- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чувствам се като " грозното патенце "
Ако наистина акнето ти е толкова упорито, 2 месеца само да се мажеш с кремовете, е малко.
Акнето се лекува много време
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Почистването при козметик е наистина добра идея.Аз също ползвах една серия на Аvene tri-acneal и не ми се подобри акнето кой знае колко.Аз лично намерих решение в този крем на Bioderma.Първоначално дерматоложката ми каза да го използвам няколко пъти седмично,след това през ден.Реших да го използвам всеки ден и вече почти нямам проблеми.Обаче това как реагира кожата на определен крем си е строго индивидуално.Тряба да опитваш и да прецениш.
И аз съм на 14 и имах ужасно акне , е все още имам но е много малко тук таме няколко ситни пъпчици и някоя друга голяма , останалото са белези и петна , та аз се излекувах със силицилов спирт с антибиотик - много помага и не е толкова скъпо като тези кремове - освен това също е много хубаво и за черни точки и за кожата изобщо да си правиш парна баня на лицето и веднага след това да си намажеш лицето със спирта . А за хумата аз съм си правила маска така и много помага : 1 ч.л. хума , 1 ч.л. кисело мляко , 1 ч.л. лимонов сок , и ако искаш можеш да сложиш и 1 ч.л. сода , разбъркваш до еднородна смес и мажеш , махаш с хладка вода след около 20-30 минути . Има страхотен ефект . Аз също понякога си измивам и лицето със сода , прави кожата много хладка , почиства я , и почиства и черните точки . А пък понякога си мажа и лицето с ледче , да звучи тъпо , но освежава кожата през лятото пък и когато имаш някоя по-голяма пъпка като задържиш ледчето отгоре и тя поспада малко .
Авторке отиди до най- близката до вас аптека и си купи крем "Здраве" специално за акне .. помага колкото и да е упорито акнето и е евтино .. няма да ти струва нищо да опиташ . на един приятел му помогна , а акнето му беше от 1-2 години и се мъчеше с какво ли не![]()
Ползвай Зинерит (това НЕ е козметика, а ЛЕКАРСТВО), почиствай лицето си с онези почистващи гелчета, слагай задължително тоник за лице, и после слагаш Зинерит, скъпичък е, около 15 лева, но действа безотказно, на една приятелка й се изчисти цялото лице с това
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Ти само с това самолечение влошаваш нещата. Бягай на дерматолог, стига си се цапала с глупости.
Момичето ви каза,че е ходило на дерматолог и кремовете са й били предписани. А относно акнето,силициловия спирт много помага.
Ninitoo
И аз съм на 14 и имах ужасно акне , е все още имам но е много малко тук таме няколко ситни пъпчици и някоя друга голяма , останалото са белези и петна , та аз се излекувах със силицилов спирт с антибиотик - много помага и не е толкова скъпо като тези кремове - освен това също е много хубаво и за черни точки и за кожата изобщо да си правиш парна баня на лицето и веднага след това да си намажеш лицето със спирта . А за хумата аз съм си правила маска така и много помага : 1 ч.л. хума , 1 ч.л. кисело мляко , 1 ч.л. лимонов сок , и ако искаш можеш да сложиш и 1 ч.л. сода , разбъркваш до еднородна смес и мажеш , махаш с хладка вода след около 20-30 минути . Има страхотен ефект . Аз също понякога си измивам и лицето със сода , прави кожата много хладка , почиства я , и почиства и черните точки . А пък понякога си мажа и лицето с ледче , да звучи тъпо , но освежава кожата през лятото пък и когато имаш някоя по-голяма пъпка като задържиш ледчето отгоре и тя поспада малко .
от една седмица се мажа с тази маска и лицето ми се изчисти .. сега имам само няколко пъпчици но те са дребни ... много ти благодаря :*