.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ефектните деколтета?

Така, момчета, знам, че не може да се устои на сочно деколте, но сутиените правят чудеса. Ами ако гледката не е толкова приятна без помощта на бельо? Ако реалността не съвпада с очакванията, продиктувани от показаното до тук...много сутиени имат допълнителни...нека ги наречем екстри, които правят нещата да изглеждат в пъти по-добре... Мисълта ми е, че момичетата с по-малки гърди ползват помощни средства, за да изпъкне и малкото, което имат, но не е ли разочароващо да видиш, че подаръкът ти е по-малък от опаковката си? Чувствате ли се излъгани?

Предпочитате ли "вашето момиче", дори и да няма толкова големи дадености, да ви радва окото с това, което има, но подчертано с дадени средства или по-скоро ще ви е разочароващо когато видите..."голата истина"...изобщо забелязвате ли някаква разлика с и без сутиен или сте разсеяни от мисълта: "цицииииииии"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    има разлика и се забелязва, но не мисля,че ще е чак толкова разочарован, ако я види на голо и е по-ненадарена отколкото си е мислел
    важното е да няма салфетки и чорапи

пък винаги със сутиен изглежда различно, независимо дали е чашка А или Д ..но пък не става без
    така че дишай, няма да те върнат щот имаш по-малки гърди и няма да се ''чувстват излъгани''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мерси за мнението, но ще побързам да уточня, че дишането ми е нормално, а гърдите - задоволителни интересно ми е да задавам хипотетични въпроси

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Харесвам и по-големи, и по-малки, спортни цици. Щом я харесвам и има на какво да обърна внимание, значи съм доволен. Тея фалшове и измами с подплънките, по-малък размер сутиен и т.н. не ги понасям.
    Welcome to the Jungle...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Не всички мъже са цицомани

Тва с подплънките е толкова грозно според мен... щом едно момче е с теб, значи е доволен от това,което имаш като дадености.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Еми какво да ти кажа, не само гърдите са важни и други неща правят впечатление.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Прочетох ника ти като 'prostitutkata1544'

Супер фен Аватара на BadAss
    ахах попадал съм на една мацка дето имаше страшните цици на снимки
    и като излязохме като я видях на живо в главата ми си казах "ама..къде са ? ;/"

Голям фен Аватара на magita
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

DeviL_AsS , и друг път се е случвало, но така аватарът ми е мн тематичен... май ще тр да помисля за друг ник

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми , не знам, ама аз съм виждала летящи салфетки в женска съблекалня и не е приятна гледка да гледаш 40 кг, плоска като дъска ,която под блузата изглежда като..Адриана Лима..примерно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз харесвам малки спортни цицки... като критерии - като ис сжия шепата... да ми я изпълват и да са обемни на всякъде а не провиснали...

П.П. на скоро се запознах с едно момиче ... намерихме се във фейс-а и на живо имаше огромни цици, а после и гледах снимките по бански... бяха по малки от мандаринки... даже и моята приятелка се възмущаваше...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Никога не съм разбирала жените,които използват "магически сутиени" (както ги нарича една приятелка) за да изимитират по-големи гърди
    Вярно,к'во ли разбирам аз като съм доста голяма гръдна,ама все пак ... Не знам,аз лично го намирам за хипер глупаво
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS Виж мнението
    Прочетох ника ти като 'prostitutkata1544'
    и аз така
    nigga stole my bike

Повече от фен Аватара на embraceme
    Ако съм лудо влюбен в някое момиче изобщо няма да гледам колко са и големи гърдите

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Има си хора за всекиго. Едни си падат по малки, други - по големи гърди. Но ми се струва, че ако бях момче щях да се обидя, ако моята се чуди колко дебела подплънка да си завре.

Впрочем, в последно време ми се струва, че и без това вече твърде рядко се срещат хора, които харесват големи цици. Някакви се комплексират и се мъчат да ги свалят с диети и не знам си какви други простотии. Отмина нашето време... Тъй че не са ви нужни подплънки реално.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jammie Виж мнението
    Хах, елементарно.

или сте разсеяни от мисълта: "цицииииииии"
    Мда

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Има си хора за всекиго. Едни си падат по малки, други - по големи гърди. Но ми се струва, че ако бях момче щях да се обидя, ако моята се чуди колко дебела подплънка да си завре.

Впрочем, в последно време ми се струва, че и без това вече твърде рядко се срещат хора, които харесват големи цици. Някакви се комплексират и се мъчат да ги свалят с диети и не знам си какви други простотии. Отмина нашето време... Тъй че не са ви нужни подплънки реално.
    Долни лъжи ! Аз обичам големи цици, кой каквото ще да ми говори
    Пък тия подплънки, те си личат долу-горе, трудно да не се досетиш... Пък и някоя клечка с 50 ханш като извади 110 гръдна обиколка и ти е ясно, че нещо не е както трябва... Грозно е !
    Искам само да кажа, че и моя идеал е да ми е колкото шепата, обаче аз имам огромни шепи ( топка за волейбол я държа с една ръка )

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ами аз пък съм потресена...Отидох да си купувам бельо и всичките сутиени имаха огромни подплънки...ама огромни ви казвам,всичко подплънка и искам,не искам,като си харесам си взимам,пък мъжо не се е оплаквал.Понякога не лъжат чак толкова тези подплънки,но все пак зависи.По принцип си личи,когато няма нищо в сутиена.

Голям фен Аватара на dami666
    И аз го имам този проблем с големите подплънки,от по-евтините сутиени почти няма без подплънки и се отказах от тях.Сега си купувам по-скъпички,но поне качествени.Никога не съм харесвала подплънки и според мен няма смисъл да използваме тази оптична илюзия да привлечем мъж,защото рано или късно все ще ни видят голи.И няма да са доволни от гледката (особено ако са били някакви огромни подплънки)
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Когато един мъж хареса една жена,се предполага,че не е само заради гърдите.Почти никой мъж няма да те отхвърли,защото нямаш големи цици,спокойно!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хм, мъжете около мен, т.е моите приятели и познати от мъжки пол харесват различни размери гърди и дори не мога да кажа, че има тенденция.
    А със или без подлънки разликата няма как да е толкова фрапантна. Ако подплънките правеха такива чудеса, ехеее, силикон нямаше да съществува. Мен лично, ако имах малки гърди нямаше да ме притеснява особено, но повече бих се притеснявала ако при слабо тяло имах силен целулит, увиснала кожа, кофти дупе и прочие.

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цицомани !

just f**k y0u !?!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си