пратила на пластичен хирург?! Я помисли малко с тая глава, преди да пишеш и се замисли кой се заяжда.
П.П. Препоръчвам ти да вземеш пример от granger, която е доста симпатично момиче и въпреки това в темата за снимките винаги е повтаряла, че не можеш и не е нормално да се харесаш на всички. И съвсем трезво мислене за разлика от твоето- дай като не харесвам ТВОИТЕ крака, да се гръмна, след като отида на лекар естествено.
Последно редактирано от therichbitch : 08-05-2012 на 15:36
Спрете да се карате за глупости!Наистина темата е за "перфектното тяло СПОРЕД ВАС",не според всички..дайте снимки и на момчетане само на момичета..
а колкото до спора-на мен лично ми харесва луфта..стига да е НОРМАЛНО изглеждащ..не фрапиращ..винаги средното е най-хубаво!
![]()
Далеч съм от мисълта, че ще се харесам на всички. Не ме интересува дали някои намира едни крака за красиви или не, това е въпрос на вкус. Но между криви крака и крака с разстояние между тях, има разлика. Това че някои хора не я различават, не е мой проблем. Оставете ни нас, 'кривокраките' .
Айде да не е спам
Alessandra Ambrosio
![]()
![]()
Последно редактирано от SweetySmallDevil : 08-06-2012 на 15:57
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Фен съм на атлетичните момичета като Ашли Грийн,например.
Снимки-по-нататък.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ами и аз, има достатъчно жени без такова разстояние, пак те питам -техният скелет не е човешки така ли хахх?
Цялото женско население трябва да е с 2м м/у краката по твоята болна логика.
Rebirthing, кой го определя това, за мен и не само според мен такива са криви и толкова.
Не ти отговорих на тоя въпрос умишлено, че да не те злепоставям пред целия форум.
И, да, много ясно, че са с различен скелет - както хората с различни телесни аномалии, несъразмени ръце и крака, няма да правят скелетен атлас на всеки отделен случай! И - да, това е общоприетата форма, която всеки нормален хомоеректус притежава. И не, това не са мойте теории, а на науката.
OMFG, да нямаш луфт е аномалия и недъгавост явно!!!
Момичета без луфт, моля гръмнете се, защото сте в отклонение от природата.
Мисля, че вече достатъчно се изложи с твоите небивали изказвания, викам да спреш, че ще се заплетеш още повече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, аномалия е, допитай се до един учебник по анатомия на МУ. Не говоря празни приказки. И не, не е аномалия от същия ранг като "недъгавост", но все пак е вид аномалия, щом е отклонение от нормата. Това е положението, независимо дали ти харесва или не.
Rebirthing, имам слаби приятелки (по-слаби и от тази на 2рата снимка), които имат слепени крака като на 1-вата снимка.
Но да не задълбаваме. Изобщо не е чак толкова отвратителна аномалията "криви крака" колкото я описвате.
Че на нея и в колената не й се допират, това също е нормално, така ли?Не знам от толкова постове не разбра ли, че говорим за слабо момиче, там си личи това, а тая пак си е с криви крака , ама като е дебела не й личат, елементарно е.
Кощрамба, нямам учебник за хомо еректусТи още не знаеш как се наричаме, ама тръгнала за анатомия да говори. Едно по едно, мойто момиче, не прескачай стъпала така. Първо се научаваш на елементарното, после на другото, после го усвояваш добре и тогава спориш по форумите.
^ Как ще е с криви крака,бе? Айде покажи една мацка в цял ръст, която за теб НЕ Е с криви крака.
ВИждала ли си изобщо криви крака, че всяка показана в темата за теб е с такива?
Everything changes, but beauty remains ...
е по дяволите вашите крака не се ли допират в колената?!