- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ох колко изписахте ! :д Мразя музиката , с ония тъпи ноти , тъпата история , Барок и простотии .. Харесва ми да я слушам и чувствам , не и да я уча .. Как се учи музика за бога ?? :Д Така де , аз се притеснявам за математиката и за първото впечатление , защото не съм лицемерен човек и ако не харесам някой , му го показвам , колкото и да не искам :д Аз ядох спагети и съм щастлива :д
Аз нямам кво да ям и се задоволих с парченце кашкавал![]()
Бтв само аз ли няма да чета книгите за ваканцията,които така или иначе не знам кои са :Д?
Няма да си само ти. И аз най-вероятно няма да ги погледна, макар че много се готвя да ги започна.![]()
Аз само се каня... от един месец ги "чета".
Бая сте изписали иначе, дам. Иначе на първия учебен ден аз ще съм с пълна униформа, пф.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Майка ми вика : Ти започна ли книгите ? И аз викам : миии таковва ., аз няма да ги чета :д Тя : ЩО ? :д мамо , мамо ..
da az poznavam 5 priqteli koito 6te kandidastvat tam i daje sa prieti vece
Някой приет в ЕГ "Гео Милев" с немски език ?( Добрич )
Последно редактирано от rarbitch : 08-14-2012 на 20:42
Ей Пери, що не въриш там дет не си одил. Дразниш ни всички- и мен и Хриси и всички останали. Ако ще пишеш пиши, а не злоратствай. Ясно
Криско, пише се "злораДствам". И моля те, не говори от името на всички.![]()
SunnyWinter, върви ходи баща ти да те Е*е!
Криско,помияр долен,айде изцепвай от темата! Ходи на село като ти се псува !!
Аз прочетох :
- ,,Крадецът на праскови''
- ,,Преди да се родя''
- ,,Дамата с ренгенови очи''
- Стихотворенията от Багряна ...
Никога не съм чела толкова неща от списък,хаха... ;д
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
bebzgirl, не знаеш колко ме наранява. Та ти ми беше идол, когато почнах да пиша в темата. Следях с интерес постовете ти. Много ми допадаха. Пожелавах ти късмет на изпитите. Вълнувах се за изпитните ти резултати. Направо ти ми беше идол, разказах на приятелите си за теб..!
ШЕГАТА НА СТРАНА!
Ол, ПИКЛО мери си приказките ма. К'ва си ти да пращаш на село и да ме обиждаш,а ?
И ако не знаеш с Xriis.. и zlatko98 имаме уговорка да пиша такива неща, за да раздвижа темата. Първо прочети темата и тогова приказвай. Ама ти как да я четеш, като нямаш време. Ти ходиш баща ти да те е*е, то
не ти остава време.Жалко!
БЕШЕ МИ ИДОЛ!
Криско , сериозно . Аре млъкни и се зарови някъде .. Тя не ти е майка , баба , леля или въобще няква , че да и говориш на "ма" . Разкарай се
Ехх .. големи думи си казвате тук
И Криско .. Да раздвижваш , да раздвижваш , колко да раздвижваш ?![]()
Дайте да минем малко по-леко ?
Аз да се похваля .. Прочетох една книжка .. 500 стр. ! И то за 2 дни .. Очудих се на себе си![]()