- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty с бан
nqmaznacheniee според мен го играеше, щот съм му чел бая мнения тука
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Вкара се в филми - нищо повече.
За да не се делите сега от хорското мнение го повтаряте това.
Пич е и определено знае как да размишлява и разсъждава
ВРЕМЕ И БЕШЕ, ПУСКАШЕ СНИМКИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ И ЛЪЖЕ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ПО БАНСКИ !
n00bs
Защо аз като я репортнах, че пуска мой снимки, нямаше бан, а казваш на някой да ти ближе сиренясалата тръстика и банват ?
n00bs
Я една стара познайница ^_
Miminko - и ти си права донякъде. "Лошата реклама пак си е реклама"
Пък целта на тази тема не беше чисто такава, макар злобния и характер и презрението и към някой хора ме накараха да получа мини оргазъм, когато разбрах че има бан - било то и временен
Изчетох темата като видях, че е 7 страници и очаквах сеир, ама се отчаях. Сегашното кофно поколение е пълна скръб, като гледам и двете страни с какви четвъртокласни аргументи се нареждат...
не мисля, че има някой, който да не забеляза, че това е той
n00bs
7 страници !?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Засега се радвайте на идилията :d
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
да, наистина мн атеншън хор си пада а това нещо на зъбите и изглежда като пломба, кой знае кво е гадно като се усмихне и две топки и висят от горната джука
Първоначално написано от BladeDancer