.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля ви за съвет!

От преди доста време харесвам едно момче. Искам да му призная чувствата си и точно когато вече съм се решила и съм събрала смелост нещо ме спира. Много страдам за него. Това ме съсипва. МНОГО ВИ МОЛЯ дайте ми съвет и то бързо, защото не издържам повече! ;(

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ако сте приятели, не му казвай, ако не си сигурна, че и той изпитва същите чувства към теб.
    За да не си развалитв приятелството
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Погледни го така - живота е един. Опитваш и печелиш, или не опитваш и цял живот си оставаш с чувството че не си опитала и няма да разбереш какво е щяло да стане.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Погледни го така - живота е един. Опитваш и печелиш, или не опитваш и цял живот си оставаш с чувството че не си опитала и няма да разбереш какво е щяло да стане.
    Съгласна. Винаги съм била на мнение, че е по-добре да опита човек, вместо да се чуди.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Давай смело ! Какво имаш да губиш?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Махни страха - само ти пречи. Опитай, нищо не губиш. Даже можеш да спечелиш. Иначе ако се познавате - излезте определено време и виж какво ще стане. Събери смелост и сподели за чувствата си. Ако не се познавате - запознайте се и нататък процедурата е същата. Но съм на мнение, че трябва да действаш. Вярвай, дори и да не се получи, ще се чувстваш много по - добре, защото си опитала.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Както казаха, нищо не губиш. Горе главата и смело. Успех!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Ако сте приятели, не му казвай, ако не си сигурна, че и той изпитва същите чувства към теб.
    За да не си развалитв приятелството
    Само да вметна, че ако е имало приятелство, то вече е 'развалено', понеже авторката иска нещо повече. Все тая, не мисля че ситуацията е такава.
    Опитай си късмета, ама не се самобичувай ако не се получи.

Много ви благодаря за съветите. Ще му кажа пък каквото ще да става.

Щом толкова много искаш да му кажеш - кажи му. Не трябва да те спира никой и нищо. Хей, после пиши какво е станало!! Стана ми интересно.

Значи, най-голямата грешка на момичетата е, че си мислите, че ако му кажеш "здрасти" и му се усмихнеш, си му дала ясен сигнал, че го харесваш.... Ами кажи му, той как да разбере ? Не вярвам да е екстрасенс или да чете мисли. Какво толкова може да стане ако му кажеш. И такива от сорта на, ако сте приятели недей му казва и т.н. Никакви приятели не сте, още от момента в който си осъзнала, че го харесваш. А и да не говорим, че приятелство между момиче и момче НЕ може да съществува !
    This is my fight, everyone's got one !

Имах същия проблем като теб!!Снощи му признах и се оказа, че той ме харесва, но не достатъчно, за да ми предложи?Сега се чувствам отвратително! Моля дайте съвет и на мен (

Голям фен Аватара на EternalDream
    Цитирай Първоначално написано от bobito990 Виж мнението
    Имах същия проблем като теб!!Снощи му признах и се оказа, че той ме харесва, но не достатъчно, за да ми предложи?Сега се чувствам отвратително! Моля дайте съвет и на мен (

Помоли го да излезете, щом си пада поне малко по теб, нищо не му пречи чувствата му да порастат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си