- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ръстът при момичетата !
Висока съм 1,63/4 , ноември месец ще стана на 14 и съм 43 килограма . Знам че това опира до гена и за това баща ми е 1.73,4 , майка ми 1,63/4 . Сестра ми наскоро стана на 17 и е висока 1,59 . Имам ли някакъв шанс да бъда над 1,70 ?! Харесвам високи жени , повечето тук ще започнат с ''ниските жени са най-търсени'' , ''никой не харесва кобили'' и т.н.Чувала съм че момчетата надминават бащите си , а момичетата ?! Храня се здравословно от няколко месеца и често спортувам . Сестра ми по цял ден на компютъра и леглото ;д , докато аз съм активна. Дали съм по - висока заради това ?
Скачането на въже помага ли ? Споделете мнението си дали няма някои изключения . Мерси предварително.
Е сега вадя кристалната топка и ти казвам колко висока ще станеш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ С боба се вижда по-ясно..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
О боже питам дали има шанс... Когато не знаеш нещо не се обаждай ! Питам за съвет и някаква информация а не да ме хейтваш. Стига с тази злоба...![]()
1.63 е добре за възрастта ти .. според мен повече от 1.66-7 няма да станеш (като се има предвид , че с токчета ще си към 1.70-2,3) , но никой не знае :Д пък това за кобилите е въпрос на вкус аз харесвам високи момичета ^^ е високи максимум 1.80 ..
А височината на дядо ми и баба ми ;д играе ли някаква роля в това ? Защото съм чувала че и това било важно..
Да, може също да споделиш и височината на леля си, лелинчо си, братовчедите си, тетки, стринки, вуйни и вуйчовци. Ние откъде да знаем колко още ще растеш !?
На мен баща ми е 1,85, но това не ми пречи аз да съм 157 и да не съм мръднала повече от година, а майка ми е била по-висока.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Играе. Дядо ми например е 197см висок, а аз съм 1,70, като се има в предвид, че връстниците ми са 1,50 до 1,64.. Тоест съм като него, така ми казват наще и други. На година ловя по едни 15 санта понякога. Знам, че височината е малка, но сред тях (връстниците), аз съм от високите, което ме радва.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Btw ти не си ниска в момента, кво си се надъхала?! Особено в отношение с килограмите...
Тва никой не може да ти го каже. Може само да се предполага. В някой си клас биологията се занимаваше с тия неща. По мое мнение манекенка няма да станеш, но пък в момента си идеална височина.
Кефи ме мисленето ти. Момчетата, които казват, че високите момичета са кобили, го правят защото самите те не са достатъчно високи. Кофти е когато момичето е колкото момчето, а представи си по-високо... И на мен изключително много ми харесват високи и стройни жени, обаче на 175 с токчета 180 колко лесно ще си намериш момче с поне 5 санта по-високо от теб? Аз съм 165 и повече сигурно няма да раста. Не се оплаквам много, защото за жалост има доста ниски момчета.
Та помисли си добре... Иначе волейбол, баскетбол и такива спортове издължават.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Глупости.
Иначе повечето деца надминават родителите си. Пък по-малките винаги са по-високи от по-големите си братя и сестри... поне аз това съм забелязала.
Има още време да растеш, според мен има шанс да стигнеш до 1.70, но всичко си опира до ген.
Аз много се издължих някъде към 4-5 клас и дърпах нагоре до около 8-ми.
И спря да се върти за миг земята..
Как ще са глупости? Точно от волейбола и баскетбола се издължаваш. Никъде не съм видяла ниски баскетболисти...
А към авторката - това щях да те посъветвам. На 14 си, още растеж и ако се запишеш на някои от тези спортове има шанс да станеш по-висока. Обаче трябва постоянство.
Не са глупости. Разбира се обаче ако ти е генетично да си 150, няма да станеш 180 от волейбол, но ще дръпнеш няколко санта нагоре.
Не искам да отчайвам авторката, но аз от 5ти клас [сега съм 12ти] израснах само 3см...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами не съм се замисляла, защотото имам познати, които се записват точно с целта "да станат по-високи" и го постигат.
+ това аз не казвам, че ще дръпне с около 30 сантиметра или повече. Просто ще стане, малко или много, по-висока. Тези спортове могат да допринесат за дължината.
Допринасят дръжки. Тренирала съм баскетбол достатъчно и точно треньорката беше тази, която ни казваше, че повече от 1 см няма да ти помогне. А какво е 1 см, въобще видимо си е все тая. Волейболистите и баскетболистите тренират тия спортове именно защото са високи, а не са високи, защото тренират.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Сега се премерих и съм 1,62. Ще накарам някой друг да ме премери , може да не съм се премерила добре...
![]()
Такива, които не са тренирали повече от 1-2 години баскет или волей да не се изкарват много знаещи по темата.. Точно баскетбола, волейбола, плуването и още малко други спортове, не се сещам кои бяха издължават... При баскета и волейбола скачаш и затова е.. Ама иска много постоянство... Бфф-то тренира волейбол от 3 години и дръпна малко, но рязко, освен от това, че расте, има част и от спорта..
Изпревари ме.Моя треньор много обича да казва това, че баскетболистите играят баскетбол, защото са високи, а не са високи, защото играят баскетбол.
За волейбола не мога да кажа нищо, защото не съм запозната с този спорт.
Но едва ли има баскетболисти, които сляпо вярват в теорията, че този спорт те издължава.
Помага за поддържането на фигурата и укрепва костите, но не се издължава от баскетбол.
И аз съм тренирала (и все още понякога ходя на тренировки) и още в началото, когато започнах (5-ти клас) и треньора и баскетболистките от женския отбор ни ги обясниха тези работи.
И спря да се върти за миг земята..
bReAk3R, Да, понеже не си тренирал/а повече от 1-2 години баскет лично ти, по-добре си мълчи и не разправяй много кой тренира и кой не, след като не си запознат за какво става въпрос. Щом ми го е казал треньор, със сигурност е прав, или и той е тренирал 1-2 години и няма опит, хм?
...но във тебе като рана
"Защо?"
Наистина зависи от гена! Ама според мен, е по-добре да си по-нисичка![]()