.
Отговор в тема
Страница 3 от 69 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1721
    Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Склонна ли си да простиш,ако те наранят ?
    А да забравиш ?
    Способна ли си да обичаш човек,който не изпитва същите чувства към теб или се държи хладно/безразлично ?
    Някога чувствала ли си се предадена ?
    Какво е в състояние да помрачи щастието ти ?
    Разбивали ли са ти сърцето ?
    Кое е най-хубавото нещо,което ти се е случвало?А най лошото?
    Оптимист,песимист или реалист си ?
    Кое е нещото,което те извисява в облаците,и кое,което те връща здраво на земята ?
    Романтична ли си ?
    Вярваш ли в щастливия край или го смяташ за красива лъжа ?
    Къде би предпочела да живееш : във вълшебната илюзия или в жестоката реалност ?
    Мечтаеш ли често и ако да,за какво(ако не е тайна) ?

П.П. Благодаря за предишните отговори,стихотворенията ти са хубави и доста искрени,продължавай да пишеш.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Склонна ли си да простиш,ако те наранят ?
    А да забравиш ?
    Способна ли си да обичаш човек,който не изпитва същите чувства към теб или се държи хладно/безразлично ?
    Някога чувствала ли си се предадена ?
    Какво е в състояние да помрачи щастието ти ?
    Разбивали ли са ти сърцето ?
    Кое е най-хубавото нещо,което ти се е случвало?А най лошото?
    Оптимист,песимист или реалист си ?
    Кое е нещото,което те извисява в облаците,и кое,което те връща здраво на земята ?
    Романтична ли си ?
    Вярваш ли в щастливия край или го смяташ за красива лъжа ?
    Къде би предпочела да живееш : във вълшебната илюзия или в жестоката реалност ?
    Мечтаеш ли често и ако да,за какво(ако не е тайна) ?

П.П. Благодаря за предишните отговори,стихотворенията ти са хубави и доста искрени,продължавай да пишеш.
    Зависи в каква степен са ме наранили.Рядко прощавам.
    Да забравя....не знам....трудно забравям -.- Не.
    Не,ако е хладно и безразлично ще ме отблъсне само това Но ако има дори само приятелско отношение,ще имам някаква нищожна надежда.
    Да,много пъти.
    Нещо неочаквано,може би нещастие,злополука,лошо настроение на близък.
    Да.Боли.
    Най-хубавото? ...Че се родих и дишам още не,същност имам много хубави моменти същото важи и за лошите-много са,минали са
    Нещо между оптимист и реалист.В повечето случаи оптимист.
    Мечтите(и любовта) ме карат да лета :Д Реалността ме връща на земята :3
    Да,романтична душичка съм :3
    Вярвам,че всичко си има хубав край,независимо през колко трудности е минало
    Жестоката реалност.Защото ако живеех в илюзията,реалността щеше да е нереална -.-
    Мечтая постоянно... почти винаги различно.За сега-да се влюбЪ

И благодаря а ти задаваш много добри въпроси....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Кое е любимото ти цвете? Защо?

Какво мислиш за материалната страна на нещата? Кое е по-хубаво? Да имаш много пари и да си задоволен от всяка гледна точка или да живееш скромно, но да има за какво да си мечтаеш и да се бориш?

Колекционирала ли си някога нещо? Какво?

Страхуваш ли се от змии, паяци, стоножки и прочие?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Кое е любимото ти цвете? Защо?

Какво мислиш за материалната страна на нещата? Кое е по-хубаво? Да имаш много пари и да си задоволен от всяка гледна точка или да живееш скромно, но да има за какво да си мечтаеш и да се бориш?

Колекционирала ли си някога нещо? Какво?

Страхуваш ли се от змии, паяци, стоножки и прочие?

Принципно обичам всички цветя -.- Най-много люлякът и розата - ухаят страхотно и второто,ако е червено,носи романтика :3
    Мисля че вторият вариант е по-добър за човек.Да имам всичко на готово? Не,предпочитам да имам цели,мечти и да се боря за моето си!
    Колекционирах хербарий на листенца,цветчета и 4-листни детелини
    Ако са зад стъкло с интерес ще ги разглеждам но да ме лазят- ще изпадна в паника,ако са отровни -.-

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Би ли пуснала снимка да те видим?
    Какво смяташ за сегашното поколение?
    Каква музика слушаш?
    Спортуваш ли?
    Разбираш ли се с вашите?
    От семейството по-важни неща има ли?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    До колко позволяваш да ти влияе чуждото мнение?

Като малка как разбра, че няма Дядо Коледа?

Как предпочиташ: да си с момче, което споделя много твои хобита/интереси (за да можете да си ги практикувате заедно) или твоя противоположност що се отнася до развитие, за да се допълвате и учите един друг различни неща?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Би ли пуснала снимка да те видим?
    Какво смяташ за сегашното поколение?
    Каква музика слушаш?
    Спортуваш ли?
    Разбираш ли се с вашите?
    От семейството по-важни неща има ли?
    офф и снимка ли :Д аре хуу https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...52081539_n.jpg на ви -.-
    Мисля,че ценностите са много объркани.Образованието е фейл.
    Слушам поп,ар ен би,рап,хип-хоп,абе всяка друга съвременна музика ще предпочета пред чалгата
    Не съм баш спортист,но да.Баскетбол.
    Да,разбирам се.
    Не,нали е семейство о.О
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 08-11-2012 на 17:54

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    До колко позволяваш да ти влияе чуждото мнение?

Като малка как разбра, че няма Дядо Коледа?

Как предпочиташ: да си с момче, което споделя много твои хобита/интереси (за да можете да си ги практикувате заедно) или твоя противоположност що се отнася до развитие, за да се допълвате и учите един друг различни неща?

Само най-близките ми биха могли(макар и малко) да ми променят/повлияят на решението/мнението.
    Ми просто сама осъзнах,че тва е нереално,а после се разсърдих на нашите,че са ми говорели глупости
    Не мога да преценя.Може би по малко и от двете-да имаме все пак допирни точки,но не и да сме напълно еднакви(ще ни е скучно о.О) или коренно различни.Винаги предпочитам "златната среда".

Вярваш ли,че очите са прозорец към душата на човек ?
    Мисля,че каза,че носиш маски,(не съм сигурна,може да бъркам)но случвало ли ти се е очите да те издават ?
    Физиономист ли си ?
    Умееш ли да запомняш важни дати,тел.номера и др. ?
    Вярваш ли,че хората се раждат зли или стават такива впоследствие(ако са били наранени,например)?
    Умееш ли да преценяваш хората правилно още при запознанството ви ?
    Съжаляваш ли за някоя от постъпките ти в миналото или си на принципа "минало,заминало,какво бих могла да променя" ?
    Смяташ ли,че всеки добър приятел е перфектен предател ?
    Наранявала ли си някого с думите или постъпките си(имам предвид,съзнателно) ?
    Каква музика слушаш(стил) или не се ограничаваш,слушаш песните,които ти допадат,независимо към кой стил принадлежат ?
    Смяташ ли,че музиката има огромно влияние върху хората и особено върху тийнейджърите ?
    Влияят ли се младите хора от любимите си изпълнители ?(твое мнение,наблюдения) ?
    Смяташ ли,че повечето ти връстнички нямат особено самоуважение и ако да,защо ?
    Би ли се променила,заради другите?А самата ти,опитваш/опитвала ли си се да промениш някого ?
    Би ли напуснала родината си в бъдеще и ако да,ще се върнеш ли?
    Патриот в твоите представи е човек,който...?

Дойде ми музата за въпроси,не мога да се спра направо . За сега толкова,че иначе,ще ги направя 100 ...

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Вярваш ли,че очите са прозорец към душата на човек ?
    Мисля,че каза,че носиш маски,(не съм сигурна,може да бъркам)но случвало ли ти се е очите да те издават ?
    Физиономист ли си ?
    Умееш ли да запомняш важни дати,тел.номера и др. ?
    Вярваш ли,че хората се раждат зли или стават такива впоследствие(ако са били наранени,например)?
    Умееш ли да преценяваш хората правилно още при запознанството ви ?
    Съжаляваш ли за някоя от постъпките ти в миналото или си на принципа "минало,заминало,какво бих могла да променя" ?
    Смяташ ли,че всеки добър приятел е перфектен предател ?
    Наранявала ли си някого с думите или постъпките си(имам предвид,съзнателно) ?
    Каква музика слушаш(стил) или не се ограничаваш,слушаш песните,които ти допадат,независимо към кой стил принадлежат ?
    Смяташ ли,че музиката има огромно влияние върху хората и особено върху тийнейджърите ?
    Влияят ли се младите хора от любимите си изпълнители ?(твое мнение,наблюдения) ?
    Смяташ ли,че повечето ти връстнички нямат особено самоуважение и ако да,защо ?
    Би ли се променила,заради другите?А самата ти,опитваш/опитвала ли си се да промениш някого ?
    Би ли напуснала родината си в бъдеще и ако да,ще се върнеш ли?
    Патриот в твоите представи е човек,който...?

Дойде ми музата за въпроси,не мога да се спра направо . За сега толкова,че иначе,ще ги направя 100 ...
    Да,те винаги могат да кажат това,което устата задържа -.-
    Да,издавали са ме не веднъж,но малко хора са питали какво ми е и са ме изслушвали.
    Ми,да,не мога да помня имена
    Ми не,много съм зле със запомнянето на числа,затова и историята не ми върви много
    Мисля,че стават зли в последствие.От обстоятелствата и заобикалящия ги свят.
    Така си мисля всеки път.Но после осъзнавам,че е глупаво и правя доста погрешни умозаключения.И все пак в известна степен понякога познавам -.-
    На принципа съм :Д миналото не се променя,това което си го направиш,ше го сърбаш -.-
    Да,винаги спазвам лека дистанция.Страх ме е.Нямам пълно доверие на никой.(може би защото съм останала с впечатлението,че някои хора са лицемери и си мисля,че и другите са такива)
    Съзнателно-не.Но без да искам-случвало се е,че кат остане,си запушвам устата и в такива моменти ми се ще да не говорех,а само да слушам -.-
    Отговорих на такъв въпрос по-горе не ми се пише :Д И не се ограничавам,все тая ми е за стила(тука НЕ слагам чалгата)
    Мисля,че да.
    Да,влияят се.Мразя влиянието,не го търпя.От типа на робство ми се струва о.О Не е правилно,човек трябва да бъде себе си,не да робува(дори съзнателно)
    Да,смятам че несамоуважението е липса на самочувствие и вътрешна опора.Такива хора отбягвам,безцелни са ми, не понасям.
    Не не бих.Не бих направила нищо,ако аз самата не го искам и мога.Не се влияя от другите по каквото и да био(освен близките ,но те са ми изключение) Опитвала съм,към добро.Имаше временен резултат.То промяната си идва от самосебе си,не трябва да се насилва .
    Не,не бих напуснала родината.Ще се боря тук! :Д
    Обича роднината си дотолкова,че е готов да даде живота си за нея

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    какво мислиш за мюсюлманите?
    и да отбележа, не искам да съм на стола вече
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    какво мислиш за мюсюлманите?
    и да отбележа, не искам да съм на стола вече
    ааа ок :Д

Ами нямам против тях. само като почнат с молитвите са ми смешни как тупат веднага да се молят евала им правя,ние християните нещо се позатрихме,не сме тъй постоянни....

Мега фен
    Квак , Ивче.

Недей така и името, и фамилията, че и училището да си даваш. Някой взел, че си те харесал сега...

Несподелена любов някога ? Разкажи ?
    Каза че мечтаеш да се занимаваш с мода. Правила ли си някакви опити да скицираш нещо ?
    Какво мислиш за изневярата ? Защо според теб хората изневеряват ?
    Тъй като стана въпрос за маски - къде е границата между 'маска' и лицемерие според теб ?
    Представи си за момент, че нямаш абсолютно никакви задължения днес, и вече си срещнала и се радваш на вниманието на човека на мечтите ти. Опиши 1 ден с него/нея(знам ли =D).
    Какво мислиш за обкръжението си (приятели, познати, дразнители етц). Ако трябва съвсем генерално определение да дадеш за хората в живота ти, какво ще е то ?
    Патенце по пекински или патенце с лимони ?

Едит: забравих - http://www.digitaltutors.com/11/index.php . Заслужават си всяка стотинка ако си решила сериозно да се занимаваш с тези неща. Направи си един безплатен рег и разгледай уроците за фотошоп и илюстратор.
    Последно редактирано от Auriss : 08-11-2012 на 20:12

Колко си висока?
    Какво смяташ за връзките от разстояние?
    Любим плод?
    Обичаш ли палачинки?
    Защо не би живяла извън България?
    Би ли променила нещо в себе си?
    Казваш, че си романтичка. Кое беше най-романтичното нещо, което са правили за теб (ако е имало, де) ?

Не се сещам за нищо. :/
    Последно редактирано от FuckedUp : 08-11-2012 на 20:12
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Квак , Ивче.

Недей така и името, и фамилията, че и училището да си даваш. Някой взел, че си те харесал сега...

Несподелена любов някога ? Разкажи ?
    Каза че мечтаеш да се занимаваш с мода. Правила ли си някакви опити да скицираш нещо ?
    Какво мислиш за изневярата ? Защо според теб хората изневеряват ?
    Тъй като стана въпрос за маски - къде е границата между 'маска' и лицемерие според теб ?
    Представи си за момент, че нямаш абсолютно никакви задължения днес, и вече си срещнала и се радваш на вниманието на човека на мечтите ти. Опиши 1 ден с него/нея(знам ли =D).
    Какво мислиш за обкръжението си (приятели, познати, дразнители етц). Ако трябва съвсем генерално определение да дадеш за хората в живота ти, какво ще е то ?
    Патенце по пекински или патенце с лимони ?

Едит: забравих - http://www.digitaltutors.com/11/index.php . Заслужават си всяка стотинка ако си решила сериозно да се занимаваш с тези неща. Направи си един безплатен рег и разгледай уроците за фотошоп и илюстратор.

Ами имало е и такива моменти.Кофти са :/ Макар и не с думи,показвам любовта си.Но ако от другата страна няма никаква промяна,просто отминавам.Винаги е така -.-
    Да,не веднъж съм скицирала :Д Че и с бои съм правила модели -.-
    Изневярата за мен е вид лъжа.Ако наистина обичаш човека си,няма да го лъжеш,нали
    Няма граница.Двете за мен са отделни,различни неща.Маската е да прикриеш това,което те е съсипало отвътре,с цел да не притесняваш близките си (и да не радваш враговете :Д)Лицемерието е ясно какво е.Проявявам само при хора които ненавиждам.Да,странно е,че го казвам и признавам,но е така.Държа се с хората мило пред тях,а после споделя впечатления с близки.В такива случаи,оценката ми не е положителна.
    Значи ако съм с приятелка :Д ами някъде да се разходим,но ще ми е достатъчно просто да седнем някъде и да си поговорим а за него :Д ами примерно разходка някъде(няма значение) разговора да е оживен и така :3
    Мисля,че съм се оградила с добра компания.Не допускам хора до себе си,с които знам ,че ще се караме,заради различията си.
    Патенце по пекински
    ИИ благодаря за линка

Колко си висока?
    Какво смяташ за връзките от разстояние?
    Любим плод?
    Обичаш ли палачинки?
    Защо не би живяла извън България?
    Би ли променила нещо в себе си?
    Казваш, че си романтичка. Кое беше най-романтичното нещо, което са правили за теб (ако е имало, де) ?

Не се сещам за нищо. :/
    165 :р
    Ако са се разделили,може връзката (според мен) да не оцелее.Но ако дори не са се виждали,само си пишат през нета,за мен това не е връзка
    Ябълка,руша,диня и банан не ми е един само...
    Ооо да,особено с шоколад :Д
    Ами защо да бягам? Не ми се вижда решение.Пък и всички близки и приятели са ми тука,без тях не мога.
    От бая време се "променям" не само на външен вид,но и на мислене естествено,промяната си я поисках аз....
    Ами жестове и тн не са ми правили явно просто не съм попадала на такова момче.Само обясненията в любов ми носеха светлинка -.- А сетих се едно,обаче беше направено анонимно :Д Влизам си в час и гледам роза на чина си нито знаех от кого е,беше откъсната от някой храст наблизо

Комплекси имаш/имала ли си ?
    Имала ли си странни запознанства (разкажи ни някоя история) ?
    По колко часа на ден стоиш на компютъра ?
    Смяташ ли, че социалните мрежи провалят комуникацията в реалния живот ?
    Защо според тебе всички бързат да пораснат ?
    Мързел ли си ?
    За какъв човек се определяш ?
    Би ли дефинирала "нормална връзка" ?
    Какво разваля хората?

Комплекси имаш/имала ли си ?
    Имала ли си странни запознанства (разкажи ни някоя история) ?
    По колко часа на ден стоиш на компютъра ?
    Смяташ ли, че социалните мрежи провалят комуникацията в реалния живот ?
    Защо според тебе всички бързат да пораснат ?
    Мързел ли си ?
    За какъв човек се определяш ?
    Би ли дефинирала "нормална връзка" ?
    Какво разваля хората?
    Имам.Относно външния си вид.....
    Ами не(или поне не се сещам) не съм имала гафове
    Не ги броя...по два сутрин ии...4 следобед/вечер....
    Ами на мен не ми влияят.Същата съм си.
    За да имат повече свобода...А порастването има и отговорности,не само свобода...
    Да,в повечето случаи.Ако беше професия щях да съм милионер
    Някъде го бях писала...или нещо подобно :Д Както и да е -интелигентен и творец :3
    Нормална връзка-със взаимно доверие,любов,обич,да се прави всичко,за да не се изгуби искрата,разнообразие,взаим но допълване и уважение
    Навикът,пороците и другите хора :Д

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Любовта прави връзката или връзката прави любовта?

Мега фен Аватара на Chacho
    ...
    Като ти видех аватара и се сетих за тва: http://vbox7.com/play:4571f859

По темата: Дай линк към някой твой любим смешен клип
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Знам го т'ва. Ревал съм от смях докато съм гледал тоя клип.

Пушиш/пиеш ли?
    Претенциозна ли си към външният вид?
    Опиши един твой ден.
    Смяташ ли, че е скучно/банално да порадиш цвете на първа среща? Обоснови се.
    Смяташ ли, че има живот след смъртта?
    Има ли любов от пръв поглед?
    Влюбена ли си?
    Какво мислиш за брака?
    Обичаш ли студен чай?
    Харесваш ли друг език ?
    Имаш ли странни навици ?
    Последно редактирано от FuckedUp : 08-12-2012 на 14:14

Цитирай Първоначално написано от Kamikazeto Виж мнението
    Любовта прави връзката или връзката прави любовта?
    Със сигурност първото.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

http://vbox7.com/play:79a5098f това се сетих

Знам го т'ва. Ревал съм от смях докато съм гледал тоя клип.

Пушиш/пиеш ли?
    Претенциозна ли си към външният вид?
    Опиши един твой ден.
    Смяташ ли, че е скучно/банално да порадиш цвете на първа среща? Обоснови се.
    Смяташ ли, че има живот след смъртта?
    Има ли любов от пръв поглед?
    Влюбена ли си?
    Какво мислиш за брака?
    Обичаш ли студен чай?
    Харесваш ли друг език ?
    Имаш ли странни навици ?

Не пуша. о.О От време на време,яя на купонче я някъде другаде си пийвам о.О
    Ами да.Защото яко не бях,щях да съм в пъти по-зле
    Ставам към 10/11 докато се разсъня...после закусвам,проверявам фейса,пиша на някой(или ми пишат) и изхвърчам.Прибирам се сядам на компа,ако имам муза-творя,ако не-все тая -.- и вечер си гледам тв...
    Същност за първа среща цвете не върви о.О Може би по-нататък....И не мисля,че е нито скучно,нито банално,ако се поднесе правилно цветето,ще има ефект(аз лично бих го оценила )
    Не,същност мисля ,че се прераждаме само че не помним предишните си животи....
    Има....
    Мисля...не знам...мисля че...да о.О
    Еми какво да мисля...малка съм още да го мисля,но със сигурност ще се омъжа
    Не,горчив ми е,после ми лепне устата от захарта.Предпочитам вода....
    Да,харесвам-испански -.- също и италианският ми харесва...
    Не мисля че имам

Прилежна ученичка ли си ?
    Амбициозна ли си или не ?
    Истински приятел за теб е....?
    Смяташ ли,че времето убива много неща(любов,приятелства)или ако са истински,ги прави по-силни ?
    За хората съдиш по ...?
    Защо се насочи към баскетбола ?
    Кои български филми(от последните 10 години)си гледала ?
    Любимия ти жанр(книги и филми) ?
    Любим цвят.
    Какъв сладолед предпочиташ : на клечка/във фунийка,ванилов/шоколадов ?
    Как се бориш с мързела ?
    Рецептата за щастие.
    Харесваш ли черно-бели филми ?А снимки ?
    Най-интересното нещо,което ти се случи през 2011.
    Последно редактирано от Kaena Smith : 08-12-2012 на 15:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си