.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от smile12345;
    Въпросът е там,че не искам да отслабвам...аз тичам всеки ден по 4.5 км..и на въже скачам
    Не мога да ви разбера. Искаш преса, а не искаш да отслабваш. Само с упражнения няма да направиш преса. Пресата е 90% диета и 10% упражнения. Демек, трябва да си свалиш %bf-то (или телесните мазнини). Ако нямаш хранителен режим и искаш да направиш преса само със упражнения, няма да стане. Откажи се.
    Колкото и да тичаш на ден и на въже да скачаш (ти докато правиш това отслабваш, ама както и да е), без хранителен режим няма да стане.

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Не мога да ви разбера. Искаш преса, а не искаш да отслабваш. Само с упражнения няма да направиш преса. Пресата е 90% диета и 10% упражнения. Демек, трябва да си свалиш %bf-то (или телесните мазнини). Ако нямаш хранителен режим и искаш да направиш преса само със упражнения, няма да стане. Откажи се.
    Колкото и да тичаш на ден и на въже да скачаш (ти докато правиш това отслабваш, ама както и да е), без хранителен режим няма да стане.
    добрее сигурно ще ме разбереш така висока съм 172 и тежа 48кг...не искам да ставам по-слаба.Не тичам,за да отслабна и тия всичките упражнения,които ги правя не са,за да отслабна,а просто искам да имам оформено тяло с изразени мускули(смисъл не някви големи като на момчетата просто очертания-не говоря само за коремни мускули ами като цяло..)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си