- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
О, май ще намажа и аз с море. Гледахме с мама и ще бъде нещо от сорта на Бургас/Свети Влас/Несебър. Най-вероятно около 6ти септември, в къща за гости с барбекю, че много обичам да готвя, а почивка в луксозен хотел с Ол Инклузив е последното нещо, което искам и се нуждая от него...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Само аз ли не чета много сериозно книгите? Досега съм прочел: "Дервишево семе", "Дамата с рентгеновите очи" и "В един есенен ден по шосето"? Смятам стихотворенията въобще да не ги чета.
Ето ви полезен линк с повечето произведения, може да ги прочетете от тук: http://wiki.chitanka.info/%D0%91%D0%...BB%D0%B0%D1%81
Само аз ли съм единственият, който не е прочел даже и 1 страница ?![]()
Аз прочетох "Дервишево семе" и не ми хареса. Започнах и с "Диви разкази" на Николай Хайтов, ама дооста слабо. Ама ще ги прочета, де, и без това нищо не правя.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ето ме и мен ! :д Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Да , много ! :Д
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? Попринцип ако хората са ми симпатични ми е лесно , ама като ги видях във фб , не всички изглеждат така както ми се искаше ;д
Преговаряте ли за входните нива ? Не :Д Сега обаче може да направя нещо по въпроса :д
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не :Д С този френски ако почна сега , ще се объркам напълно ! :Д
Бтв сега видях , че коментирате книгите и сетих , че нито 1 страница не съм прочела . Някой съвет от кои да започна ? Мерси предварително :* Много късмет и готини емоции в 8мия клас :д
ЕЙ, ПЕРИ ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА НА БЪДЕЩИТЕ СЕДМОКЛАСНИЦИ 2012/2013. СТИГА СИ ГИ ЗАНИМАВАЛ С ТВОЙТЕ БАЛОВЕ, УЧИЛИЩА, РИО-СОФИЯ И Т.Н. НА НАС В ТЕМАТА НИ НАСТОЯЩИ СЕДМОКЛАСНИЦИ НЯКОЙ МЕСЕШЕ ЛИ НИ СЕ .... А ПРЕСТА НИ! ПАК ТИ КАЗВАМ НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРОДИЯ СИ.......
темата наистина замря ... :Д Да ви питам , от кои книги почнахте ?
Някой за пгох '' Райна Княгиня '' В Стз с профил Екскурз. и туризъм??
Абе,вярно ли е,че ще започнем училище на 17септември,понеже 15 се пада събота
Хей...Ето ме и мен! След малко почивка на морето пак съм тук!Хайде,къде се губите! Имаме цел за постигане! Стоте странички няма сами да се напишат!
Между другото и аз съм го ударила на мързел прочетох няколко стихотворения и това е.Не ми се занимава.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Как прекара ?Аз се чудя защо да ги четем , има време в училище , като ги вземем и бля-бля . Няма да чета най-вероятно :Д
Ми да ти призная...не обичам да ходя на море.За мен това си е мъчение(защото угаждам на всички,но не и на себе си).И все пак беше супер.Пък и съм доволна,защото поваля.Много обичам дъжд!
Иначе,да,защо да ги четем тези книги.Аз тези за седми клас забравих да ги прочета и ги четях в час...Получи се добре.Тъкмо си ги спомнях по-дълго.Сега ако ме питаш,половината от нещата,които учихме по литература не ги помня.Но какво да се прави...
Btw: Ще имаме ли входни нива,защото ако е така ще трябва да учим.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
хаха и аз така , обожавам дъжд ! Да и аз ги прочетох чак като ги взехме в училище и всичко си беше перфектно . Ох , ако имаме входни ниваа - по бг съм си добре , ама математиката ..![]()