- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият Ви път на колко години беше?
13
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
dobre de, izvinqvam se, che e porednata takawa tema.. prosto te se trupat i ne mojah da namerq nishto podobno. SYJALQWAM. I ne byrzam za sexspodelqm,che prosto sym zainteresuwana, da znam kak da postypq zashtoto povecheto momicheta na moeta vyzrast (pone w moq grad) sa weche s otlejal opit |( i na men towa ne mi hareswa nikak. Tova e.
на 16 обаче беше мега яко чуканеееее..още си го спомням като чел беше вчера хахахаха ..........![]()
![]()
![]()
![]()
Авторке наистина като те гледам теб те интересува чуждото мнение , а не твоето собствено!
По добре изчакай учи си уроците и не мисли за секс , то ще си дойде от само себе си .
аз като бях на 13 главната ми цел в живота беше да правя секси нищо не постигнах
на 14 се отказах и ми беше все тая
и то на 15 се случи![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
15 или 16
14 (: не съжалявам (казвам го, защото за повечето хора от форума това е много 'малка' възраст). Беше с човек, който обичам.. и още сме заедно.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
16![]()
E, вдигна стара тема, за да кажеш кога са те "отворили" Браво, гениална си
Моято сефте беше на 14, но мисля че нормалната възраст е 16.
Моето беше на 11, обожавам се !
пффф , вие сте болни, бе
На 14 ..Бях лювопитен
![]()
15![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Btw адски ми е странно какви индивиди сте вие на 14 да правите секс. Аз на 14 още си играх с колички и ходех на двора да играя футбол/баскет.wtf...