.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Викаш изследвала си се за ППБ, силно се съмнявам да си се тествала за нещо повече от HIV + още някое, ама може да си кажеш, и аз веднага ще ти изброя поне още 4 разпространени гада дето сте пропуснали.
    Дори да сме пропуснали нещо така като гледам съм здрава като бик (дет' се вика),момчетата,с които съм имала контакт през годините - също
    Извод:Набий си в главицата,че не всички са с една камара болести.Ако ти си попадал все на такива - сори
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Дори да сме пропуснали нещо така като гледам съм здрава като бик (дет' се вика),момчетата,с които съм имала контакт през годините - също
    Извод:Набий си в главицата,че не всички са с една камара болести.Ако ти си попадал все на такива - сори
    Виждам до къде ти се простира образованието и познанията по темата. Ще ти кажа няколко думи, белким научиш нещо, макар че като гледам едва ли.

1. Голям процент от болестите предавани по полов път са безсимптомни, това ще рече, че няма как да разбереш че си заразена и така нататък. Да вземем за пример Сифилиса, ако пропуснеш началният период може да прекараш няколко години преди да се проявят някакви симптоми. Хепатит B,C симптомите се проявяват когато вече черният дроб е увреден обикновено, хронифицират демек не могат да се излекуват с махване на пръчица. HIV, може да си носиш вируса години наред преди да се стигне до СПИН. Но да се спрем и на по баналните неща, които могат да доведат в дългосрочен план до рак, безплодие и т.н. Та какво стана - Хламидии, трихомони, гонорея, уреаплазма плюс още 20-тина бацила. И нека не забравяме HPV, безсимптомен и нелечим.

Мдаа ти си здрава като бик, а и момчетата с които си. И за статистиката. Всеки 4-ти човек с повече от 4-5 партньора е страдал или страда от някаква ПП инфекция.

2.Не съм попадал все на такива, просто съм се запознал по въпроса и не дрънкам като тебе глупости.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Кой е казал,че партньорите ми са повече от 4-5 о.О
    2.Доообре,ако искаш ще говорим пак след още 5-6 години,когато ще продължа да съм здрава като бик
    3.По твоята логика адски голям процент от българите трябва да са болни от една камара ППБ

Развесели ме,благодаря
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    1.Кой е казал,че партньорите ми са повече от 4-5 о.О
    2.Доообре,ако искаш ще говорим пак след още 5-6 години,когато ще продължа да съм здрава като бик
    3.По твоята логика адски голям процент от българите трябва да са болни от една камара ППБ

Развесели ме,благодаря
    Ами да голям процент са се заразявали с нещо или са заразени без да знаят. А това до колко ти ще си здрава като бик след 5-6 години - недей прави планове, че може да не доживееш и след 1 седмица, да не говорим за 5-6 години.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Тази тема тръгна в съвсем друга посока.

Лекциите на тема "полово предавани болести" са напълно излишни-никой няма да си промени начина на живот,след като ги прочете.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    draid, с приятелките ти изследвали ли сте се за ЧПВ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    draid, с приятелките ти изследвали ли сте се за ЧПВ?
    Мне за това не съм се изследвал никога, някой хубав ден може би и това ще стане...

А защо се инетересуваш ?
    Последно редактирано от draid : 08-16-2012 на 09:43

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Заради това ти мнение /и донякъде от това, че ме заинтригува/

Викаш изследвала си се за ППБ, силно се съмнявам да си се тествала за нещо повече от HIV + още някое, ама може да си кажеш, и аз веднага ще ти изброя поне още 4 разпространени гада дето сте пропуснали.
    Още от първия опит уцелих гад, който ти си пропуснал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Заради това ти мнение /и донякъде от това, че ме заинтригува/

Още от първия опит уцелих гад, който ти си пропуснал.
    Ами аз споменах HPV, а и никога не съм твърдял, че съм се изследвал за всичко. Просто отбелязах че е наивно да се твърди, че си 100% здрав, при положение че не може да го знаеш със сигурност и че много от нещата протичат безсимптомно и т.н. Но да приемем, че човек трябва да се изследва с половинката си поне за HPV, HIV и Хепатит B,C.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Ами да голям процент са се заразявали с нещо или са заразени без да знаят. А това до колко ти ще си здрава като бик след 5-6 години - недей прави планове, че може да не доживееш и след 1 седмица, да не говорим за 5-6 години.
    Братлето се изказа доста компетентно. Оказва се ,че момчетата се грижим за собственото си здраве и за това на половинките ни повече от жените ... Не забравяйте ,че презерватива пази повече момичетата

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Оказва се ,че момчетата се грижим за собственото си здраве и за това на половинките ни повече от жените ...

Понеже всяко момче би се възпротивило,ако момичето каже "айде без презерватив"-айде моля ти се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си