- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Перфектното" тяло според вас..
^ И на мен много ми харесва, убийствено тяло има, само мога да я поздравя, понеже това се постига с много труд.![]()
еми да не са прекалено дебели ама да не са и съвсем клиощави!! супер са гнусни прекалено слабите! и др др да не са мускулестии ;ь ужас :дд
Адриана Лима
Анджелина Джоли като Лара Крофт. Не ми допаа сегашната й кльощавост.
Кейт Бекинсейл << Тяло, лице, коса.
Джесика Алба
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Oт SisiStrange: Съжалявам, но наистина не ми дреме колко процента са дебели или анорексички или заспали, или каквито и да е. Всеки има право сам да си избира как да изглежда. Не ми харесва да се обиждат нито дебелите, нито кльощавите. И двете крайности не са красиви, но не е моя (или твоя работа) да решаваме кой как да се харесва. Ти може и да си слаба, но и според мен имаш някакъв комплекс, който избиваш. Иначе нямше да преследваш по-пълните момичета из раздела и да им лепиш обидни етикети. Айде сега ме наречи и мен дебела с моите 45кg.
Кощрамба, това че някой не одобрява слабо до безбожие тяло без никакви женски извивки, не означава, че е дебел. Това е възможно най- елементарното заключение, което можеш да направиш.
Не ти ли е хрумвало, че има и средно положение (като на повечето снимки пуснати в темата btw)?
Научи се на пълен член и тогава си отваряй устата на тема български език и не ме карай да тръгна по постовете ти, да ти изтипосам всички грешки тук, да се види колко си образована.
![]()
Последно редактирано от therichbitch : 08-08-2012 на 19:30
Завърших българска филология и почти журналистика. Преподавах частни уроци на деца в 6-ти и 8-ми клас, отделно целодневно го използвам, ако имах някакъв проблем с него, щях да умра от глад. Пълния член го бъркат дори професорите от невнимание. Грешката не е техническа. Благодаря все пак.
![]()
Леле, злоби...Без да се меша в спора. Това, че някои е допуснал правописна грешка, дори да е професор, не го прави неграмотен или необразован. Важни са знанията. Да не давам пример с наша известна писателка, която дори не използва запетайките, но има стил на писане. Това е талант, а не нещо назубкано. Всеки прави грешки. Останалото е чисто заяждане или избиване на комплекси. Аз също уча БФ. 1 % от населението могат да питаш правилно, защото непрекъснато се измислят нови правила за правопис. Едно правило има хиляди изключения и бла бла. Само тези, които ги измислят, си ги разбират.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ledena, няма да се впускам в спор, но има едно нещо наречено "усет към език", не е нужно да "зубкаш" правила, както ти се изрази, а и не съм съгласна с твърдението за новите правила- правят се последните години промени, но не са генерални
Няма начин примерно оспорвам, ограмотявам и т.н. да ги направят с У.
Малко офф: Има адски много журналисти, които се изпречват е вфир и говорят адски неправилно с много груби грешки. Това е срамота. Писах, че е офф, защото е просто споделяне на дразнението ми, не е нападка към кощрамба, подсетих се от поста й просто.
Слагам и една чернокожа, понеже май няма в темата досега. Тайра Банкс също имаше мн хубаво тяло на младини, като беше по- слабичка, ама не намерих снимка
![]()
Няма да водя спорове. Усетът към езика е стилистиката. Пунктуацията и правописът са точно правилата. Както казах, става въпрос за изключения,изписването на чуждици, слято, полуслято писане и т.н. Не за думи, станали вече банални.Има разлика между филолози и журналисти.
Не само ти се дразниш.
Катрин Зита-Джоунс
![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 08-08-2012 на 20:49
Филологията дава много повече като знания. Журналистите не са толкова начетени, учат се голеееми тъпотии, никому ненужни, по-скоро стилистични неща, които - ако нямаш усет, няма как да усвоиш.
Аз преди малко слушах радио и не мога да възприема : как, кааак, КАК, по дяволите, може да си говорителка по радиото и да имаш всички възможни говорни дефекти?!?!?! Кааак? Като професора ми по диалектология, той фъфли, шъшка, ръ-ка, некъв ужас. И така - иначе, за мен, независимо какъв си, да пишеш с правописни грешки е недопустимо. (Особено ме възмути авторката на темата). Тааа, както и да е :
![]()
Има да, но все пак не са коминочистачи, я!Професията има такава насоченост малко или много, трябва да са почти изрядни.
Ще разясня какво имах предвид под усет(за знаещите немски ще е по- лесно да разберат)- там всяка дума има определителен член, който на практика се учи и това е (има някакви ориентири, но не са правила). Поради богатството на езика срещах думи, които не знам, но каот ги погледна и ми става ясно кой род са. Това е най- елементарният пример, за който се сетих на прима виста. Занимавайки се по- дълго с един език (когато езиците ти вървят-тук си права, и това е талант), просто понякога знаеш някои неща и не знаеш защо са така, но ги знаеш.
Най- гадно май е крушовидното. Имах една съученичка, на която ребрата и се брояха, толкова беше отслабнала, но пък изглеждаше трътлеста (заради широкия ханш)
И ти си права. Друго е да влезеш и да се потопиш в дълбините на дадена сфера. Тогава започваш да говориш на местния "жаргон", неразбираем за останалите.Имах предвид не толкова езика колкото употребата и подбора на думите. Тук вече колкото и да си грамотен, ако не си прочел една книга в живота си, си аут.
Нина Добрев <3 Не знам колко е висока, но е страхотна.
![]()
Разбирам за усета. Само че за мен той е в българския. Разбивам на пух и прах всяка дума, вследствие на филологията. Някои хора даже ми разправят, че се занимавам с глупости. Ама, не е така, бе, супер интересно е. Малко хора знаят например, че "предмет" идва от "мятам пред себе си", подобни интересни примери - бол. Всички тия работи, почваш да ги виждаш/усещаш след 1-ви курс.
Иначе, тия с широкия ханш изглеждат дебели, да.
![]()
Крушовидното чух, че сега било на мода. Моето пък е последното - пясъчен часовник. По BBC даваха едно изследване, което показа, че мъжете харесват да има видима разлика между талията и ханша, т.е по-тънка талия, и по-широк ханш, било символ на плодородие.
За мен няма гаден тип тяло, има неподдържано.
Иначе Нина Добрев има крушовидно тяло. Снимката е стара, сега е отслабнала и изглежда адски добре.
![]()
И аз съм с крушовидно тяло. Ама ханша ми не е чак толкова голям,като на снимката,която therichbitch даде.![]()
Аз пък не мога да преценя кой тип ми допада най-много. Като че ли ми харесва раменете да са почти равни на ханша, една идея по-широки. И да не са широки раменете, нормални, тогава изглежда добре. Снимката на Нина Добрев не ми харесва.
^ И аз, само че при гръдния кош не съм толкова тясна и не толкова широка колкото при пясъчния часовник.. нещо средно иначе казано не знам..![]()
Не мисля, че Нина има крушовидно тяло- раменете й са г/д колкото ханша, просто той изглежда по-широк, защото краката са и слаби и то надолу, а най-горе не са толкова. Сега, като е слаба, пак ги има тия неща и не са мускули определено. Като е с роля, пола до средата на бедрото е ок, ама с нещо ултракъсо, не ме кефи.
Ето тук си личи- слабо, слабо и някаква рязка граница, има нещо като увиснало.
Въпреки, че всички спрягат тялото и за много яко, според мен това на колежката й от сериала е по-хубаво.
![]()
Щом това е окончателното...
Мнението си хората обикновено защитават с доводи. Твоите са доста силни, определено, и в други теми съм го забелязвала. Каквото и да ти каже човек, ти винаги излизаш от ситуацията с едно нещо - "слаба съм", и дотам. Последва ли нов отговор от другата страна, съответно това автоматично означава, че девойката ('щото аз само с такива те виждам да спориш) е някоя отчаяна дебелана, която силно ти завижда и това е единствената причина да се заяжда. Изключително проницателна си явно.
Интелигентният човек не оправдава казаното от него с действията и приказките на други хора. Ти точно това правиш, вместо да обясниш защо обиждаш наред или защо според теб това е правилното, ти се оправда веднага, че теб първа те обидили. Тоя метод е типичен за децата по детските градини с репликата "ама той/тя първа започна!".
А да съжаляваш някого само заради килограмите му е истинска причина самата ти да бъдеш съжалена, че виждаш хората по такъв начин.
Твоите статистики с цифри, които сама си измислила, нямат нужда от коментар просто.
Поредният ти смехотворен коментар беше за ранга на хората. Какъв е твоят ранг? Много си отворена пред 16-17 годишни и размахваш великата дипломка смело и се биеш в гърдите. Ама иначе?
Хората като теб са много ниско по стълбичката на социалната йерархия. Ако беше по-малка, бих ти пожелала някой ден акълът да ти дойде в главата и да осъзнаеш колко много аспекти има една личност, ама е късно за теб вече.
Не е спам:
Аманда е просто олицетворението на думичката "съвършенство".
http://www.hollywoodbackwash.com/wp-...-Esquire-2.jpg
http://files.dailycontributor.com/wp...-esquire-3.jpg
И пак Том, във филма тялото му е... без думи.
http://images5.fanpop.com/image/phot...30-390-640.jpg
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."