.
Отговор в тема
Страница 10 от 14 ПървиПърви ... 67891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 340
    Супер фен Аватара на Christinna
    ^ И на мен много ми харесва, убийствено тяло има, само мога да я поздравя, понеже това се постига с много труд.

еми да не са прекалено дебели ама да не са и съвсем клиощави!! супер са гнусни прекалено слабите! и др др да не са мускулестии ;ь ужас :дд

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Адриана Лима

Анджелина Джоли като Лара Крофт. Не ми допаа сегашната й кльощавост.

Кейт Бекинсейл << Тяло, лице, коса.

Джесика Алба
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^
    ^
    ^ Готини. Ииии, спирам да пиша в тая тема, щото разбрах с хора от какъв ранг се занимавам, не знаят елементарни български думи.

Добре, аз се заяждам. Спете спокойно. Готиносапиенс се задава, ако не аз, децата ми ше пишат на дебелите ви деца по форумите. Хаха, хохо, хехе!
    Не ми интерпретирай грешно думите. Не съм казал никъде, че не знам какво означава думата - странно, че правиш такова заключение, явно недовиждаш или имаш проблеми с концентрацията. Лелка дебела.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Oт SisiStrange: Съжалявам, но наистина не ми дреме колко процента са дебели или анорексички или заспали, или каквито и да е. Всеки има право сам да си избира как да изглежда. Не ми харесва да се обиждат нито дебелите, нито кльощавите. И двете крайности не са красиви, но не е моя (или твоя работа) да решаваме кой как да се харесва. Ти може и да си слаба, но и според мен имаш някакъв комплекс, който избиваш. Иначе нямше да преследваш по-пълните момичета из раздела и да им лепиш обидни етикети. Айде сега ме наречи и мен дебела с моите 45кg.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^Ега ти дебелия форум!
    Кощрамба, това че някой не одобрява слабо до безбожие тяло без никакви женски извивки, не означава, че е дебел. Това е възможно най- елементарното заключение, което можеш да направиш.
    Не ти ли е хрумвало, че има и средно положение (като на повечето снимки пуснати в темата btw)?

Научи се на пълен член и тогава си отваряй устата на тема български език и не ме карай да тръгна по постовете ти, да ти изтипосам всички грешки тук, да се види колко си образована.

Последно редактирано от therichbitch : 08-08-2012 на 19:30

Мега фен Аватара на koshtramba
    Завърших българска филология и почти журналистика. Преподавах частни уроци на деца в 6-ти и 8-ми клас, отделно целодневно го използвам, ако имах някакъв проблем с него, щях да умра от глад. Пълния член го бъркат дори професорите от невнимание. Грешката не е техническа. Благодаря все пак.

Последно редактирано от koshtramba : 08-08-2012 на 20:04
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Последно редактирано от Rebirthing : 08-08-2012 на 20:01

Цитирай Първоначално написано от alexaaa1 Виж мнението
    Не, че нещо ама какво перфектно има в това животно ?
    ..
    Всеки си има различни идеали нали знаеш. На мен ми харесва тялото и. Талията и е малко широка според мен,но както и да е. Защо да е животно? Не те нападам,просто питам.

Град
    Леле, злоби... Без да се меша в спора. Това, че някои е допуснал правописна грешка, дори да е професор, не го прави неграмотен или необразован. Важни са знанията. Да не давам пример с наша известна писателка, която дори не използва запетайките, но има стил на писане. Това е талант, а не нещо назубкано. Всеки прави грешки. Останалото е чисто заяждане или избиване на комплекси. Аз също уча БФ. 1 % от населението могат да питаш правилно, защото непрекъснато се измислят нови правила за правопис. Едно правило има хиляди изключения и бла бла. Само тези, които ги измислят, си ги разбират.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Sofia
    Ledena, няма да се впускам в спор, но има едно нещо наречено "усет към език", не е нужно да "зубкаш" правила, както ти се изрази, а и не съм съгласна с твърдението за новите правила- правят се последните години промени, но не са генерални
    Няма начин примерно оспорвам, ограмотявам и т.н. да ги направят с У.
    Малко офф: Има адски много журналисти, които се изпречват е вфир и говорят адски неправилно с много груби грешки. Това е срамота. Писах, че е офф, защото е просто споделяне на дразнението ми, не е нападка към кощрамба, подсетих се от поста й просто.
    Слагам и една чернокожа, понеже май няма в темата досега. Тайра Банкс също имаше мн хубаво тяло на младини, като беше по- слабичка, ама не намерих снимка

Град
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ledena, няма да се впускам в спор, но има едно нещо наречено "усет към език", не е нужно да "зубкаш" правила, както ти се изрази, а и не съм съгласна с твърдението за новите правила- правят се последните години промени, но не са генерални
    Няма начин примерно оспорвам, ограмотявам и т.н. да ги направят с У.
    Малко офф: Има адски много журналисти, които се изпречват е вфир и говорят адски неправилно с много груби грешки. Това е срамота. Писах, че е офф, защото е просто споделяне на дразнението ми, не е нападка към кощрамба, подсетих се от поста й просто.
    Слагам и една чернокожа, понеже май няма в темата досега. Тайра Банкс също имаше мн хубаво тяло на младини, като беше по- слабичка, ама не намерих снимка
    Няма да водя спорове. Усетът към езика е стилистиката. Пунктуацията и правописът са точно правилата. Както казах, става въпрос за изключения,изписването на чуждици, слято, полуслято писане и т.н. Не за думи, станали вече банални. Има разлика между филолози и журналисти. Не само ти се дразниш.

Катрин Зита-Джоунс

Последно редактирано от ledenakrasota : 08-08-2012 на 20:49

Филологията дава много повече като знания. Журналистите не са толкова начетени, учат се голеееми тъпотии, никому ненужни, по-скоро стилистични неща, които - ако нямаш усет, няма как да усвоиш.
    Аз преди малко слушах радио и не мога да възприема : как, кааак, КАК, по дяволите, може да си говорителка по радиото и да имаш всички възможни говорни дефекти?!?!?! Кааак? Като професора ми по диалектология, той фъфли, шъшка, ръ-ка, некъв ужас. И така - иначе, за мен, независимо какъв си, да пишеш с правописни грешки е недопустимо. (Особено ме възмути авторката на темата). Тааа, както и да е :

Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    НИма разлика между филолози и журналисти. Не само ти се дразниш.
    Има да, но все пак не са коминочистачи, я! Професията има такава насоченост малко или много, трябва да са почти изрядни.

Ще разясня какво имах предвид под усет (за знаещите немски ще е по- лесно да разберат)- там всяка дума има определителен член, който на практика се учи и това е (има някакви ориентири, но не са правила). Поради богатството на езика срещах думи, които не знам, но каот ги погледна и ми става ясно кой род са. Това е най- елементарният пример, за който се сетих на прима виста. Занимавайки се по- дълго с един език (когато езиците ти вървят-тук си права, и това е талант), просто понякога знаеш някои неща и не знаеш защо са така, но ги знаеш.

Най- гадно май е крушовидното. Имах една съученичка, на която ребрата и се брояха, толкова беше отслабнала, но пък изглеждаше трътлеста (заради широкия ханш)

Град
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Има да, но все пак не са коминочистачи, я! Професията има такава насоченост малко или много, трябва да са почти изрядни.

Ще разясня какво имах предвид под усет (за знаещите немски ще е по- лесно да разберат)- там всяка дума има определителен член, който на практика се учи и това е (има някакви ориентири, но не са правила). Поради богатството на езика срещах думи, които не знам, но каот ги погледна и ми става ясно кой род са. Това е най- елементарният пример, за който се сетих на прима виста. Занимавайки се по- дълго с един език (когато езиците ти вървят-тук си права, и това е талант), просто понякога знаеш някои неща и не знаеш защо са така, но ги знаеш.

Най- гадно май е крушовидното. Имах една съученичка, на която ребрата и се брояха, толкова беше отслабнала, но пък изглеждаше трътлеста (заради широкия ханш)
    И ти си права. Друго е да влезеш и да се потопиш в дълбините на дадена сфера. Тогава започваш да говориш на местния "жаргон", неразбираем за останалите. Имах предвид не толкова езика колкото употребата и подбора на думите. Тук вече колкото и да си грамотен, ако не си прочел една книга в живота си, си аут.

Нина Добрев <3 Не знам колко е висока, но е страхотна.

Разбирам за усета. Само че за мен той е в българския. Разбивам на пух и прах всяка дума, вследствие на филологията. Някои хора даже ми разправят, че се занимавам с глупости. Ама, не е така, бе, супер интересно е. Малко хора знаят например, че "предмет" идва от "мятам пред себе си", подобни интересни примери - бол. Всички тия работи, почваш да ги виждаш/усещаш след 1-ви курс.
    Иначе, тия с широкия ханш изглеждат дебели, да.

Последно редактирано от koshtramba : 08-08-2012 на 21:13
    Пази моториста !!!

Град
    София
    Крушовидното чух, че сега било на мода. Моето пък е последното - пясъчен часовник. По BBC даваха едно изследване, което показа, че мъжете харесват да има видима разлика между талията и ханша, т.е по-тънка талия, и по-широк ханш, било символ на плодородие.

За мен няма гаден тип тяло, има неподдържано.

Иначе Нина Добрев има крушовидно тяло. Снимката е стара, сега е отслабнала и изглежда адски добре.

И аз съм с крушовидно тяло. Ама ханша ми не е чак толкова голям,като на снимката,която therichbitch даде.

Аз пък не мога да преценя кой тип ми допада най-много. Като че ли ми харесва раменете да са почти равни на ханша, една идея по-широки. И да не са широки раменете, нормални, тогава изглежда добре. Снимката на Нина Добрев не ми харесва.
    Пази моториста !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от classy Виж мнението
    И аз съм с крушовидно тяло. Ама ханша ми не е чак толкова голям,като на снимката,която therichbitch даде.
    Раменете и ханшът ти са на едно ниво? Аз съм круша.

Град
    София
    Нина сега доста е изчистила корема и като цяло е отслабнала.

Супер фен Аватара на Christinna
    ^ И аз, само че при гръдния кош не съм толкова тясна и не толкова широка колкото при пясъчния часовник.. нещо средно иначе казано не знам..

Град
    Sofia
    Не мисля, че Нина има крушовидно тяло- раменете й са г/д колкото ханша, просто той изглежда по-широк, защото краката са и слаби и то надолу, а най-горе не са толкова. Сега, като е слаба, пак ги има тия неща и не са мускули определено. Като е с роля, пола до средата на бедрото е ок, ама с нещо ултракъсо, не ме кефи.
    Ето тук си личи- слабо, слабо и някаква рязка граница, има нещо като увиснало.

Въпреки, че всички спрягат тялото и за много яко, според мен това на колежката й от сериала е по-хубаво.

Град
    София
    И аз съм го забелязала това с краката, ама пък коремът й ме кефи . На Кандис не съм виждала актуална снимка по бански.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аха, значи да обиждаш затлъстели и дебели е безочие, а това да казваш на друг "анорексик" не е, така ли, защото therichbitch първа ме нарече така. Обясни ми разликата между "Ти си дебела" и "Ти си анорексичка" ?! Преди това за килограми не е и ставало на дума. Така че не се правете на много отворени, щото теоритично дебеланите са за съжаление точно толкова, колкото и анорексичките. (Съжалявам и двете състояния, но първото повече, защото едва 10% при тях е болестно състояние, докато при анорексичките е 100% болест. Отречете, ако не ви е срам.)
    Щом това е окончателното...
    Мнението си хората обикновено защитават с доводи. Твоите са доста силни, определено, и в други теми съм го забелязвала. Каквото и да ти каже човек, ти винаги излизаш от ситуацията с едно нещо - "слаба съм", и дотам. Последва ли нов отговор от другата страна, съответно това автоматично означава, че девойката ('щото аз само с такива те виждам да спориш) е някоя отчаяна дебелана, която силно ти завижда и това е единствената причина да се заяжда. Изключително проницателна си явно.
    Интелигентният човек не оправдава казаното от него с действията и приказките на други хора. Ти точно това правиш, вместо да обясниш защо обиждаш наред или защо според теб това е правилното, ти се оправда веднага, че теб първа те обидили. Тоя метод е типичен за децата по детските градини с репликата "ама той/тя първа започна!".
    А да съжаляваш някого само заради килограмите му е истинска причина самата ти да бъдеш съжалена, че виждаш хората по такъв начин.
    Твоите статистики с цифри, които сама си измислила, нямат нужда от коментар просто.
    Поредният ти смехотворен коментар беше за ранга на хората. Какъв е твоят ранг? Много си отворена пред 16-17 годишни и размахваш великата дипломка смело и се биеш в гърдите. Ама иначе?
    Хората като теб са много ниско по стълбичката на социалната йерархия. Ако беше по-малка, бих ти пожелала някой ден акълът да ти дойде в главата и да осъзнаеш колко много аспекти има една личност, ама е късно за теб вече.

Не е спам:
    Аманда е просто олицетворението на думичката "съвършенство".
    http://www.hollywoodbackwash.com/wp-...-Esquire-2.jpg
    http://files.dailycontributor.com/wp...-esquire-3.jpg

И пак Том, във филма тялото му е... без думи.
    http://images5.fanpop.com/image/phot...30-390-640.jpg
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си