- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Въобразявам ли си или има духове вкъщи?
също така усещам и докосване...когато бях у баба и говорихме за дядо, усетих как нещо ме погали по главата. Чувството е съвсем същото, но не е дядо, защото от преди да почине усещам чуждо присъствие в леглото ми.
гадна работа..Дядо ти е искал да те изнасили и сега се връща за да го стори наистина под друга форма. Сериозно не знам как очакваш някой да повярва,че чак присъствие и галене на главата и като риташ се махало. Случвало ми се е и на мен някой път да си внуша,но чак пък така ..
хаха, много грубо се изказа....Знам, че никой няма да ми повярва, но човек в паниката си би могъл да направи и по-луди неща. Както и да е. Модераторите могат за заключат темата.
И аз постоянно си въобразявам,че има някой в къщата и разни такива и въпреки,че вярвам в духове - май май верно е от гледането на много филми![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Гледам много страшни филми и съм много страхлива.В последно време започнах по-често да гледам такива филми.Въобразяваш си.Но за да се чувстваш спокойна,направи това,което те посъветваха,ритуал за прогонване на духове.
:^)
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Moже пък и да си медиум. :/
Абе щом толкова те плаши това 'нещо', викни един поп да освети къщатата ти и готово.
Даже няма нужда да чета темата или коментарите- въобразяваш си
усещаш ти на баба ти гъза усещаш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Успокой се. Внушаваш си. Независимо, че имаш такова чувство от години наред. Струва ми се , че някой, още от малка ти е набил филм за духове и още от тогава си въобразяваш, че някой се настанява до теб, че бойлера се изключва от някаква сила.
Разбираш кой е духа,намираш гроба му,разкопаваш,гориш останките и си готова ;дд
Смени дилъра.Нямам логично обяснение,но се съмнявам да има някакъв дух,но кой знае....
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
D E аз имам една история.Като бях на6-7 годинки дядо ми почина- много го обичах , повече от този който в момента е жив ! ;/ И така той беше болен и в последствие умря.Аз толкова много исках да го видя но не ме пускаха да отида в Пазарджик -от където са баба ми и дядо ми по бащина линия. Аз дори не знаех какво става , защото никой не ми беше казал когато почина , но на мен постоянно започна да ми се привижда, докато съм навън , докато спя съм го сънувала-абе се едно ми се явяваше духа му !
За това не се бъзикам може и наистина да е бил духа му , се пак никой тук не може да каже какво става след като умреш.
D
По темата гледате много филми от рода - "Шепот от отвъдното" .. въобразяваш си според мен ! : ) ;PP
Ако смяташ че наистина има полтъргайст у вас трябва да се обърнеш за помощ към някой медиум, окултист от този сорт , който да разбере със сигурност от къде идва причината и да намери решение. Друго не ми идва на ум :С