- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty с бан
аз не виждам кво лошо има да му се ебе от китито (ако не му е сестра както казахте :Д )
то густо, то пусто
Като не си идвала, моето момиче, как разбра, че града е цигански? Мога да те уверя, че града е доста по-добър от някои от по-големите градове.. има ги циганите, да, обаче българите са повече.. и на мен не ми харесват мангалите, ама кво мога да направя? Кефи ме града, тук съм.
Недей да демнострираш заучените си фразички, не минават.![]()
Че го постига на цената на самоунижение пред маса хора.
И най-вероятно пак няма да постигне целта си
ех, сега за 3 дена темите за снимки от всички раздели ще изпаднат... после ши направят нов волюм...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
епа аз един прав не виждам..
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
между другото, най - ми е интересно как човек, който с пробитите си части изглежда така - http://us.123rf.com/400wm/400/400/pr...ra-on-farm.jpg - дава оценка на вида на друг човек...![]()
че защо да не дава?
всеки има право да си изкаже мнението.. не само да ви се правят комплименти и като ви кажат една дума крива и да се палите и да правите после хейтърски теми
това че някой е дал своята оценка на някой друг нищо не променя
ако той има достатъчно акъл ще разбере че това си е лично мнение и не го кара да се променя
следователно няма да се засегне
па дай тогава всички да се псуваме наред и като ходим по улицата, да си се храчим един на друг... щото така да показваме мнение към другия и щото имаме право![]()
Аз за момчето говорех, за нея не съм казала нищо, тя си има височко самочувствие и тва е....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Леле, колко интелигенти хора има, леле какво чудо.
Кити, Кити, тегли си куршума, майна.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Какво толкова ви боли кура за другите, никога няма да ги видите, да умрът в адски мъки, едва ли ще ви промени ежедневието![]()
n00bs