.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Въобразявам ли си или има духове вкъщи?

Още от малка, почти винаги, когато си легна и.. усещам, че някой се намества в леглото ми. Много е странно...смисъл, не се чува шум(слава богу), нито леглото се тресе, просто усещам чуждо присъствие. Чувството е "настаняване" . Като бях по-малка на 10-13 години, мисля, всяка вечер, когато си лягах ВЕДНАГА усещах чуждо присъствие. Даже понякога имам чувството, че се опитва да се настани в тялото ми...стряскащо е. Правя някакви движения, ритам...O.o уж да се махне и нещата се успокояват и заспивам спокойно. Сега като по-голяма по-рядко ми се случва това, но снощи например и миналата вечер пак усетих това...много е странно наистина. Възможно ли е да си въобразявам, знам ли...какво ще да е това? Между другото, хора, миналата седмица ми се случи нещо супер странно. Значи, включих бойлера да се стопли вода и отивам до др стая, връщам се и какво да видя...бойлера е изключен . Пак го включих...отидох в моята си стая, връщам се да видя дали се е стоплила вода - пак е изключен, а няма как да се изключи сам. Включих го пак, проверявах го 100 пъти, този път не се изключи. Не съм казала на майка за това, защото не искам да я плаша.
    Та да се върнем на това, че почти всяка вечер като си легна, чувствам чуждо присъствие, въобразявам ли си, или наистина има дух вкъщи?

Голям фен Аватара на Elli *
    въобразяваш си : )

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И аз имам същия проблем и мисля, че не си въобразяваш.. по описанието което си дала е По-вероятно да е полтъргайст .

Преди време както си гледах тв в хола и изведнъж падна един диск от секцията. Казах си "ок, не е бил добре сложен". След няма и минута обаче половината рафт се строполи и останах буквално уплашена. Онзи ден вечерта пък тъкмо загасих лампата и си легнах и чух някакъв детски стон, нещо като мъцане.. казах си " не се филмирай деси, причуло ти се е" обърнах се на другата страна, и в този момент ОТНОВО чух същото нещо! O_O .. Днес пък съм абсолютно сигурна, че оставих чашата по средата на масата, а като се върнах беше на косъм да падне и да се счупи O_O Постоянно усещам чуждо присъствие около себе ..Обаче има и друго.. Преди четири пет години правих разни неща.. Ритуали за призоваване на духове.. Викане на духове с дъска с нарисувана азбука и сребърна монета.. И още куп простотии..
    Последно редактирано от DennisCobain : 08-10-2012 на 18:45

Оле ужас :s .... Аз не съм правила такива ритуали, но от малка усещам как някой се настанява в леглото ми, дори в тялото ми... Снощи и миналата вечер пак стана така, и като правя някакви енергични движения, имитирайки "ритане" и се маха това нещо... А това с бойлера си остава загадка за мен...възможно е аз да съм супер отнесена и да съм го излючила по невнимание, но дедазнам, не вярвам...

спомням си, че веднъж като малка, както си спах и като се обърнах на другата страна видях мъж с дълга коса, ама нямаше и една секунда и изчезна...Възможно е да ми се е привидяло, аз имам богата фантазия. Веднъж пък се скарах с баба и дядо ми се яви за 1 секунда...пак може да ми се е привидяло, ама не знам....

Голям фен Аватара на Elli *
    аууу мнооого филми, брат
    chill out !

Супер фен Аватара на Your.Passion
    ^ Стряскащо .. Еми не знам какво да кажа .На мен не ми се е случвало и не знам какво е ..

Да не е някой починал близък, на който му е мъчно за теб? Пра-дядо?;о

между другото сянката на лапата в стаята ми се е променила, станала е по-огромна чак по стените се виждат лампите, а до сега не беше така!! Може там да има дух

не знам...когато бях малка и всяка вечер чувствах чуждо присъствие, никой от семейството ми не беше починал...

Цитирай Първоначално написано от tctcct Виж мнението
    между другото сянката на лапата в стаята ми се е променила, станала е по-огромна чак по стените се виждат лампите, а до сега не беше така!! Може там да има дух
    Добре.. след прочетеното си мисля, че тролваш

добре де, може би си въобразявам, но това с чуждото присъствие всяка вечер съм напълно убедена, че не си въобразявам...още повече, че се случва от години :]

Мега фен
    да не би майка ти да е изключвала бойлера Хаха И да не би тва чуждо присъствие да е защото спиш с майка си И да не би тия сенки там на гардероба не са от променящата се светлина която влиза както и от колите които минават и осветяват

Не, майка ми беше навън, когато включих бойлера и когато най-после се стопли вода и се изкъпах , а относно отразяващите се лампи и странни сянки в моята стая ...няма от къде да се появат, след като щорите са спуснати

Мега фен
    пак може да влиза светлина. Но като цяло може и да си забравила бойлера или да си мислила,че си го направила. Пласибо ифект.. Самовнушаваш си. Това с образите дето виждаш също мозъка може да го възпроизведе лесно и да виждаш подобни неща. Съветът ми е да се посетиш специалист..

Да, възможно е...но усещането на чуждо присъствие в леглото ми от години, не може да е внушение...

какъв специалист да посетя? Да не ме пращаш при психиатър или някоя ясновидка, която си общува с духове

Мега фен
    Психиатър ако не си трол и просто търсиш внимание.. Иначе може утре и аз да те посетя докат' спиш..Приготви 50 лева под въглавницата или ще стане лошо

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Без значение дали си въобразяваш или е така, направи си ритуал за изгонване на духове. Ако има дух, ще си иде. Ако е в твоята глава само, ще се самоубедиш, че си го прогонила и пак няма да го има.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Ако всички тези неща са истина, значи поздравления, имаш си Полтъргайсче.

хъх...да много ме успокоихте. Всичко, което съм споделила е истина...не бих могла да излъжа за такова нещо, супер страхлива съм. Снощи пак стана така...легнах си и след няколко минути пак усетих същото... завих през глава и след около половин-един час "това нещо" спря да ме безпокои, почти не съм спала. Какви са тези ритуали за изгонване на дух O.o нали не трябва сама да ги правя??

и едва ли е полтъргайст...за щастие вкъщи не са ставали странни неща, освен това, което описах...Не ми е изчезвало нищо, предметите не са падали сами...това само това остава, тогава хептем ще психясам xD

Супер фен Аватара на ccdesigns
    абе не съм чел всичко, ма как точно го усещаш тоя дет се опитва да влезе в тебе
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Не усещам, че иска да влезе в мене, а да се настани до мен... Чувството е като истинското. Смисъл, както си легнал и някой като легне до теб, го усешаш, нали, чуваш леглото как скърца...само че в тоя случай, не чуваш скърцане, нито леглото мърда...усещащ чуждо присъствие, но не физически, а духовно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си